Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Studio Alexa de Vacanță (ski) din Azuga

Azuga, str. Prelungirea Teilor, nr. 9 -
Nota 9.9 / 34 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:9.88
insert_emoticon Servicii:9.88
lightbulb_outline Curățenie:9.88
weekend Confort:9.88
monetization_on Prețuri:9.88
location_on Localizare:9.88


Adaugă recenzie
   Dinica Angelica din Galati
nota: 10
schedule 25.02.2024
Pozele corespund cu realitatea. Utilat cu tot ce este necesar, de la baie (prosoape, necesar igiena), bucatarie (plita, cuptor cu microunde, vesela), camera (lenjerie impecabila, masa, scaune). Cald, curat, spațios, liniște, foarte aproape de partie. Terasele utilate, priveliște spre partie. Multumim! Sigur vom reveni.
Răspunsul unității:
Vă mulțumim și vă așteptăm oricând cu plăcere!
   Alinag din Bucuresti
nota: 10
schedule 23.02.2024
Am fost cazati la Studio Alexa 2 ani consecutiv.
Am revenit al 2-lea an pentru conditiile excelente de curatenie si confort. Gazda a fost mereu foarte draguta, dornica sa ne ajute cu sfaturi si recomandari la nevoie.
Multumim frumos si pentru atentiile lasate la cazare!
De asemenea, am apreciat foarte mult disponibilitatea gazdei de a face check-in ul mai devreme, in caz ca locatia se eliberase. Cel mai probabil vom reveni, va multumim frumos!
Răspunsul unității:
Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag oricând !!!
   Adil din Doha
nota: 9
schedule 02.02.2024
Beautiful place to visit. The place was super clean and with an amazing view ❤️ The place is with a nice balcony and many amenities with it. Must recommend who ever is visiting. Thank you very much for the lovely experience. Would definitely come again and spend more time. Thank you, team Alex .
   Roxana Cotocea din Constanța
nota: 10
schedule 31.01.2024
Studioul a fost perfect pentru familia noastra, utilat complet si am apreciat toate detaliile necesare pentru confortul fiecaruia. Curatenia, caldura din apartament, distanta fata de partie, parcare aproape, restaurante in apropiere, liniste si tot ce ai nevoie pentru un sejur reusit.
recomandam cu drag, nota 10.
Răspunsul unității:
Va mulțumim și va așteptăm cu drag oricând !
   Cristian Preda din Braila
nota: 10
schedule 09.08.2023
Merita într-adevăr 10 plus din toate punctele de vedere, amplasare, gazdă, liniște, peisaje, studioul foarte bine amenajat și dotat. Cât despre priveliște, trebuie să veniți sa vedeți. Cu siguranță, o sa revenim cu cea mai bună ocazie. Restaurant la 100 de metri.
Răspunsul unității:
Va mulțumim !!!! Cu drag va așteptăm oricând !!!!!
poze recenzie poze recenzie
   Ioan Razvan Costin din Cluj
nota: 10
schedule 07.08.2023
E primul concediu in care chiar m-am relaxat total. Gazda este o doamna de nota 10, foarte amabila, sociabila, cu mult bun simt. A fost o liniste totala, paturile foarte comode, privelistea de pe deal fantastica. O dovadă că omul sfințește locul! Recomandăm, cu încredere! Veți avea parte de un sejur care o să vă inspire! Mulțumim gazdei, vom reveni, cu siguranță, și cu multă bucurie!
Răspunsul unității:
VA AȘTEPTĂM CU DRAG ORICÂND DORIȚI ȘI VA MULȚUMIM !
   Ana Minciuna din Branesti
nota: 10
schedule 02.07.2023
Totul a fost minunat aici, ne-am bucurat de 2 zile superbe. Curățenie deplina și studioul este dotat cu tot ce aveți nevoie, nu ne-a lipsit nimic. Priveliștea este extraordinara, cazarea, fiind poziționată foarte sus. Personalul a fost amabil și extrem de respectuos. O sa revenim cu drag. ❤️
Răspunsul unității:
Mulțumim ptr aprecieri !!! Va mai așteptăm !!!!
