Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Cerbului din Azuga

Azuga, str. Cerbului, nr. 12A -
Nota 10.0 / 49 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:9.88
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Gina Neacsu din Bucuresti
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 18.03.2024.
Va multumim pentru serviciile excelente oferite in timpul mini excursiei noastre. A fost o experienta minunata, atat pentru noi cat si pentru blanos, si am fost foarte multumiti de profesionalism si atentia la detalii. Cu siguranta vom recomanda serviciile dvs si vom reveni. Multumim frumos!
Răspunsul unității:
Mulțumim, sunteți bineveniți oricând, iar câinele Ice, cel superb, cuminte și educat ne-a schimbat prejudecata despre această rasă canină. Mult noroc și sănătate tuturor, v-așteptăm iar la un grătar, cu voie bună!
   Sandu Mihaela din Alexandria
nota: 10
schedule 24.02.2024
Am găsit gazde primitoare, aproape de pârtie, camere mari și curate, internet. Fetele au fost incantate ca au găsit și jucării în cameră si sanii pentru pârtii. Vedere plăcută a munților de la fereastră. Am fost foarte mulțumiti și revenim și la anul cu drag. O cazare de nota 10. Un preț bun pentru o cazare bună. Va mulțumim!
Răspunsul unității:
Mulțumim cu toată inima, familiei Sandu din Alexandria, fetițele gemene au fost super cuminți felicitări pt educația aleasă și vă așteptăm oricând, ca fiind de-ai casei.
   Silviu Radu din Galați
nota: 10
schedule 18.02.2024
Foarte drăguți, ospitalitatea ok. Camere curate, camere foarte călduroase, dotare buna la bucătărie și balcoane, superb foarte frumoasă priveliște, recomand aceasta locație foarte liniștită și prietenoasă in Azuga. Excelent și multă bucurie din partea lor.
Răspunsul unității:
Ne-au bucurat aceste cuvinte despre căsuța noastră și vă mai găzduim cu drag... doar să rezervați din vreme, aici locurile fiind puține, doar pt. familia/grupul dvs.
   Florin din Constanța
nota: 10
schedule 12.02.2024
Vila este situată într-o zonă liniștită, aproape de magazine (Mega image, Profi), călduroasă (noi am fost iarna), curățenie zilnică, proprietarii foarte amabili cu noi, la vilă găsiți biliard, muzică, grătar, săniuțe, și un foișor generos. Merită să venim și altă dată și cu siguranță o să revenim.
Răspunsul unității:
Mulțumim pt. aprecieri, ne-am bucura dacă toți oaspeții ar fi la fel de perfecți și agreabili ca dvs. și vă așteptăm cu plăcere.
   Geanina din Slobozia
nota: 10
schedule 23.01.2024
Totul la superlativ. Gazde minunate, discrete, camere mari, curate, călduroase. Am rezervat tot etajul și a fost super ok. Smart tv, jucării diverse pentru copii, pot spune că am petrecut o minivacanța superba. Atat noi adulții, cât și copii.
Recomand cu mare drag.
Răspunsul unității:
Mulțumim mult pt. cuvintele frumoase, sunteți preferații noștri, reveniți oricând, aici e frumos oricare anotimp. Multă sănătate vă dorim, Tony și Mihaela.
   Burcica Nicolae din Olteni,teleorman
nota: 10
schedule 16.01.2024
Locație superbă, confort, curățenie, căldură, apă caldă, bucătărie dotată cu tot ceea ce trebuie și comportamentul gazdei excelent.
Ne-am simțit foarte bine din toate punctele de vedere.
Mulțumim frumos gazdei pentru tot si cu siguranță vom reveni. Recomand pentru orice ocazie să mergeți, pentru că merită cu adevărat.
Răspunsul unității:
Vă mulțumim și vă mai așteptăm cu drag. Multă sănătate frumoasei dvs. familii!
