Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Ana din 2 Mai

2 Mai, str. Alexandru Ioan Cuza , nr. 394 -
   Bianc din Tulcea
nota: 10
schedule 20.08.2022
Din punctul meu de vedere, casa Ana a fost locația perfecta anul acesta. Fix ceea ce cautam. Un loc liniștit, foarte curat și primitor. Camerele încăpătoare, cu baie proprie și cu ieșire la terasă. Nu este aer condiționat, dar nici nu este nevoie, datorita boltei este destulă umbra și răcoare. Exista o mică bucătărie de vară, cu tot ce ai nevoie. Gazdele foarte discrete și primitoare. Cu siguranță, vom reveni, chiar merita.
   Raluca R din Bucureşti
nota: 10
schedule sejur: 23.06.2019 - 28.06.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Casa este foarte curata, gradina este superba, gazdele saritoare.
   Daniel din Deva
nota: 10
schedule sejur: 17.08.2019 - 23.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Curatenie exemplara, loc linistit, gazde primitoare, discrete, loc de parcare, bucatarie de vara utilata plus multe altele.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu avem
   Sabin S din Iasi
nota: 10
schedule sejur: 28.08.2018 - 31.08.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Foarte curat, camere răcoroase şi bine umbrite. Gazda foarte prietenoasă şi răbdătoare. Aproape de plajă şi aproape de ieşirea către Vama Veche.
thumb_down
Aprecieri negative:
Niciunul
   Elena din Bucuresti
nota: 9.67
schedule sejur: 24.08.2018 - 01.09.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am revenit la Casa Ana si anul acesta. Aceleasi gazde primitoare si discrete, multe flori, curatenie impecabila, terasa racoroasa acoperita de viță de vie unde este o plăcere sa te relaxezi.Recomandam!
thumb_down
Aprecieri negative:
Ar fi bine daca ar fi si niste perne ceva mai mici in camere. Cele existente mi s-au parut foarte mari.
   Mihai M din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 06.08.2018 - 10.08.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazde amabile, curatenie, liniste
   Mariana din Timisoara
nota: 9.67
schedule sejur: 30.07.2018 - 05.08.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Recomand Casa Ana cu multa caldura! Gazde amabile si atente, camera curata si cocheta, apa calda la orice ora, multa verdeata si flori ingrijite cu drag, o atmosfera placuta si linistita.
   Georgeta din Târgu Mureș
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 10.08.2018.
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locația este frumoasă, cu multe flori,curată ,proprietarii amabili.
   Tibor din Calarasi
nota: 10
schedule sejur: 13.08.2018 - 18.08.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Loc liniștit curat cu gazde excepționale
   Ioana Alexandra din Bucuresti
nota: 9.67
schedule sejur: 18.08.2018 - 24.08.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatia, balconul mare si racoros, gazdele primitoare, camera curata, baia in regula, bucataria utilata corespunzator, curatenie
thumb_down
Aprecieri negative:
Zgomotul puternic produs de folosirea dusurilor de catre vecinii din celelalte camere.
Pt comfortul turistilor va propun sa afisati pe usi programul de liniste.
Locul este foarte frumos, din pacate in timpul sejurului nostru de 6 nopti am avut ghinionul ca la vila de langa sa gasim o gasca de petrecareti iar in camera alaturata copii foarte energici care se bagau la somn foarte tarziu.
   Emil Cristi din Craiova
nota: 10
schedule sejur: 27.04.2018 - 02.05.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Ospitalitatea gazdelor, curățenia, linistea de la curte, toate au fost de nota 10. Vom reveni cu plăcere!
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu sunt.
