Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Vila Chalet Belmont din Azuga grade grade grade

Azuga, str. Voluntari, nr. 10 -
Nota 9.9 / 16 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:9.85
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:9.72


Adaugă recenzie
   Daniela Giuglea din Rimnicu Sarat
nota: 10
schedule 25.02.2024
O locatie caldă și la propriu, și la figurat. Curat si primitor. Living spațios, bucatarie foarte bine si modern utilata. Tot ce ai nevoie, găsești cu siguranță. Camere foarte primitoare. Gazda, un om drăguț, gata să vină în întâmpinarea oricarei cerințe. Recomand!
   Daniel Mitu din Bucuresti
nota: 10
schedule 25.02.2024
Superb! Totul la superlativ, ne vom întoarce cu siguranta. Curat, atmosfera placuta, toate utilitățile la dispoziție, gazda primitoare. Va mulțumim mult si apreciam deschiderea fata de grup. Vom recomanda locația!!!
   Stegarescu Andrei din Pucioasa/chisinau
nota: 10
schedule 22.02.2024
Gazda de nota 10, curățenie impecabilă, peisaj frumos, recomand cu încredere, cu prima ocazie o să mai mergem, sejurul a fost perfect pentru o companie de 8 familii, dintre care 5 cu copii minori, care s-au simțit perfect. Vilă destul de încăpătoare, am fost toți multumiti.
   Bartmus din Bucuresti
nota: 9.67
schedule 22.02.2024
Totul exceptional. Personal minunat, raspuns prompt, curatenie, utilat complet, foarte aproape de gara, camere spatioase, living foarte frumos, gradina, spatiu pentru pasionatii de gratar, wifi, internet, incalzire, parcare privata chiar in fata vilei, 10 locuri.
   Anca din Bucuresti
nota: 9.83
schedule 22.02.2024
Locatie usor accesibila atat cu masina, cat si cu trenul. Conditiile de cazare excelente, la un pret foarte accesibil. Foarte potrivita pentru familii cu copii de toate varstele, avand un living imens si o curte spatioasa in care copiii se pot juca. Vila este aproape de partia din Azuga si de restaurantele din zona, dar si diverse trasee montane.
   Cezar din Bucuresti
nota: 10
schedule 28.01.2024
Acces rapid la DN1, conditiile de nota 10, proprietarul de nota 10, curatenie, bucataria foarte bine utilata, caldura mai mult decat este nevoie, cu siguranta vom reveni in locatie, foisor spatios. Nimeni, din grupul care a fost nu a avut obiectii, ci doar laude pentru proprietar, care isi da interesul incat persoanele pe care le gazduieste sa fie 100% multumite.
   Bacanu Denisa din Bucuresti
nota: 10
schedule 05.03.2023
Absolut minunata atat locatia, cât și proprietarul!
Camerele sunt curate, spatioase, livingul este un loc în care te poti relaxa categoric. Proprietarul este foarte amabil, îti pune la dispozitie atat o locatie superba, dar si sfaturi utile cu privire la vizitarea împrejurimilor.
Atat eu cât si grupul meu de prieteni vom reveni la aceasta locatie categoric!
poze recenzie
   Irina din Bucuresti
nota: 9.17
schedule 02.09.2022
Locatie foarte frumoasa, aproape de gara, acces facil cu masina, locuri suficiente de parcare. Curatenie, bucatarie spatioasa, camere luminoase, mobilier nou, foisorul din curte de nota 10, excelent pentru un grup de prieteni si stat la povesti. A fost o problema cu apa calda, o adevarata “aventura” sa faci dus cu apa calaie… de asemenea, un singur sul de hartie igienica per camera pentru un weekend intreg nu este suficient.
   Roxana Caras din Otopeni
nota: 10
schedule 31.01.2022
Am petrecut un weekend de poveste la aceasta vila. Domnul proprietar ne-a intampinat la gara care este foarte aproape de locație. Vila in sine este superba, curata, cu mobilier modern si nou. Camera in care am stat a fost calduroasa si primitoare, iar curatenia este un alt punct forte caracteristic acestei vile. :) Intr-un final, cea mai buna caracteristica este categoric raportul pret-calitate.
   Cubukan Idyll din Bucuresti
nota: 10
schedule 18.11.2021
E a doua oara cand venim in aceeasi gasca, curatenie 10*, dl proprietar foarte de gasca, si d-na Nadia nota 10*.

Gazda extrem de primitoare, prietenoasa, o curatenie impecabila in pensiune.
   Ramona Nutu din Bucuresti
nota: 10
schedule 05.11.2021
Ospitalitatea gazdelor si mancarea minunata ne fac sa revenim cu drag la Chalet Belmont pentru ca ne simtim ca acasa, iar doamna Nadia are intotdeauna grija de noi.

Multumim pentru tot.

Vila este foarte curata si moderna cu camere spatioase, paturi confortabil, iar unele camere au si balcon cu vedere la munte.
   Heghedus Nicolae din Cluj-napoca
nota: 10
schedule 27.06.2021
Totul a fost perfect. Gazdele foarte primitoare, iar pensiunea de vis. Curățenie, camere mari, spațioase și mobilier ales cu gust. Paturile foarte ok, un living imens cu un televizor la fel de imens. Bucătăria utilată cu tot ce poate avea nevoie orice turist. Tin să precizez că în realitate arată mult mai bine decât în poze, pozele nu cuprind tot ceea ce îți oferă pensiunea.
   Alina Ioane din Voluntari, Ilfov
nota: 10
schedule 04.02.2021
Administrator amabil, mancarea de nota 10, pozitionarea perfecta intre gara si partie. Are foisor, camere impecabile si mobilier ales cu gust.
   Roxana din Constanta
nota: 10
schedule 02.02.2021
Ncă de la intrarea in pensiune te întâmpină o atmosferă caldă și primitoare.
Pensiunea se remarcă prin mult bun gust arhitectural și decorativ, iar curățenia este desăvârșită.

Gazda mereu atenta la detalii și foarte ospitalieră, ne-a făcut șederea foarte plăcută, simțindu-ne ca acasă. Recomandarea acestuia a unui monitor de ski excepțional a transformat aceasta vacanta a copiilor noștri într-una cu experiențe foarte frumoase.

Referitor la mâncare, micul dejun (inclus în costul cazării) a fost unul diversificat, foarte gustos și proaspăt. Cina și prânzul au fost foarte bune, iar bucătarul ne-a încântat cu bucate alese și desăvârșite.
   Arghir Elena Stefania din Constanta
nota: 10
schedule 31.01.2021
Locație curata, zona liniștită, mancare foarte bună și gazda primitoare.
   Andrada Giurgea din Galati
nota: 9.83
schedule 25.01.2021
O experienta frumoasa, cu o gazda primitoare.
CONTACT
Alexandru Vochineci
Pe TURIST INFO din 2020
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Alexandru Vochineci
pe TURIST INFO din 2020
Telefon: 0790 674 909
WhatsApp