   Catalina Mihaela Nicola din Bucuresti
nota: 10
schedule 02.03.2023
Totul a fost perfect. Studioul este aproape de partie (aproximativ 5 minute pe jos pt schi si 10 minute pentru partia de sanius). Este dotat cu tot ce îți trebuie ca sa ai un sejur linistit. Este curat și decorat cu bun gust. Copii au fost foarte încântați de locație. Gazda, dna Elena, a fost foarte amabila și draguta. Sigur vom reveni. 10+++++
Răspunsul unității:
Va mulțumim ! Oricând va așteptăm cu drag !
   Margarit Razvan din Buftea
nota: 10
schedule 30.01.2023
Locație excelenta, foarte aproape de partie (maxim 5 min pe jos), priveliștea este de vis. Gazda este primitoare și amabila, studioul are toate dotarile necesare. O sa revenim, cu mare drag, ne-am simțit ca acasă! Mulțumim foarte mult dna Elena! 10+!
Răspunsul unității:
Va mulțumim !!!! Cu drag oricând va mai așteptăm !!!!
poze recenzie poze recenzie
   Gabriela din București
nota: 10
schedule 04.01.2023
Am fost cazați aici, familie cu doi copii. Este perfect pentru cine dorește câteva zile de liniște. Este aproape de pârtie și se poate ajunge ușor și la zone comerciale. Este foarte curat și bine organizat. Studioul este dotat cu tor ce trebuie. As reveni oricând, cu drag. Gazdele primitoare și foarte amabile.
Răspunsul unității:
Va mulțumim , și va așteptăm oricând cu drag !!!
   Daniela din Sweden
nota: 10
schedule 25.11.2022
Un studio exceptional, rafinat, in stil scandinavic, cu un standard inalt si cu toate dotarile necesare. Cu terase si privelisti de vis la partia de schi, vf. Caraiman si natura. Contact foarte bun, prompt si amabilitate din partea proprietarilor.
Recomand cu mult drag.
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru aprecieri ! A fost o plăcere sa va cunoaștem ! Cu drag va așteptăm oricând !
   Alex din Bucuresti
nota: 10
schedule 01.09.2022
Este o locatie excelenta pentru o pauza bine meritata de la nebunia Bucurestiului. O garsoniera cocheta si primitoare, la limita padurii, unde ai o priveliste excelenta catre partia de schi, traseul telegondolei, catre Caraiman si crestele muntoase ce il inconjoara. Am petrecut aici 2 nopti odinitoare si, dupa atata caldura, ne-am bucurat de racoarea data de zona montana. Pt cateva zile de relaxare, nu ne-a lipsit nimic, am avut totul la indemana. Pt cei care tin cont de asta, wifi-ul merge foarte bine. :)
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos !!!! Cu dragva așteptăm oricând !
   Camelia din Bucuresti
nota: 10
schedule 29.08.2022
The accomodation was great, cozy, clean and with a special . Lots of candles, blankets and pillows, perfect for an intimate atmosphere. It has two balconies with mountain view. Nearby there is a good restaurant, beda are very comfortable, it smells like flowers in the building and also in in the studio.
Răspunsul unității:
Thank YOU !!!!
   Flory din Bucuresti
nota: 10
schedule 16.08.2022
Ne-a placut mult studioul, este frumos amenajat, cu mult bun gust. E foarte bine utilat, spatios si linistit, aproape de partie, iar curatenia e impecabila. Am fost placut impresionati de cele doua balcoane, cu priveliste de vis, de beculete, de lumanarile parfumate si papucii pufosi de casa. Ne-am simtit extraordinar, iar comunicarea cu gazda a fost foarte buna. Ii multumim pentru amabilitate!
Recomand cu drag!
Răspunsul unității:
Va mulțumim !!!! Cu drag va mai asteptam !!!!
