Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Katy din Băile Felix

Băile Felix, str. Cartierul Tineretului, nr. 454 -
Nota 9.8 / 11 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:9.45
insert_emoticon Servicii:9.45
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Diana din Timisoara
nota: 8
schedule 03.01.2024
Toate serviciile oferite, cazare, confort, obiecte de uz casnic, toate sunt la superlativ. Ce nu ne-a placut este faptul ca am fost supravegheati video, si nu poti asculta muzica, sau socializa in foisor dupa ora 22:00, deoarece vecinii cheama politia. Nu recomand pentru tineri sau pentru oameni care isi doresc sa mearga in cocediu si sa se distreze!
Răspunsul unității:
Multumim pt recenzie! Noi am pus la dispoziția oaspeților toate dotările locației, inclusiv faptul ca parcarea și curtea sunt supravegheate video, asta tot pt protecția noastră și a oaspeților noștri am facut-o! Cat despre faptul ca dupa ora 2 a trebuit sa opriți muzica în foișor, ne pare sincer rău. Dotările locației le mai putem schimba dar vecinii nu putem sa ii schimbam și nici nu ne permitem sa ii deranjam pt ca nu ne permite nici legea! Totuși eu consider ca au fost înțelegători, pana la ora 02:00 ne-au suportat! Noi va mulțumim dvs, vecinilor și organelor competente, pentru înțelegerea de care au dat dovada!
   Nedelea Ana din Pitesti
nota: 10
schedule 15.08.2023
O cazare minunata! Ne-a încântat absolut tot. Casa a fost foarte curată și spațioasă, iar gazdele de nota 100. Am avut la dispoziție tot ce am avut nevoie, aer condiționat in fiecare camera. Cazarea este foarte aproape de Aqua park. Cu siguranța, vom reveni aici! O locație care merita fiecare bănuț!
Răspunsul unității:
Va multumim ca ne-ati ales pe noi! Sunteti minunati!
   Zinca Mihai din Pitesti
nota: 10
schedule 15.08.2023
Cazare foarte, foarte bună. Gazdele ne-au primit cu căldură. Foarte serviabile. Curățenie exemplară. Mobilierul era nou și foarte bine întreținut. Gazdele ne-au oferit detalii cu ce am putea vizita. Camere spațioase, loc de făcut grătar, aer condiționat in fiecare camera. Recomand, cu încredere!
Răspunsul unității:
Va multumim ca ne-ati ales pe noi!
   Tomoiaga Andreea din Moisei
nota: 10
schedule 15.07.2023
Am fost împreuna cu sotul, cei 3 copii si încă doua familii. Totul este la superlativ, gazda este foarte primitoare și amabila, casa și gradina sunt foarte curate și foarte bine dotate. Noi ne-am simțit excelent, suntem deja la a 3 vizita la ei si nu va fi nici ultima, pentru ca ne simțim ca la noi acasă. Iar pentru asta va mulțumim! Și o recomandam oricând avem ocazia cu mult drag!
Răspunsul unității:
Multumim ca ne-ati ales pe noi! Oricand veti fi bine primiti!
   Negrila Rozel din Timișoara
nota: 10
schedule 04.07.2023
Am fost împreună cu soția mea. Condițiile sunt peste așteptări. Locația excelenta, garsoniera foarte curata. Gazda super ospitaliera. Ai toate conditiile pentru un sejur excelent inclusiv pălincă si masina de cafea si wifi. Este aproape de baie. Îmi doresc să mai revin!
Răspunsul unității:
Va multumim si va mai asteptam cu drag!
   Klein Krisztina din Cluj
nota: 10
schedule 04.07.2023
Cea mai tare si de treaba gazda, sigur ne mai intoarcem, recomand cu toata increderea!!!! Curatenie, liniste si cea mai primitoare si frumoasa casa!!!! Locul de gratar si de luat masa superbe, toate facilitatiile exceptionale... m-am indragostit si ne vedem curand!!
Răspunsul unității:
Va multumim si va asteptam cu drag oricand!
   Adrian din Constanta
nota: 10
schedule 04.07.2023
Excelenta experienta la aceasta cazare. Gazdele foarte primitoare, foarte curata locatia, linistita si serviciile foarte bune. In plus, foisorul din curte face diferenta. Ne-am simtit foarte bine, o sa mai revenim cu siguranta si recomandam oricand Casa Katy.
Răspunsul unității:
Va multumim ca ne-ati ales pe noi!
   Popa din Cluj
nota: 10
schedule 20.06.2023
Totul a fost perfect, peste așteptările noastre, o curatenie ideala și condiții excelent de bune!! Recomand cu toată încrederea!!! O gazda de nota 10*!! Vom reveni cu drag!!!





.










.
Răspunsul unității:
Multumim si va mai asteptam cu drag!
   Lungescu Petre din Ploiesti
nota: 10
schedule 15.06.2023
Am plecat din orasul nostru cu strangere de inima, n-am mai fost niciodata in aceasta locatie. Nu stiam la ce sa ne asteptam, dar spre surprinderea noastra, a fost extraordinar. Locatie cu priveliste minunata, linistita, eleganta, cu gazde foarte primitoare!!! Situata foarte aproape de stranduri. Vom reveni cu siguranta!!! P.S. Palinca a fost bestiala!!!
Răspunsul unității:
Multumim si va mai asteptam cu drag! Ps. Si pe Niky
   Dobra Florin din Oradea
nota: 10
schedule 07.06.2023
O locatie linistita si moderna, aproape de Aquapark President si Felix! Merita sa va cazati! Gazdele sunt foarte de treaba! Gratarul pus la dispozitie este foarte elegant si util! Poti face lejer si bob gulas! Este dotat cu tot ce ai nevoie, tacamuri si chiuveta cu apa calda si loc de luat masa!
Răspunsul unității:
Multumim si va mai asteptam cu drag!
   Mihaela din Ploiești
nota: 10
schedule 04.06.2023
Totul a fost la superlativ, camere spațioase, curățenie, aproape de atracții turistice, gazda foarte primitoare si atentă la nevoile clienților.
Am găsit tot ce aveam nevoie... și palinca, nu mai zic!
Răspunsul unității:
Multumim, va asteptam cu drag oricand si cu palinca la rece!
CONTACT
Katy
Pe TURIST INFO din 2022
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Katy
pe TURIST INFO din 2022
Telefon: 0771 330 017
WhatsApp