Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Aramis din Azuga grade grade

Azuga, str. Ritivoiu, nr. 69 -
Nota 9.8 / 14 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:9.25
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:9.5
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Jilcu Marcela din Eforie
nota: 10
schedule 26.02.2024
Am fost mulțumiți de condițiile de cazare, paturi odihnitoare, căldura, pârtia aproape, bucătăria complet utilata, 2 zone de luat masa in interior, ciubărul și biliardul au fost "cireașa de pe tort", am avut parte atât de dimineți liniștite savurând cafeaua în timp ce admiram priveliștea cât și de seri de petrecere la grătar. Gazda primitoare, a avut grijă să nu ne lipsească nimic. Vom reveni cu siguranța.
Răspunsul unității:
Mulțumesc frumos pentru recenzie, sunt foarte bucuros să știu că ați savurat cafeaua la terasa noastră de la baza muntelui și ciubărul a făcut ca seara să fie și mai frumoasă . Aștept să ne revedem curând !
   Tomescu Marilena din Bucuresti
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 03.12.2023.
Condiții foarte bune, proprietarul super ok și peisaje de poveste, camerele mari, curățenie, găsiți acolo tot ce va trebuie și ce aveți nevoie. Ne-am simțit excelent, gazda foarte primitoare și călduroasă, ne-a ajutat cu tot ce am avut nevoie. Locația este foarte aproape de pârtie, peisaje minunate.
Răspunsul unității:
Mulțumesc frumos pentru recenzie, sunt foarte bucuros să știu că totul a fost exact cum v-ați dorit și ciubărul a făcut ca seara să fie și mai frumoasă .
Aștept să ne revedem curând !
   Alexandru Nicolae din Bucuresti
nota: 10
schedule 22.10.2023
Totul a fost foarte ok. Am gasit curatenie, bucatarie utilata, in casa a fost cald, am avut apa calda mereu, iar gazda este primitoare si prietenoasa. Locatia este pozitionata foarte bine, aveti magazine in apropiere, partia si telegondola sunt foarte aproape si exista si o pastravarie in zona.
Răspunsul unității:
Va mulțumim frumos pentru vizită! Părerea dumneavoastră este foarte importantă pentru noi! Vă așteptăm cu drag să reveniți
   Mihaila George din Bucuresti
nota: 9.17
schedule 04.09.2023
Pentru un grup de tineri este o cazare foarte buna. Are multe facilitati, precum masa de biliard si foisor generos cu gratar mare. Experienta cu ciubarul a fost minunata. In interior totul este curat si aranjat cu atentie. Ne dorim sa revenim candva si sa stam mai multe zile pentru a ne bucura mai mult de munte si de tot ce ofera cazarea.
Răspunsul unității:
Va mulțumim frumos pentru vizită! Părerea dumneavoastră este foarte importantă pentru noi! Vă așteptăm cu drag să reveniți pentru a încerca ciubărul și iarna
   Larisa din Bucuresti
nota: 10
schedule 05.03.2023
Localizarea este una foarte buna, fiind aproape de restaurante, magazine alimentare și pârtie. Camerele au fost curate, am beneficiat de toate facilitățile precum gratar, ciubăr și biliard. Gazda a fost foarte primitoare și de ajutor in orice situație.
   Alexandru-mihai Tita din Bucuresti
nota: 10
schedule 14.11.2022
Am fost un grup de 13 persoane tinere, 22-23 de ani si a fost totul perfect de la cazare pana la gazda. Facilitatile sunt exact cele mentionate, ciubarul este perfect iarna, ne-am folosit si de gratar si de ceaun, iar gazda a fost disponibila ori de cate ori a fost nevoie. Cu siguranta, vom reveni!
   Oana din Campina
nota: 10
schedule 17.02.2021
Locatie de exceptie, curata, recent renovata, proprietar amabil, vis-a-vis de partie, la pret rezonabil. Exista bucatarie utilata cu tot ce trebuie, gratar, in apropiere exista destule restaurante in care se poate manca. Privelistea este de vis, exista cam tot ce e nevoie la pensiune, iar daca lipseste ceva, proprietarul rezolva imediat.
   Monica din Brasov
nota: 10
schedule 16.02.2021
Casa Aramis este o locație excelenta, langa pârtia de ski. Este o pensiune micuța și foarte primitoare. Camera superba, curată, cu mobilier fără defecte. Camerele sunt amenajate cu mult gust. Proprietar tânăr, amabil, cooperant și disponibil sa rezolve orice solicitare din partea celor ce ii trec pragul.
   Mihai Ionuț din Bucuresti
nota: 9.83
schedule 16.02.2021
Am venit cu prietena mea si cu colegii de munca pentru a sărbători o si de naștere. Propietarul a fost foarte dragut cu noi si ne răspundea la cereri imediat. Camerele curate, călduroase. Casa dispune si de un living imens cu o terasa cu grătar si biliard. Pârtia la numai 5 minute distanta.
   Gheorghiță Gabriela din Moreni
nota: 10
schedule 15.01.2021
Curățenia, liniștea, amabilitatea gazdei merită nota 10. Foarte aproape de pârtia de schi Sorica si multe spații puse la dispoziția turiștilor. Multumim!
   Madalina din Bucuresti
nota: 10
schedule 15.01.2021
Personal amabil, locatie extraordinara, bine pozitionata aproape de partie, curatenie impecabila.
   Anamaria din Brasov
nota: 10
schedule 08.01.2021
Conditii perfecte pentru relaxare la munte. Preturi foarte bune si personal amabil.
   Simona Danila din Râmnicu Sărat
nota: 10
schedule 08.01.2021
O locație frumoasa cu oameni deschiși si primitori.
   Barbu Iulia din Brasov
nota: 10
schedule 08.01.2021
Locație bună, personal amabil și atent, curățenie și facilități.
CONTACT
Georgian
Pe TURIST INFO din 2019
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Georgian
pe TURIST INFO din 2019
Telefon: 0740 385 818
WhatsApp