   Vlad V din Bucuresti
nota: 9.33
schedule sejur: 24.07.2017 - 27.07.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Casa Ana din 2 Mai... Recunosc ca am cautat cazarea in functie de notele primite in urma celorlalte recenzii lasate de alti turisti, acesta devenind de vreo 3 ani incoace principalul criteriu de selectie dupa care ma ghidez. Nota pe care o care Casa Ana din 2 Mai pe Turist Info este una aproape incredibila, avand in vedere ca vorbim de media a 23 de recenzii... 9.9 ! Este in Top 3 din localitatea 2 Mai judecand strict dupa acest criteriu de selectie. Am fost la sfarsitul lunii Iulie ( 2017 ), am stat 2 nopti, un cuplu + o familie, o camera dubla + o camera tripla. Am fost intampinati asa cum trebuie, condusi catre camere... Primul lucru care iese in evidenta este multitudinea de flori de toate culoriile din gradina acestei case, mai rar asa gradina frumoasa. Camerele erau de o curatenie impecabila, practic pe toata durata sederii eu si prietena mea ne-am descaltat la intrare simtindu-ne obligati ca din bun simt ca nu intram incaltati in camera, atat de curat era. Baia la fel. Patul cu asternuturi proastat spalate. Afara, cum ieseam din camere, am avut 2 masute cu tot cu scaunele aferente pe care da, recunosc, am pus monopol fara doar si poate dimineata si seara, mai ales ca in total eram 6 persoane. Nu ne-a deranjat nimeni, sper ca nici noi nu am deranjat pe altii. Desi camera nu dispunea de AC ( aer conditionat ) sincer nu era nevoie, atmosfera era placuta doar cu geamul deschis si atat. Apa calda din belsug, fara problema foarte des intalnita pe la alte cazari cand dupa un anumit timp ramai fara si deodata faci dus cu apa foarte rece... Si spun asta in conditiile in care la mine un dus dureaza intre 30 si 45 de minute ( nu exagerez ). Patul a fost destul de comfortabil, am dormit bine ambele nopti. Prize destule, am tinut la incarcat simultan 2 telefoane, un laptop si o baterie externa. Overall este o cazare foarte buna si un raport pret / calitate cu adevarat excelent, la final de Iulie am platit 90 Lei / camera / noapte, acum la final de August am observat ca e chiar mai ieftin, 80 Lei / camera / noapte. Cand am fost noi in Vama Veche nu gaseai nimic sub 150 Lei / camera / noapte si in 2 Mai nimic sub 100 Lei / camera / noapte, nemailuand in considerare conditiile ma refer ca nu gaseai nimic liber ! Aceasta este partea pozitiva, predominanta, exista si cateva mici minusuri ( pe care le voi scrie in cealalta categorie ) insa nimic grav, nimic care sa umbreasca experienta foarte placuta pe care am avut-o la Casa Ana din 2 Mai !
thumb_down
Aprecieri negative:
Am doar cateva mici minusuri si sugestii de imbunatatire de mentionat, cu siguranta nicio nemultumire majora. Acele mici minusuri pe mine personal nu m-au deranjat, le scriu doar in scopul de a informa viitori turisti. Televizorul din camera este foarte mic si la o distanta considerabila de pat si mai exact locul din care privesti spre el. Daca nu ma insel este vorba despre cea mai mica diagonala care a existat pentru televizoarele CRT ( cu tub ) la vremea lor. Telecomanda fie nu prea batea pana acolo, fie erau bateriile pe duca, fie nu prea mai functionau butoanele... Ideea este ca te cam chinuiai sa schimbi canalul sau volumul din telecomanda. Va recomand, obiectiv, ce as face eu personal in locul dvs. Este doar un sfat : aveti doar 6 camere, nu sunt asa multe, un TV LED de 32" nou si cu garantie costa 700 Lei ( https:///televizor-led-horizon-80-cm-hd-ready-32hl735h/pd/D4GSZ3BBM/ ) 6 x 700 = 4200 Lei, mai putin de 1000 Euro si aveti garantie 5 ani la ele si cu totul altfel ar arata camerele cu astfel de televizoare... Ar fi deja WOW ! Mai exista si unele mai mici putin, de 24" la 500 Lei, 500 x 6 = 3000 Lei. Patul desi este ok, odata ce te asezi pe saltea aceasta se lasa foarte mult si ajunge sub nivelul tabliei ramei patului, astfel incat devine incomod spre imposibil de stat pe marginea patului, evident un minus extrem de mic, se poate rezolva doar prin schimbat salteaua cu una de o inaltime mai mare si rigida ( as recomanda o superortopedica ). Lipsa unui mini-frigider in camera si faptul ca mini-frigiderele sunt la comun cu ceilalti turisti poate genera probleme... Nu a fost cazul, insa mi s-a intamplat in alte parti, aici doar am avut noroc ca nu am avut multe alimente la noi, altfel sincer n-am fi avut destul loc. Cam acestea sunt singurele minusuri, foarte mici, pe care le-am constatat... Minuscule, repet, pe mine nu m-au deranjat aproape deloc.
