Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Marisa din Băile Felix grade grade grade

Băile Felix, str. Soarelui, nr. 10 -
Nota 9.9 / 12 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:9.5


Adaugă recenzie
   Florin Filipan din Baia Mare
nota: 9.83
schedule 11.06.2023
Totul este la superlativ. Locul ideal de relaxare si odihna, liniste, curatenie, amabilitate, tot ce ai nevoie sa te simti bine. Amplasare ideala, curte spatioasa, verdeata, retrasa fata de agitatia din statiune, locatia iti ofera tot confortul pentru a petrece un concediu ideal. Cu siguranta vom mai reveni si recomand cu incredere.
Răspunsul unității:
Va multumim mult. Va ateptam cu drag!
   Adriana din Timisoara
nota: 10
schedule 30.05.2023
Am stat doar o noapte, dar cu siguranta vom reveni aici. Totul a fost la superlativ, curatenie, dotari si gazdele minunate! pensiunea e foarte aproape si de centrul statiunii, si de Aquapark President. O recomand din tot sufletul, mai ales pentru familii/ persoane care doresc liniste.
Răspunsul unității:
Va multumim mult! Va asteptam cu mult drag!
   Andrei din Bucuresti
nota: 10
schedule 25.01.2023
O cazare la care revenim, cu drag, ori de cate ori ajungem in zona. Locatia este foarte curata, dotata cu tot ce este necesar, atat in camera, cat si in zona de bucatarie. Foarte aproape de parcul acvatic. Gazdele sunt atente la toate detaliile si au grija ca perioada petrecuta acolo sa fie una relaxanta si fara griji.
   Carmen Boc din Aiud
nota: 10
schedule 26.09.2022
Totul impecabil. Amabilitate nota 10. Curatenie nota 10. Felicitari si mii de mulțumiri! Am avut o mini vacanta de 3 zile, dar am rămas plăcut impresionati de tot ce am gasit la această pensiune. Totul de nota 10, incepand de la dotări, curățenie, liniste, oportunități de petrecere a timpului, totul exceptional. O sa revenim de cate ori putem, cu mare drag.
   Ioana Negru din Alba
nota: 10
schedule 15.08.2022
Recomand cu încredere și mare drag! Domnul Marius, împreună cu minunata lui familie, îți fac primirea așa de frumoasă, încât simți că ai ajuns tot acasă.
   Oul Doina din Bistrita
nota: 10
schedule 13.08.2022
Totul la superlativ. Tocmai ne-am incheiat concediul acolo, totul a fost foarte bine si recomand cu mare drag aceasta pensiune! Propietarul ffff atent si amabil cu toti cei cazati, mereu la dispozitie pentru orice ai nevoie. Curatenie, fff curat tot ce ai nevoie in camera. Lenjeria, prosoapele impeabile si restul perfect, terasa spatioasa, loc inauntru de luat masa, bucatarie cu tot ce ai nevoie, spatiu joaca pt copilasi, nu stiu daca am uitat sa specific ceva, recomand cu drag! Totul de noua 20+++++.
   Sebita Boros din Ocna Mures
nota: 10
schedule 01.08.2022
Tocmai ne-am încheiat concediul care a fost unul reusit. La pensiunea Marisa totul a fost la superlativ, incepand de la curatenie, respectarea orelor de liniste, bucatarie dotată cu tot ce iti trebuie, sa nu mai vorbim de gazde, care iti ofera mai mult de cat iti doreai. Recomand cu incredere. Vom mai reveni, cu siguranta.
   Zmeu Dedu Beatrice din Bucuresti
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 28.07.2022.
Conditii de cazare excelente, supercuratenie, liniste, amabilitate, intelegere, facilitati. Voi reveni cu deosebita placere. Recomand cu mare placere, foarte aproape de President, unde este si reducere. Aer curat, terasa, bucatarie mare, spatioada si curata.
   Adrian Floca din Medias
nota: 10
schedule 25.06.2022
Prima data, la aceasta locatie, si am ramas placut impresionat, propietarul un om super amabil, ceea ce rar mai gasesti la privati in zilele astea, tocmai ieri am plecat si, va spun, un loc nou, totul miroase a nou, camere mari, aer conditionat in camere, balcon, wifi, semnal excelent, cafeaua la expresor din partea casei, si, cel mai important, la 5 minute de mers pe jos de Aqua Park si ne ofera si 50% reducere la intrare! Aer curat, bucatarie super utilata. Recomand cu toata caldura aceasta locatie, respect pt Marius, propietarul pensiunii!
   Stefan din Brad
nota: 10
schedule 18.06.2022
Am fost cazat la aceasta pensiune si am ramas foarte impresionat de tot ce am gasit aici, totul este la superlativ despre ce iti ofera aceasta pensiune, am fost cazat la multe pensiuni in zona in decursul anilor trecuti, dar nimic nu se compara cu ce am gasit aici din toate punctele de vedere, aici gasiti totul asa cum este trecut in descrierea pensiunii, toata stima si aprecierea mea pt dl Marius pentru ce a facut aici si, indeosebi, pentru caldura si felul cum se comporta cu oaspetii, mereu aproape pt a-ti oferi tot ce ai nevoie ca sa te simti bine. Ma voi intoarce cu drag in aceasta locatie de cite ori voi avea ocazia. Recomand cu drag aceasta locatie.
   Lavinia din Pomi
nota: 10
schedule 23.05.2022
Totul a fost excelent. Personalul unitati*****, curatenie******, servicii*****, confort*****, pret******, distanta fata de principalele puncte de interes.*****, liniste ***** si... proiectele pe care le are proprietarul ca prioritate sunt tot de 5*****.
   Ildiko din Cluj-napoca
nota: 10
schedule sejur: 08.09.2020 - 10.09.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazda foarte primitoare, camere moderne, curățenie impecabila, foarte aproape de Aquapark Prezident.
CONTACT
Marius Ardelean
Pe TURIST INFO din 2019
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Marius Ardelean
pe TURIST INFO din 2019
Telefon: 0746 281 986
WhatsApp