Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Casa Anca din Agapia grade grade grade grade

Agapia, sat Agapia, str. Pensiunilor, nr. 13 -
   Delia din Oglinzi
nota: 10
schedule 03.10.2022
O pensiune superbă, situată în mijlocul naturii. Camerele sunt spaţioase şi curate, este acces la bucătărie şi grătar, copiii se pot juca în aer liber. Obiectivele turistice sunt la o distanţă rezonabilă faţă de pensiune. Gazdele au răspuns prompt la cerinţe şi ne-au ajutat.
   Marcel Vorniciuc din Medgidia
nota: 10
schedule 01.02.2022
Condiții foarte bune de cazare, camere mari cu tot confortul necesar, restaurantul de calitate și personalul foarte amabil, am avut posibilitatea de a face grătar pentru că este dotat cu tot ce trebuie ca să te simți bine. Felicitări!
   Daniel Iftode din Torquay
nota: 10
schedule 13.09.2021
Este o pensiune aparte care are capabilitatea de a va acomoda cererile in functie de ce va doriti.

O sa gasiti odihna, liniste, confort, curatenie, mancare foarte gustoasa, un loc de organizat petreceri, aer curat, apa, natura, padure, tot felul de facilitati, gazde foarte atente si primitoare.

Multumim lui Claudiu si doamnei Anca pentru o vacanta deosebita.
poze recenzie poze recenzie
   Delia Gospodaru din Iasi
nota: 10
schedule 27.08.2021
Am fost de nenumarate ori la aceasta pensiune, in fiecare an. Personalul e implicat si atent, pensiunea si spatiul in sine, camerele sunt curate. Mereu am gasit curatenie, iar in timpul pandemiei a fost locul ideal de a ma simti in siguranta, cu dezinfectanti plasati peste tot. Mancarea este fenomenal de buna, atat daca o alegi de acolo, cat si daca doresti sa faci un gratar in spatiul amenajat. Locul in sine este perfect atat pentru team building-uri, cat si de viata de familie cu spatiu de joaca si verdeata pentru copii. Gasesti spatiu de joaca chiar si pentru oameni mari astfel incat sa nu ai timp de plictiseala. Locurile de vizitat de jur imprejur te invita la aer proaspat si curat, manastiri, loc de mers cu ATV-ul sau gradina zoologica din apropiere. Este potrivit pentru petreceri mici, iesire in gasca cu prietenii, iesire ca si cuplu sau in familie cu copii alaturi sau poate fi folosit drept mediul de relaxare cu colegii de munca.
   Ana Maria din Fetești
nota: 10
schedule 31.05.2021
Loc minunat pentru a te ascunde de agitația orașului, un loc plin de verdeață cu oameni primitori preocupați de atenția turiștilor oferindu-le indicații referitoare la obiectivele turistice din zonă. Loc de joacă pentru copii, distanța mica data de obiectivele turistice. Gazde minunate.
Răspunsul unității:
Multumim
   Gabriel Dabija din Iasi
nota: 10
schedule 23.03.2021
Curatenie impecabila, camera spatioasa si calduroasa, salteaua foarte confortabila. Gazdele amabile si primitoare, ne-au dat informatii bune despre ce putem sa vizitam in zona. Micul dejun a fost consistent, cu produse preparate de gazde. Am avut acces la gratar si bucatarie proprie.
poze recenzie poze recenzie
CONTACT
Claudiu Mihalache
Pe TURIST INFO din 2021
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Claudiu Mihalache
pe TURIST INFO din 2021
Telefon: 0742 545 795
WhatsApp