   Cosmin din Bacau
nota: 10
schedule 13.01.2024
Exact ca in poze, pensiune foarte bine organizata, curat, confortabil, dormitor spatios cu balcon, caldura (aveam nevoie dupa ce temperaturile exterioare au fost in medie -10•c saptamana aceasta). Are tot ce iti trebuie pentru un sejur la Azuga. Cu siguranta voi reveni iarna aceasta. Multumesc gazdelor inca o data pentru primirea calduroasa.
Răspunsul unității:
Mulțumesc frumos! Aici a nins și pârtiile sunt în perfectă stare... Acum mai am liber în febr. doar 5-8; 12-17 și după 26 încolo.
   Anghel Ana-maria din Târgoviște
nota: 10
schedule 09.01.2024
Ne-am simțit minunat, gazdele sunt niște oameni deosebiți, casă este bună pentru familii cu copii. Domnul Toni, un om foarte săritor și cumsecade, te ajuta în tot ce ai nevoie. În camere căldură și absolut tot ce ai nevoie pentru un sejur de neuitat. A fost foarte frumos și cu siguranță vom reveni. Mulțumim pentru tot!
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru frumoasele cuvinte despre noi și avem toată stima pt. familia dvs. Vă mai așteptăm cu multă plăcere oricând. Aici e superb orice anotimp. Un an bun tuturor și băiatului cu problema de sănătate.
   Cănuțescu Laura din București
nota: 10
schedule 07.01.2024
O casa foarte frumoasă, intima, cu tot ce îți dorești. Masa de biliard este senzație, paturile foarte confortabile și o curățenie impecabila. Proprietarii sunt foarte discreți dar totodată disponibili cu orice ajutor și informații indiferent de ora. Vom reveni cu siguranță deoarece ne-a plăcut foarte mult aici.
Răspunsul unității:
Mulțumim, sunteți o familie deosebită cu copii buni, sper să ne mai fiți oaspeți și în alte sezoane. Vă așteptăm în februarie, așa cum ați rezervat la noi din nou. Un an fericit, cu sănătate și mult spor!
   Steliana Petrache din Trestieni
nota: 10
schedule 06.01.2024
Curățenia impecabila, gazdele foarte primitoare, camerele mari și aerisite, ideal pentru familii cu copii mici. Bucatarie complet utilita, atât la etaj cât și în foișorul încălzit. În apropiere se pot face trasee montane, pârtia Azuga fiind localizată în apropiere
*P.S lăsați săniuțe acasă, gazdele va pun la dispoziție niște săniuțe, ideale pentru copii.
Răspunsul unității:
Cât de frumos ați apreciat mica noastră căsuță... sunteți oameni de nota 10 cu copii frumoși și cuminți. Vă așteptăm la noi cu drag!
   Danielopol Alexandra din Bucuresti
nota: 10
schedule 23.09.2023
Totul a fost super! Si gazdele sunt de nota 20! Iar faptul ca am putut sa ne luam pisoiasul cu noi, ne-a facut vacanta mult mai usoara, camerele au fost curate. Cu siguranta vom mai reveni cu drag!!!!!!!!
Răspunsul unității:
Ați fost oaspeți minunați, iar pisoiul Otto frumușel și curat s-a adaptat locului. Ați avut idee bună să veniți cu trenul din București la Azuga, și să vizitați așa și Sinaia, când șoseaua e blocată în weekend. Vă mai așteptăm cu plăcere.
   Veronica Sandu din Bucuresti
nota: 10
schedule 16.09.2023
Locatie deosebita, cu toate facilitățile, extrem de curat, aproape de centru, gazde minunate, amabile si discrete. Am fost primite împreună cu catelul nostru cu toata căldura si ne-au fost oferite toate conditiile sa ne simțim minunat, sa ne odihnim si distram. Vom reveni cu siguranta.
Răspunsul unității:
Mulțumesc, ne face plăcere să ne fiți iar oaspeți. E cel mai comod să veniți cu trenul în extra-weekend, când e mai liber, nu cărați nimic, aici găsiți de toate, ca și acasă. Nu mai cumpărați apă plată, la Azuga este cea mai bună apă potabilă! Multă sănătate!
