Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Vila Ovidiu din Băile Herculane grade grade grade

Băile Herculane, str. Trandafirilor, nr. 101A -
Nota 9.9 / 69 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:9.9
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:9.9
monetization_on Prețuri:9.8
location_on Localizare:9.61


Adaugă recenzie
   Diana Todoran din Bucuresti Sector 2
nota: 10
schedule 03.11.2023
Vila este situata într-o zonă liniștită a stațiunii. Priveliște minunată spre munte, camere mari, curate, utilate cu tot ce este necesar. Curtea mare, cu piscina (noi am fost cazați la sfârșitul lui octombrie și nu am incercat-o) și terasa pe malul Cernei. Proprietari amabili, pe scurt, recomand cu încredere!
   Anca Nicoli din Timisoara
nota: 10
schedule 08.10.2023
Excepțional!!! Camera spațioasă, eleganta, curata, dotata cu tot ce este necesar, peisaj de vis, amplasament superb, pe malul Cernei. Facilitati in apropiere (magazin Penny, aproape de gara pentru cei care calatoresc cu trenul, statie de autobuz). Loc în care merita revenit!!!
poze recenzie
   Dabiste Adina Nicoleta din Sambata De Sus
nota: 9.67
schedule 27.09.2023
Oameni deosebit de amabili, foarte atenti la nevoile clientilor, curatenie exemplara, dotari excelente.
Panorama frumoasa.
Acces facil la magazine sau la restaurante.
Liniste si o curte foarte bine ingrijita.
Gazdele ofera foarte multe informatii in legatura cu ce poti face in zona sau unde sunt bazinele cu apa termala.
   Obodariu Ionut din Timisoara
nota: 10
schedule 25.08.2023
Superb, gazdele foarte ospitaliere si primitoare, camera spatioasa si foarte curata, o priveliste minunata intre munti, vom mai reveni, am fost super multumiti de servicile oferite, piscina la fel, foarte curata si ea, este de vis toata pensiunea. Recomand din tot sufletul aceasta locatie! Ionut si Corina de la Timisoara.
   Geanina Nastase din Constanta
nota: 10
schedule 01.08.2023
Curățenia, bunul gust și ospitalitatea sunt la ele acasă la Vila Ovidiu. Am avut un sejur relaxant, cu locuri și peisaje de vis. Proprietarii sunt atenți la nevoile oaspeților și își aloca timp pentru a avea discuții cu oaspeții lor. Noua ne-au recomandat trasee turistice, unde să mâncăm, ce sa vizitam. Felicitări pentru cum gestionați acesta afacere. Recomand cu încredere Vila Ovidiu.
poze recenzie
   Catalin Arsene din Bucuresti
nota: 10
schedule 31.07.2023
Foarte bine, primit de propietar. Foarte curat, pe malul raului, piscina impecabila, peisaj incredibil de la balcon. Camera arata ca noua. Propietarul stie tot ce se poate vizita in inprejurimi. Nu ajung 4 zile cat am stat eu. Liniste si aer curat. O sa revenim sigur.
   Mihaela din Popești-leordeni
nota: 10
schedule 14.07.2023
Noi am venit în familie, adică cu copilul... care, surpriză nu mai vrea acasă!!! Păi cum să vrea, la cât de bine este?! Curățenie impecabilă, gazde primitoare, piscina imensă, munte în față, munte și Cerna în spate, foișor imens cu bucătărie și grătar incluse... Proprietarii vilei, doamna Diana și domnul Vali sunt extraordinari: dansa ne-a dus pe munte pe traseu (Cascada Vanturatoare), iar domnul Vali, mucalit din cale'afara! Concluzia: venim în fiecare an de acum încolo împreună cu doamna Mimi, soțul Marian și nepoata Gloria, ei din Craiova, noi din Ilfov, ne vom da întâlnire aici pentru bucuria noastră și a copiilor care s-au împrietenit.
poze recenzie
   Mimi din Craiova
nota: 10
schedule 13.07.2023
Am avut cel mai frumos sejur din an. Mi-a spus nepoata: Mimi, ma simt ca acasa! Este cu sigurata o locatie in care voi reveni cu tot dragul datorita conditiilor excelete de cazare, peisajului de basm si ospitalitatii de neegalat a gazdelor. Pentru luna lui cuptor, piscina si Cerna frumos curgatoare asigura confortul termic perfect!
   Pinta Florian din București
nota: 10
schedule 02.07.2023
Facilități: tv, wi-fi, bazin exterior, terasă/pergolă pentru servit masa și alte activități recreative în aer liber, parcare;
Localizare: pe malul Cernei, la intrarea în stațiune, aproape de DN; corespondență gps exactă,
confort, curățenie: hotel orientat est-vest, cu parter înalt și etaj; dormitoare double sau single; balcoane generoase, cele dinspre est cu vedere panoramică spre râul Cerna și munții înconjurători; liniște; peisaj superb; saltele confortabile, somn excelent; apă caldă permanentă; curățenie exemplară
Comportamentul gazdelor: afacere de familie, soț și soție; implicați, empatici, foarte amabili și binevoitori; sunt primii care se trezesc și ultimii care se culcă, totul pentru confortul și satisfacția oaspeților.