   Vasilca Florentina din Grecii De Jos
nota: 10
schedule 09.08.2022
Totul absolut superb, impecabil, tot confortul de acasă, recomand din toată inima!
Răspunsul unității:
Va mulțumim , va așteptăm cu drag oricând !❤️
   Mariana Balasescu din Rocca Di Papa
nota: 10
schedule 16.04.2022
Am petrecut un weekend minunat! Super locatie, super curatenie, super gazde.! Dotat cu toate cele necesare, liniste, peisaj mirific. Multumim! A fost mai mult ca perfect! ❤️❤️❤️
Răspunsul unității:
   Christophe Bou Ghanem din Lebanon
nota: 10
schedule 04.03.2022
The place was great, you literally have everything around, supermarket, place to rent a quadro, there is a small restaurant they have traditional romanian food so you can grab a bite. We were extremely happy as the owners were super kind and helpful even tho they don’t speak english. However they did the best to accommodate us. For sure we ll come back next year and not to forget the slope is in front of the flat.
Răspunsul unității:
Thank YOU !!!
   Razvan din Buftea
nota: 10
schedule 20.02.2022
Totul a fost la superlativ, studioul este destul de mare si aerisit si dispune de toate conditiile (tv, wi fi, tacamuri pentru bucatarie, cuptor microunde etc.). Ne-am simțit foarte bine, ca acasa pot sa zic.
Răspunsul unității:
Mulțumim !!! Va așteptăm cu drag , oricând !
   Staicu Vasilica din Țandarei
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 20.02.2022.
Am petrecut 3 zile în această minunată locație, amplasată intr-un mediu natural de vis, de la un balcon admiri pădurea, de la celălalt pîrtia de schi. În interior condițiile sunt foarte bune, cald și curat, cu toate cele necesare la dispozitie iar gazdele niște oameni primitori si cumsecade.
Răspunsul unității:
Mulțumim !!! Va așteptăm cu drag , oricând !!!
   Pintilie Ligia din Galați
nota: 10
schedule 08.01.2022
O locație amenajata cu bun gust, foarte curat, atenție deosebită pentru detalii, priveliște minunată.
Mulțumiri gazdei pentru cooperare și promptitudine!
Răspunsul unității:
Va mulțumim și va mai așteptăm !
   Alina Ilinoiu din Bucuresti
nota: 10
schedule 28.08.2021
Un loc minunat, nu lipsește nimic, curat, cochet, liniște, și peisaje superbe. Poți închiria biciclete, telegondola este la 5 min de mers pe jos. Sunt restaurante și magazine de unde poți cumpăra cele necesare. Gazda este minunata, grijulie și întotdeauna a răspuns solicitarilor noastre.
Răspunsul unității:
Va mulțumim ptr aprecieri !!!
   Daniel din Mangalia
nota: 10
schedule 31.07.2021
Nu lipsește nimic, o locație cu multă liniște, peisaj mirific, situată la baza pârtiei, cu posibilitatea de a avea multe activități (atv, trasee biciclete, drumeții, telecabină). Confortul camerelor este peste așteptări, curățenie exemplară și cu o gazdă foarte primitoare.
Răspunsul unității:
Va mulțumim , și va mai așteptăm cu drag !
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Lilian din Bucuresti
nota: 10
schedule 10.04.2021
Foarte aproape de pârtie, apartament utilat cu tot ce este necesar, gazde foarte primitoare și care au răspuns promt la nevoile noastre, priveliștea deosebita. Balcoanele spațioase și frumos amenajate, este foarte frumos chiar și noaptea. Pentru cei cu copii mici trebuie luat în calcul urcatul scărilor pana la apartament.
Răspunsul unității:
Mulțumim ptr aprecieri !!!!
   Raluca din Ploiesti
nota: 10
schedule 21.03.2021
Foarte aproape de pârtia Sorica, priveliștea de poveste. Este dotata cu tot ce ai nevoie pentru un sejur plăcut, foarte curat și amenajat cu gust. Proprietarii sunt foarte prietenoși. Va multumim pentru ospitalitate!