   Mihai din București
nota: 10
schedule 06.08.2023
Casa cerbului un loc de vis, ne-am simțit foarte bine, proprietarii sunt de nota 10, tot timpul ne-a ajutat cu ce aveam nevoie, găsiți tot ce vreți de la jucări ptr copii, leagăn piscină ptr copii, biliard apă caldă tot timpul, nu vă deranjează nimeni, când aveți nevoie la grătar, domnul Toni imediat îl aprinde, un om deosebit, tot respectul pentru el! Recomand, nota 10, o să revenim, cu mare drag.
Răspunsul unității:
Mulțumesc, ați fost oaspeți deosebit de agreabili și am găsit totul curat și în perfectă ordine. Vă doresc numai bine și sănătate, sperăm să ne mai vizitați oricând la Azuga, doar să rezervați din timp.
   Sitaru din Mariana
nota: 10
schedule 06.08.2023
Ne-am simțit excelent la această cazare! Cazda este foarte prietenoasă și săritoare oricând să te ajute cu ce ai nevoie. Confortul casei este foarte bun, curățenie, paturi comfortabile, apa caldă la orce oră tot ce ai nevoie pentru ați gati cât și tot felul de jucarii pentru copii. Foarte aproape găsiți magazine, farmacie si un parc frumos unde vă puteți plimba. Vom reveni oricând, cu mare drag.
Răspunsul unității:
Mulțumesc, și familia dvs. a fost de nota 10+, am apreciat cât de frumos ați petrecut aceste zile, lăsând totul în perfectă ordine și sperăm se ne mai fiți oaspeți aici. Multă sănătate tuturor celor dragi!
   Mariana din București
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 04.08.2023.
Ne-am simțit excelent, gazda este foarte prietenoasă și săritoare să te ajute cu tot ce ai nevoie. Cazarea este foarte frumoasă, curată cu tot ce îți trebuie. Peisajul și aerul sunt de nota 10. În apropriere găsiți tot ce aveți nevoie, magazine, farmacie, parc. Vom reveni, cu drag, oricând.
   Botea din Braila
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 14.06.2023.
O casa mare, oameni foarte primitori, absolut orice ai nevoie, dumnealor iti sar in ajutor imediat, totul curat, camere curate, in apropierea lor ai absolut ce ai nevoie: magazine, farmacie, locuri joaca; zona super linistita, merita revinirea la locatia lor.
Răspunsul unității:
Mulțumim fam. Botea din Brăila, chiar ați și fost cazați la noi (nu doar am fost contactat), sunteți turiști de nota 10 și vă mai așteptăm aici cu toată ospitalitatea.
   Bogdana Daradici din Bucuresti
nota: 10
schedule 01.05.2023
Pentru familia noastră de doi adulți și un copil, plus una bucată blănos a fost alegerea perfectă. Un loc în care ne-am simțit realmente ca acasă și asta și pentru că oamenii de aici, cu care ne-am împrietenit din prima zi, sunt extraordinari, săritori și gata să ajute oricând. Nu de pomană se spune că omul sfințește locul. Așa și cu oamenii de aici. Am petrecut zile frumoase și vom reveni cu drag cât de curând.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumoasei dvs. Familii de oameni deosebiți, cu care am rezonat din prima clipă. Fiind creatori de artă, știu să aprecieze un habitat plăcut și prietenos și simțindu-se bine la noi, au mai stat o zi în plus și chiar ne-au oferit cadouri. Am remarcat calitatea lor umană și frumoasa educație a copilului Robert; iar câinele lup, Lina, cuminte și dresată, a fost o scumpete. Vă așteptăm oricând cu plăcere, să facem împreună o drumeție, prin mirifica Vale a Azugii.
   Petronela Florescu din Constanta
nota: 10
schedule 04.03.2023
O locație excelenta, cu toate dotările necesare, priveliște minunata, camere curate si confortabile, gazdele foarte primitoare si atente, un loc foarte linistit, într-un cuvânt un loc de excepție pentru a petrece un concediu minunat alaturi de familie... cu toate ca am nimenit o vreme capricioasa, am avut cu ce sa ne distram, locatia fiind dotata cu masa de biliard, iar pentru copii se aflau foarte multe jucarii, ne-am simtit minunat si va recomand cu cea mai mare incredere!
