Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Ella din 2 Mai

2 Mai, str. Alexandru Ioan Cuza, nr. 360D -
Nota 10.0 / 11 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Victor Teodorescu din București
nota: 10
schedule 20.07.2024
Este cea mai buna cazare din 2 Mai la care am fost. Camerele sunt mari, cu baie si aer conditionat, iar totul este gandit astfel incat sa fie la indemana. Curtea e foarte frumoasa, iar casa este amplasata intr-o zona linistita, aproape de centru si de plaja. Gazdele sunt niste oameni deosebiti, care nu te deranjeaza si iti ofera toate informatiile de care ai nevoie. Exista un foisor cu cele necesare pentru a-ti prepara o gustare si cafeaua la espressor este din partea casei.
   Victor Costache din Bucuresti
nota: 10
schedule 16.07.2023
Este o cazare excelenta, curatenie ireprosabila, liniste, gazda foarte primitoare. Camerele au bai proprii, totul este nou si curat. Curtea este foarte mare. Si exista si posibilitatea de gratar. Bucataria este foarte bine gandita si este echipata cu tot ce e nevoie pentru a prepara sau incalzi mancarea. Expressorul de cafea nu lipseste si surprinde cu o cafea foarte buna. Este un loc kids friendly. Vom reveni cu siguranta!
   Bogdan din Bucuresti
nota: 10
schedule 01.07.2023
Locatia este super! Pentru mine curtea cu foisor, terasa, bucatarie utilata, si gratarul reprezinta piesa de rezistenta a acestei proprietati. Gazda ne-a primit foarte bine, iar camera a fost curata. Locatia este suficient de aproape de plaja, la 3 minute de mers pe jos. E un loc foarte bun si pentru familii cu copii, cupluri si gasti mai mari.
   Alexandra din Bucuresti
nota: 10
schedule 01.07.2023
Cea mai buna cazare la care am fost la mare in Romania. Vila inca nu este finalizata, dar asta nu a fost o problema. Camerele sunt spatioase, foarte curate, aer conditionat functional + toate cele necesare (tacamuri, aparat de cafea etc). Curtea este mare, are loc de gratar si foarte placuta si pentru copii. Plaja este foarte aproape, la 2 strazi distanta, iar gazda te intampina doar la venire si la plecare. Noi am fost 3 familii si ne-am simtit foarte bine!
   Mihai din Orăștie
nota: 10
schedule 24.08.2022
Locația este superbă, gazdele foarte foarte ok, curățenia și serviciile foarte bune, cu toate facilitățile de care ai nevoie… camerele spațioase, curte spațioasă… la maxim 5 min de mers pe jos de toate punctele importante… recomand cu încredere casa Ella.
   Alexandru Ivan din Ploiesti
nota: 10
schedule 18.08.2022
Nota 10 la toate capitolele!
   Ionut din Bucuresti
nota: 9.83
schedule 11.08.2022
Cazare excelenta, la maxim 5 minute de plaja. Totul este nou, apa calda disponibila la orice ora, si gazdele extrem de primitoare si calduroase (le intalneam doar dimineata, in restul zilei esti lasat sa te desfasori fara sa iti sufle in ceafa). Bucataria de afara este dotata cu aparat de cafea, tacamuri, farfurii, pahare, oale, tot ce ai putea sa ai nevoie.
   Raluca din Bucuresti
nota: 10
schedule 09.08.2022
Este un loc perfect pentru un grup. Curatenie, confort, liniste, intimitate, le ai pe toate. Curtea este mare, bucataria exterioara are tot ce trebuie. Paturile sunt foarte confortabile, camerele sunt curate si racoroase, iar gazdele sunt foarte primitoare.
Cea mai buna experienta in ceea ce priveste cazarea de pe litoral, in multi, multi ani. Multumim gazdei pentru ca ne-a desavarsit concediul!
   Beatrice N din Bucuresti
nota: 10
schedule 27.06.2022
Recomand, totul a fost la superlativ. Gazde extraordinar de amabile, curatenie exemplara, totul nou si amenajat foarte frumos. Dusul foarte spatios, iar salteaua de pe pat este perfecta. Curtea este spatioasa, bucataria dotata cu tot ce ai nevoie. Zona este linistita si aproape de plaja.
   Alexandru Radu din Bucuresti
nota: 10
schedule 14.06.2022
Totul este la superlativ. Ai toate conditiile la standardul unui hotel de 4 stele.
Momentan printre cele mai bune oferte calitate/pret din 2 Mai.
Locatia este destul de aproape de plaja. Exista parcare in curte pentru 3 autoturisme.
   Georgiana Nastase din Chiajna
nota: 10
schedule 14.06.2022
Recomand cu drag! Casa de vacanta noua, curatenie, camere cochete cu frigider, tv, aer conditionat, curte frumoasa, este aproape de plaja, plaja cu nisip fin, apa curata. Dna o draguta, ne-a servit cafea din partea casei. O sa revenim cu placere! Va multumim pentru cateva zile minunate!
CONTACT
Elena
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Elena
Telefon: 0724 499 516
Apel
WhatsApp