Vila Market Veritas din Baile Olanesti grade grade

Baile Olanesti, str. 1 Decembrie, nr. 4 A  
​Capacitate: 22 adulți și 12 copii în 11 spații de cazare
Vila Veritas situata pe malul raului Olanesti, in centrul civic al statiunii alaturi de Liceul Teoretic, Biblioteca, Primaria orasului, Biserica Izvorul Maicii Domnului si la 50 m de spatiul de joaca special amenajat pentru copii (leagane, topogane, nisip).

Are la parter un supermarket proaspat aprovizionat, cu centrala independenta ce asigura zilnic apa calda si incalzirea, locuri de parcare iluminate, posibilitatea contractarii de tratament la centrele specializate, sala pentru mese festive cu 30 de locuri, spatii curate si linistite pentru sejurul pe care il doriti de mult timp.

Statiunea Baile Olanesti ocupa primul loc printre statiunile balneoclimaterice din Romania in ceea ce priveste numarul de izvoare, debitul total zilnic al acestora, ca si varietatea compozitiei si a concentratiei apelor minerale.

Baile Olanesti, perla a statiunilor romanesti, este situata in Nord-Estul Olteniei, jud.Valcea, la o distanta de 18 km. de Rm. Valcea si la o altitudine de 450 m, intr-o zona colinars cu paduri de foioase.

Statiunea Olanesti are un climat placut, cu influente mediteraneene, caracterizat prin ierni blande si veri racoroase, cu temperatura medie de +9 grade C, precipitatii moderate si nebulozitate scazuta.

Factorii naturali de cura, si anume factorul climatic, relieful variat si factorul hidromineral, ce consta in cele peste 35 surse hidrominerale (30 izvoare si 5 sonde ), dau posibilitatea tratarii la Olanesti a unei palete largi de afectiuni.

Va asteptam cu drag!
(...) citește toată descrierea unității expand_morerestrânge textul expand_less
CONTACT UNITATE
vezi numărul de telefon

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.

                                                                                   

Procedura de rezervare

  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.