Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Ianis din Arieșeni

Arieșeni, sat Arieșeni, str. Fata Cristesei, nr. 291 -
la aproximativ 8.6 km de centrul localității Vârtop
Nota 10.0 / 5 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Iliescu Ion din București
nota: 10
schedule 06.08.2023
Din 24 în 31 iulie am avut la casa Ianis o săptămână nemaipomenită și asta și datorită gazdelor, Elena și Mădălin, care fac totul pentru a te simți bine. Vă mulțumim copii și sper să ne mai vedem. Casa într-un cadru natural deosebit, camere spațioase și luminoase, curățenie exemplară.
   Lucian din Buzau
nota: 10
schedule 07.09.2022
Camere spațioase și curate, bai curate, bucătărie dotata cu de toate, cafeaua din partea casei, plăcinte din partea casei, foișorul superb și, nu în ultimul rând, gazdele deosebite, ne-au ajutat cu absolut tot ce am cerut. Mulțumim pentru minunatul concediu! Vom reveni!!
   Gruia Ghiorghita din Calatasi
nota: 10
schedule 06.08.2022
Totul a fost la superlativ, gazdele sunt de nota 10. Camerele sunt spatioase si curate, pensiunea este noua. Bucataria este dotata si cafeaua este din partea gazdelor.
Recomandam cu drag aceasta locatie. Cand o sa avem ocazia o sa revenim cu drag. Zona este linistita.
   Gal Angelica din Oradea
nota: 10
schedule 25.07.2022
Cabana are in dotare absolut orce (tacimuri, farfurii, pahare, căni, tigai, oale), este amplasata într-o zona cu o priveliște deosebita, un aer curat cu miros de brad, iar gazda ft drăguță, primitoare, atentă la detalii, iar curățenia impecabila. Cabana este noua, filigoria încăpătoare, iar livingul spațios. Ne-am simțit ft ft bine, sa nu mai spun de placintele, palincuta si visinata oferite de gazde care au fost un deliciu.
Mai punctez un lucru: la cerere gazda, dna Lenuța (o dna deosebita), pregătește micul dejun, prînz, cina (gătește ft bn), ne-a pregătit o mămăliguță cu friptură de ne-am lins degetele. Recomand cu încredere, cu siguranță, ne vom întoarce în aceasta locație.
   Gratiana din Timisoara
nota: 10
schedule 08.07.2022
Cabana noua, bine amplasata, usor accesibil, pe malul raului Cobles, foarte curat, camere prietenoase, bucatarie bine utilata, balcon cu panorama, foisor spatios, gazde foarte primitoare, multa liniste, aproape de obiective turistice.
CONTACT
Lenuta Petruse
Pe TURIST INFO din 2021
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Lenuta Petruse
pe TURIST INFO din 2021
Telefon: 0770 816 283
WhatsApp