Răspunsul unității:
I noi va mulțumim !!!! Va mai așteptăm oricând cu drag !!!!
   Cristina din Bucuresti
nota: 10
schedule 03.03.2021
Ne-a plăcut foarte mult apartamentul: cald, primitor, decorat cu bun gust, foarte curat și utilat cu toate cele necesare (inclusiv câteva punguțe cu alune și covrigei, apreciate de fete și un buchețel de brândușe).

Este situat foarte aproape de pârtie, singurul inconvenient fiind mica pantă pe care o urci până ajungi la clădire și cele câteva zeci de trepte până în cameră.

Gazda este foarte prietenoasă și promptă, a răspuns la toate solicitările noastre cu multă amabilitate.

Consider că ar fi util un cuptor cu microunde pentru a încălzi mai ușor mâncarea, dar ne-am descurcat cu vasele puse la dispoziție de gazdă.
Răspunsul unității:
Va mulțumim ptr aprecieri, am cumpărat și cuptor cu microunde . Va așteptăm oricând cu drag !
   Nina Ferascu din Voluntari
nota: 10
schedule 01.02.2021
Foarte aproape de pârtia Sorica, condițiile sunt excelente. Am fost foarte mulțumiți. Proprietarii sunt foarte prietenoși. Va mulțumim pentru ospitalitate!
Răspunsul unității:
Va mulțumim și va așteptăm oricând cu plăcere !!!!
   Zaharia Roxana din Constanta
nota: 10
schedule 23.01.2021
Trei zile de neuitat. Gazdele foarte binevoitoare, studioul dotat cu tot ce ai nevoie. Locatia exceptionala, la marginea padurii, fix in fata partiei Sorica. Multumim!
Răspunsul unității:
MULțumim SI NOI !!! VA MAI AșteptăM !!!
   Corina Catrinoiu din Vama Veche
nota: 10
schedule 17.01.2021
Vacanta cu priveliste de basm, un apartament care iti ofera tot confortul si te face sa te simti acasa. Proprietarii sunt niste persoane foarte dragute si ne-au stat la dispozitie ori de cate ori am avut nevoie. Aproape de partie, caldura, spatiul a fost suficient de mare pentru 4 persoane.
Multumim gazdelor.
Răspunsul unității:
Mulțumim și noi !!! Va mai așteptăm !!!!
   Olicenco Nicoleta din Brăila
nota: 10
schedule 10.01.2021
O locație frumoasă cu priveliște de poveste. Terasa aceea mică și cochetă face totul Să-ți bei cafeaua respirând aerul curat, să-ți încarci bateriile admirând peisajul minunat.
La doi pasi este pârtia de schi, iar telegondola este aproape. Sunt câteva restaurante în zonă, dar poți comanda mâncarea și telefonic. Să gătești nu prea ai cum, întrucât chicineta îți oferă doar posibilitatea de a încălzi ceva, a face un ceai, o cafea, poți fierbe un ou.
Cele două canapele sunt confortabile, iar atmosfera garsonierei îți dă un vibe pozitiv.
Per total este locul încare ne-am simțit foarte bine.
Răspunsul unității:
VA MULțumim !!!
   Raluca M. din Campina
nota: 10
schedule 04.01.2021
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locația excelenta, langa pârtia pentru ski, cu o priveliște superba mai ales dupa apusul soarelui, foarte plăcut și pentru perioada verii, in apropiere găsim și alte activități recreative in afara sporturilor de iarna. Apartamentul foarte spațios, curat și extrem de primitor.
Răspunsul unității:
VA MULțumim ȘI VA MAI AșteptăM !!!!
poze recenzie
CONTACT
Elena
Pe TURIST INFO din 2019
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Elena
pe TURIST INFO din 2019
Telefon: 0729 979 769
WhatsApp