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru frumoasele cuvinte de apreciere, dragi oaspeți din Constanța, căsuța noastră vă e deschisă oricând cu multă bucurie!
   Marius Mierlea din Ciorogarla
nota: 10
schedule 23.02.2023
Super condiții, nu lipsește absolut nimic, găsești tot ce ai nevoie, gazdele cu bun simt și prietenoase, respect nea Tony.
Răspunsul unității:
Mulțumesc foarte mult frumoasei familii, cu copii bine educați! Oricând gasiți la noi un loc primitor și poate ne mai vizitați la vară și cu prietenii, la o tură pe Valea Azugii. Sănătate vă dorim!
   Aiana din Constanța
nota: 9.67
schedule 21.02.2023
Am rezervat tot etajul, două camere și living. Am fost 4 adulți și 2 copii. Gazdele au fost primitoare și discrete. Casa călduroasă și bine dotată, saltele și pernele confortabile. Semnal bun la telefon și internet. Ne-am simțit foarte bine și vom reveni, cu drag. Mulțumim!
Răspunsul unității:
Vă mulțumim pentru aceste aprecieri, puteți reveni oricând, având posibilitatea de a lucra online de aici; vă asigurăm că la capitolul curățenie acordăm cea mai mare atenție.
   Stancu Marius din București
nota: 10
schedule 22.01.2023
Gazdele ospitaliere, foarte discrete. Locația perfecta pentru familiile cu copii, dar cu siguranță si pentru cei singuri, care caută sa se relaxeze, complet utilată, in căsuța foarte curat, regasesti confortul de acasă. Am fost cazați iarna, dar, cu siguranță, vom reveni si pe timpul verii.
Răspunsul unității:
Mulțumim și vă mai așteptăm cu drag în căsuța noastră, multă sănătate familiei!
   Carmen Stancu din Bucuresti
nota: 10
schedule 22.01.2023
Locatie foarte curata, utilata complet, perfecta pentru familiie cu copii, dar si ptr cuplurile fără. Gazda primitoare, foarte discreta, chiar daca sejurul a fost doar cu o zi la pârtie ptr ca in restul timpului a plouat, in locație ne-au fost puse la dispoziție mai multe elemente pentru entertainment (masa de biliard, masa de fotbal, table, șah etc).
Răspunsul unității:
Ne bucurăm să avem oaspeți asemenea frumoasei dvs. Familii, cu copii bine educați... Poate mai veniți cu prietenii și la un grătar, pe vreme mai bună.
   Alexandra Dorneanu din Clinceni
nota: 10
schedule 29.12.2022
Totul curat, oameni primitori, cu cafea din partea casei, nu am fost deranjați absolut deloc, am găsit absolut tot ce ne-a trebuit, caldura mare, nu ne-au lipsit nici filmele de pe Netflix, am ajuns cu usurinta, am avut și locuri de parcare în fata casei. Recomand, cu încredere.
Răspunsul unității:
Mulțumesc ptr. Aprecieri, sunteți oameni de nota 10, cu familii frumoase și copii f. Cuminți și educați. Vă așteptăm cu mare plăcere, oricând! Un an nou fericit cu sănătate și plin de realizări.
   Liliana din Ploiesti
nota: 10
schedule 27.12.2022
Totul la superlativ. Gazdele primitoare, atente la tot ce este nevoie. Confort, caldura, unitate dotata cu absolut tot, jucării pentru copii, pentru adulți, biliard, rummy, carti. Locatie aproape de centru, partie foarte ok. Multumim gazdelor pentru tot. Vom reveni, cu placere.
Răspunsul unității:
Mulțumim și dvs. Că ați fost oaspeții căsuței noastre, poate reveniți cu mai mult noroc de zăpadă, să se bucure drăguții copilași.