   Albu Petrișor din Craiova
nota: 9
schedule 26.06.2023
Bine și foarte bine!
Minusuri: marcajul pensiunii și parcare
Llusuri: ambient, ospitalitate, confort, curățenie, amabilitate, disponibilitate, bun-gust
un loc perfect pentru minim un weekend.
Superb amplasamentul piscinei, locului de servire și prelata mesei!
   Ovidiu din Lacusteni
nota: 7.33
schedule 06.11.2022
Nesemnalizat corespunzător și gps, și waze te arunca în apropiere de vila respectiva, nu număr proprietate, nu numele de utilizator etc. Patroana de mare ajutor dacă avea chef, de altfel, ești filat la fiecare pas. În baie lipsa suport duș, lipsa suport pentru săpun, șampon, suportul pentru agățat prosoapele greu accesibil, trebuie ieșit din duș și sa te duci la chiuveta. Și mai rămân multe detalii de spus, dar nu este ceea ce pare.
Răspunsul unității:
Draga oaspete,
Va multumim pentru timpul acordat pentru a va impartasi feedbackul. Desi mi-as dori sa aveti o experienta mai buna, un feedback ca acesta este cel din care invatam si gasim noi metode pentru a imbunatati activitatea noastra. Muncim din greu pentru a oferi oaspetilor o experienta exceptionala si, in acest caz, este evident ca nu am reusit. Daca ne oferiti sansa de a va recastiga increderea, va pot asigura ca vom face tot posibilul pentru a va oferi experienta hoteliera minunata de care multi dintre oaspetii nostri au devenit atat de multumiti.
Cu sinceritate, Vila Ovidiu.
poze recenzie poze recenzie
   Florin din București
nota: 10
schedule 07.08.2022
Camerele spațioase și curate, gazdele foarte amabile și dau sfaturi bune despre ce poți vizita în zonă, piscina este ok, am fost foarte mulțumiți.
Râul Cerna curge prin spatele vilei.
Este liniște, nu sunt localuri în vecinătate pentru a face zgomot.
   Sîrbu Otilia din Tecuci
nota: 10
schedule 31.07.2022
O proprietate construită cu gust, asigura confortul turiștilor, curățenie exemplară, gazde ospitaliere, amabile, săritoare cu orice ai nevoie. Amandoi sunt o prezență plăcută și discretă, am petrecut 4 zile la vila Ovidiu și vom reveni, cu siguranță! Mulțumim proprietarilor ptr tot confortul asigurat!
   Liliana din Drobeta Turnu Severin
nota: 10
schedule 06.06.2022
Vila este amplasata într-un cadru natural excepţional, are toate dotările necesare, curăţenia este impecabila, iar gazdele foarte amabile.
Băieţelul meu a zis ca vila ar merita 5 stele. Si noi ii acordam la fel. Cu siguranţă vom reveni, ne-am simţit minunat!
   Georgiana din Craiova
nota: 10
schedule 29.08.2021
Ne-am simtit minunat in cele 2 sejururi petrecute la pensiunea Ovidiu, curatenie exemplara, gazde minunate si foarte primitoare, camerele foarte frumos amenajate, paturi mari si foarte confortabile, lenjerii si prosoape imaculat de albe, baie mare si foarte curata. Piscina mare si curatata zilnic. Curtea foarte ingrijita si cu acces pe malul Cernei. Terasa foarte frumos amenajata.
poze recenzie poze recenzie
   Stanciu Horatiu din București
nota: 10
schedule 28.08.2021
O locație de vis cu camere modern decorate, curățenie exemplară, o piscină mare foarte curată, îngrijită in fiecare zi, o bucătărie de vară acoperită dotată cu absolut tot ce este necesar, cu măsuțe, grătar, in spatele bucătăriei de vară trece râul Cerna. Gazdele sunt extraordinar de primitoare și te fac să te simți foarte bine. Totul este la superlativ.
poze recenzie
   Dan din Calarasi
nota: 10
schedule 18.08.2021
A fost un sejur foarte frumo. Locația foarte frumoasa, foarte curată, peisajul minunat, totul a fost super.

Piscina a fost punctul forte, foarte curată, curățata zilnic. Proprietarii sunt niște oameni minunați care ne-au ajutat cu tot ce am avut nevoie.
   Ene Ștefan din Tomsani
nota: 10
schedule 28.07.2021
Camere foarte spatioase si curate. Locație superba cu un peisaj montan la fel de superb. Piscină exact ca in poze cu apa foarte foarte curata. Ne-am simtit ca acasa, gazdele extrem se comunicative si primitoare.
