Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Cabana Dya din Arieșeni

Arieșeni, sat SAT VACANTA VARTOP PARTIA DE SKI, șoseaua Vârtop, nr. 501 -
la aproximativ 8.6 km de centrul localității Vârtop
Nota 10.0 / 15 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Mihet Alina din Timisoara
nota: 10
schedule 19.01.2024
Totul a fost perfect, doar cuvinte de lauda, localizarea cabanei este perfecta, langa partie, ideala pentru familie cu copii mici pentru ca nu este nevoie sa mergi cu masina. Cabana este calduroasa, are internet si tot ce e nevoie pentru a te simti ca acasa. Recomand si o sa revin cu drag!
   Nyulas Bogdan din Oradea
nota: 10
schedule 29.12.2023
Doar cuvinte de laudă, am petrecut 2 nopți 2 familii cu 3 copii. Curățenia exemplară, ireproșabilă, gazdele foarte primitoare și prietenoase, camerele foarte călduroase. Foarte bine izolata termic cabana, am dormit o noapte cu căldură oprită și așa temperatura a fost plăcută, la bucătărie ai tot ce ai nevoie. Jos pălăria.
   Gheorghe Anisoara din Constanta
nota: 10
schedule 12.12.2022
Am petrecut un concediu de vis la cabana Dya. Locatia este superba, in mijlocul naturii si langa partia Vartop. Gazdele sunt deosebite, oameni desprinsi dintr-o poveste, blanzi si foarte primitori. In zona sunt obiective turistice. Cabana ofera toate conditiile de confort. Ne vom reintoarce!
   Ionut David din Constanta
nota: 10
schedule 11.12.2022
Totul la superlativ. Este o super locatie, camerele sunt curate si asigura toate facilitatile pentru o vacanta de vis. Gazdele sunt niste oameni extraordinari si iti asigura tot suportul. Cadrul natural in care se afla casa este superb. Este foarte aproape de toate atractiile turistice din zona. Recomandam, cu incredere!
   Mihaela Griga din Arad
nota: 9.83
schedule 08.02.2022
Un loc minunat pentru relaxare. In fiecare an petrecem câteva zile acolo, profitând de frumusețile zonei din sezonul de iarnă. Este aproape de pârtia Vvartop, chestiune importanta in alegerea noastră.
   Gabriela Dugacicu din Arad
nota: 10
schedule 07.02.2022
Cabana este situată într-o zonă excelentă aproape de partie, cu peisaje superbe, o adevărată oază de relaxare pentru cei care vin să-şi petreacă concediul. Gazdele sunt deosebite şi ne-au pus la dispoziţie tot ceea ce am avut nevoie pentru a ne simţi cât mai bine. Cabana are 3 camere si o bucatarie spatioasa, curate, mobilate simplu.
   Lenu Haran din Arad
nota: 10
schedule 04.02.2022
Confort, intimitate (3 camere, liniste), curatenie, amplasata aproape de partia de ski, cu acces la bucatarie, net, cablu, tv. Cabana este in deal, privelistea e grozava, proprietarii sunt oameni seriosi-de buna-credinta.
   Kiss Botond din Uileacu De Beius
nota: 10
schedule 02.02.2022
Cabana este aproape de pârtia Vârtop. Are trei camere si o bucãtãrie spatioasä si caldura. Gazdele sunt oameni minunati . Este un loc foarte bun pentru familie cu copii dar si pentru grupuri.
   Bocancios Mirela din Paulis
nota: 10
schedule 02.02.2022
Locație excelentă, aproape de pârtie, condiții foarte bune, curățenie în camere, căldură, apă caldă permanent, bucătărie dotată corespunzător, gazdele sunt foarte primitoare și ospitaliere, ne-am simțit ca și acasă.
   Brădău Rebeca din Beius
nota: 10
schedule 02.02.2022
Experiența pe care am petrecut-o la aceasta cabană a fost una deosebit de plăcută.
Dispune de o bucatarie utila, căldură este pe primul loc, iar camerele sunt curățate în detaliu.
Situata foarte aproape de pârtie, n-a fost necesara deplasarea autovehiculelor, iar parcarea proprie a cabanei a fost un motiv în plus sa fim liniștiți.
   Dana din Ineu
nota: 10
schedule 28.01.2022
Este foarte aproape de partia Vartop. Cabana este foarte curata, calduroasa, gazdele niste oameni minunati. Cabana are trei camere si o bucatarie spatioasa la parter, in care gasesti tot ce ai nevoie. Este ideala pentru familii cu copii, dar si pentru grup de prieteni.
   Bianca Bianca din Oradea
nota: 10
schedule 27.01.2022
Cabana foarte aproape de partia Vartop, gazdele foarte primitoare, cabana foarte calda si foarte curata.
Am primit de la proprietari si lactate de casa,delicioase
Inclusiv terasele le gaseam dimineata maturate, drumul de acces curatat de zapada.
   Anița Susa din Oradea
nota: 10
schedule 27.01.2022
Cabana este foarte aproape de pârtia de schi, priveliște superbă, curățenie, căldură, ideală pentru 3 familii. Gazdele de nota 10❗❗❗
   Vasiu Ioana din Cluj Napoca
nota: 10
schedule 27.01.2022
Cabana e lângă pârtie, camerele sunt foarte curate, iar gazdele sunt oameni cu inima mare, foarte amabili si primitori! O locație perfecta pentru familii cu copii. A fost un sejur minunat.
   Alexandra din Arad
nota: 9
schedule 27.01.2022
Proprietarii sunt niste oamenii minunati, peisajul din jurul cabanei este mirific, partia este foarte aproape, chiar se vede din curtea cabanei. Caldura in cabana cat cuprinde, spatiu foarte mare, plus ca in fiecare camera erau 2 paturi ceea ce pentru noi a fost de vis ca am fost cu copii mici. A fost un concediu minunat. Nota 100!
CONTACT
Daniela Mateiu
Pe TURIST INFO din 2020
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Daniela Mateiu
pe TURIST INFO din 2020
Telefon: 0748 624 421
WhatsApp
Apel/SMS