   Cristina Sandulescu din Bucuresti
nota: 10
schedule 02.09.2022
Totul de exceptie, incepand cu gazdele, primitoare si atente. Se observa la fiecare pas preocuparea pentru starea de bine a oaspetilor. Locatie pe o strada linistita, aproape de centru, curatenie exemplara, dotare cu tot ce este nevoie ca turistii sa se gospodareasca singuri cu masa, daca aleg sa faca asta. In camere paturi cu saltele si perne confortabile, bai cu cabine de dus, acces wifi, tv cu acces la Netflix, Disney + s. A. Sunt toate conditiile pentru un sejur placut si linistit. Multumim gazdelor, cu siguranta, vom reveni!
Răspunsul unității:
Mulțumim mult ptr. Cuvintele frumoase, ați fost oaspeți deosebit de agreabili, vă mai aștetăm și cu alte ocazii, cu multă sănătate.
   Bulai Ionut din Gulia Dambovita
nota: 10
schedule 11.07.2022
Canfort de nota 10, facilitati de nota 10, foarte curat, atat curtea cat si interiorul locatiei, gazde de nota 10+. Multe jucarii si activitati pentru copii, este o cazare perfecta pentru o familie sau doua cu copii. O sa revenim cu mare drag, va multumim pentru tot. Recomand cu mare drag casa Cerbului Azuga.
Răspunsul unității:
Mulțumim, am apreciat familia dvs. Se vede atenția cum ați educat frumoșii copii, sper să ne mai vedem și cu... Viitoarea bebelușă care se apropie! Multă sănătate!
   Ionut Munteanu din Slobozia
nota: 10
schedule 02.03.2022
Fam Munteanu va multumeste pt ospitalitate si pt toate conditiile oferite. Liniste, discreție, bucatarie utilata, locuri de relaxare. Tot etajul este foarte spatios. 10 min de mers pana la partie si 3 min pana la Profi si Mega Image.
Răspunsul unității:
Ne bucurăm că ați fost oaspeții căsuței noastre, sper să ne revedem sănătoși și cu altă ocazie. Ca observație utilă altor turiști: spre Sorica, ați mers cu mașina circa 4 minute, dar pe jos sunt cam 15-20 min.
   Zamfir Nicolaie din București
nota: 10
schedule 05.02.2022
Curățenie, căldură și gazdele niște oameni minunați. Jucării pentru copii și au o cameră in care copiii sunt ce mai fericiti. in cele trei zile, gazda nu ne-a deranjat.
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru aprecieri, sunteți o familie minunată și v-așteptăm cu plăcere, oricând doriți o evadare la noi, la munte.
   Andreea Z din Constanta
nota: 10
schedule 14.01.2022
Ne-am simțit foarte bine, totul a fost curat, îngrijit și am avut toate facilitățile. Proprietarii foarte ospitalieri. Nu ne-a lipsit nimic! Masa de biliard și jocurile puse la dispoziție, ne-au făcut serile mai frumoase! locația este aproape de pârtie intr-o zona liniștita.
Răspunsul unității:
Vă mulțumim, dragi tineri din Constanța, când vi se face dor de munte, vă mai așteptăm cu mare plăcere!
   Mihăilă Corina din Constanța
nota: 10
schedule 01.11.2021
Am stat doar o seara aici insa mi-am putut face o parere. Este o pensiune bine ingrijita ce detine camere curate si confortabile, zona frumoasa, deloc galagioasa, iar masa de biliard ne-a lasat o amintire placuta.

Gazde foarte amabile si primitoare.
Răspunsul unității:
Vă mulțumim pentru frumoasele aprecieri și am fi bucuroși să mai primim oameni ca dvs. Ne-a făcut plăcere să vă avem oaspeți în casa noastră, în speranța să ne revedem, cu sănătate, poate și la iarnă, la pârtie.
CONTACT
Iordan Anton
Pe TURIST INFO din 2019
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Iordan Anton
pe TURIST INFO din 2019
Telefon: 0745 156 825
WhatsApp
Apel/SMS