   Călin Adriana și Vali din Constanța
nota: 10
schedule 21.07.2021
Extraordinar. Curățenie impecabila. Camera este mare, lenjeria de pat și prosoapele sunt super albe, iar la baie miroase minunat. După o zi întreagă pe munte, piscina, curățată zilnic, e tot ce trebuie. Grătarul nu lipsește, bineînțeles seara e minunat sa stai pe terasă și să auzi și vezi răul. Am primit și informații utile privind petrecerea timpului în zonă.
   Alexandra-andreea din Deva
nota: 10
schedule 02.07.2021
Ne-am simțit ca acas. Peisaj superb, piscina curata, curățenie extraordinara, gazde foarte prietenoase, bucătărie dotata, camere foarte spatioase, gratar si multa liniște.
   Oana din Targu Jiu
nota: 9.5
schedule sejur: 31.08.2020 - 01.09.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locația și amplasamentul ideale, curățenie excelenta. Piscina și terasa de afara care se afla pe marginea râului un mare plus. Gazdele primitoare și atente la nevoile turiștilor.
   Ionuț Catalin din Brăila
nota: 8.83
schedule sejur: 17.08.2020 - 20.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locația buna.
thumb_down
Aprecieri negative:
Sa plătești pentru un copil de 4 ani ce sta cu părinții în acelaşi pat mi se pare exagerat de multa zgârcenie. La Rânca am stat cu doi copii în camera dubla și nici nu s-a pus problema de plata suplimentara.
Răspunsul unității:
Pentru perioada in care ati fost cazati(17-20august),unitatea noastra a avut urmatoarele preturi ,afisate pe Turistinfo:camera dubla(2 persoane)=150lei/noapte ,copil o-3ani gratis ,copil 3-16 ani=30 lei/noapte .Pretul pentru copil include :pat suplimentar ,acces piscina ,sezlong etc.Familia dumneavoastra compusa din 2 adulti si 2 copii a achitat suma de 180 lei/noaptex3nopti=540 lei pentru 3 nopti,pret ce reprezinta cazarea a 2 adulti si 1 copil cu 1 pat suplimentar ,cel de-al 2 lea copil fiind cazat gratuit ,chiar daca avea peste 3 ani .Va atasam ,in particular ,dovada platii.
   Catalin-mario C din Craiova
nota: 10
schedule sejur: 04.08.2020 - 09.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
De cum am ajuns la Vila Ovidiu am dat de cele mai primitoare gazde:niste oameni minunati si plini de viata care ne-au oferit toate conditiile.Locatia superba, totul curat si îngrijit!Daca ar exista punctaj mai mare de 10 l-as oferii din toata inima.Cu siguranta vom revenii acolo!
   Carnen din Craiova
nota: 10
schedule sejur: 24.07.2020 - 26.07.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locația, peisajul și curățenia sunt excelente. Proprietarii sunt deosebiți.
   Nicolae N din Cugir
nota: 9.5
schedule sejur: 26.07.2020 - 29.07.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Peisaj, gazde primitoare și amabile, curățenie
thumb_down
Aprecieri negative:
Duș la piscina
poze recenzie
   Dragos Iulian D din Brasov
nota: 10
schedule sejur: 24.07.2020 - 26.07.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Piscina, spatiul din camera, locatia
thumb_down
Aprecieri negative:
Nimic de reprosat
   Adriana din Iasi
nota: 9.17
schedule sejur: 31.07.2020 - 03.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul este amenajat cu bun gust si de calitate. Gazdele sunt primitoare, iar vila dispune de toate facilitatile unui sejur minunat
thumb_down
Aprecieri negative:
Lipsa aerului conditionat din camere. Pentru camerele pozitionate la strada, zgomotul este infernal, usa la balcon deschisa nefiind o optiune OK pentru cei cazati acolo.
   Viorica V din Techirghiol
nota: 10
schedule sejur: 24.07.2020 - 31.07.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Recomand cu mare drag!
Puncte tari: curățenie ca acasă, cea mai bună saltea, amabilitatea gazdelor, peisaj superb!
Vila dispune și de o piscină foarte curată, iar pentru cei care doresc să-și pregătească masa există o bucătărie exterioară dotată cu tot ce este necesar, amenajată într-un foișor amplasat pe malul Cernei.
Vom reveni cu plăcere!
   Remus Constantin din Dr Tr Severin
nota: 10
schedule sejur: 15.06.2020 - 20.06.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Excepțional, condiții excelente curatenie, liniște aer curat.conditii pentru un sejur de vis. Despre gazda sunt niste oameni primitori si mereu cu zambetul pe chip.
   Badici B din Alexandria
nota: 9
schedule sejur: 25.10.2019 - 27.10.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
A fost ok
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu sunt
CONTACT
Vali
Pe TURIST INFO din 2018
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Vali
pe TURIST INFO din 2018
Telefon: 0745 847 824
WhatsApp
Apel/SMS