Răspunsul unității:
Minusurile semnalate de dumneavoastra s-au rezolvat in totalitate. In plus au fost aduse mai multe imbunatatiri camerelor. Va multumim si va asteptam cu drag!
   Andreea A din București
nota: 9
schedule sejur: 24.08.2017 - 31.08.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Liniste, racoare, umbra, muuulta verdeata, plante, vita-de-vie, o placere sa dormi atat la pranz pe caldura, cat si noaptea.
Curatenie exemplara, prosoape schimbate la 3 zile.
Gazdele discrete si atente la cereri.
Bucataria de vara utilata.
Balcon mare cu sarma de intins rufe si carlige la indemana.
Hartie igienica de calitate pusa la dispozitie dupa nevoie, sapun lichid in baie, mop pus la dispozitie pentru a sterge apa de la dus.
Per ansamblu recomand locatia.
thumb_down
Aprecieri negative:
Lipsa unei oglinzi in camera a fost cel mai mare minus. Pentru orice piesa vestimentara trebuia sa iesim pe hol unde exista o oglinda mare.
Ar mai fi necesar un cuier in camera, sau ceva agatatori in care sa poata fi atarnate lucruri (gentute, sepci, palarii, umbrele etc).
Pentru familii cu copii mici, locatia este mai departe de plaja cu nisip fin, trebuie mers mai mult pe jos pana in dreptul plajei care are o intrare in apa potrivita pentru copii. Dar per ansamblu e ok, localitatea e mica si distantele nu sunt atat de mari. Repet, pentru adulti nu e o problema, dar cand sunt copii mai mici si, implicit, mai multe bagaje de carat la plaja, e de luat in calcul un traseu mai lung (gen 15 minute, in ritmul copilului).
Răspunsul unității:
Minusurile semnalate de dumneavoastra s-au rezolvat in totalitate. In plus au fost aduse mai multe imbunatatiri camerelor. Va multumim si va asteptam cu drag!
   Octavian din Sibiu
nota: 9.67
schedule sejur: 11.07.2017 - 18.07.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Cazare ok, curatenie, liniste, curte cu flori si racoare pretul corect pentru serviciile oferite. Plaja aproape, terase si magazine pentru toate gusturile, preturi ca pentru o statiune turistica dar nu exagerate.
thumb_down
Aprecieri negative:
Pentru ca se accepta cazarea cu animale de companie, poate sa fie neplacut pentru cei care nu sunt obisnuiti cu ele prin prejma chiar daca sunt blande, mai ales daca se scutura printre mese cind mananci sau intra prin bucatarie, sau stau tolanite pe canapea.
   Teodor din Iasi
nota: 9.83
schedule sejur: 26.06.2017 - 30.06.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Localizare, curatenie, amabilitate
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am gasit
   Mihai M din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 25.08.2016 - 28.08.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazdele ofera o casa frumoasa si linistita, camere mari si cu cada de dus, spre deosebire de multe pensiuni din 2 Mai ...
Bucataria este completa si locurile de parcare sunt suficiente. Plaja este la 7-8 minute de mers pe jos.
   Vesna din Timisoara
nota: 9.67
schedule sejur: 19.07.2016 - 22.07.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Aproape de plaja si de restaurante, gazda e foarte amabila, fiecare camera are acces la o masa pe terasa si la bucataria echipata complet, loc de parcare in fata curtii
pret bun pentru conditiile oferite
statiunea e foarte linistita, plaja are ci piatra si nisip iar marea are alge dar nu e deranjant
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu exista nemultumiri, singura sugestie este de reinoire a camerelor cu televizoare noi
Răspunsul unității:
Minusurile semnalate de dumneavoastra s-au rezolvat in totalitate. In plus au fost aduse mai multe imbunatatiri camerelor. Va multumim si va asteptam cu drag!
   Daniela din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 09.08.2016 - 12.08.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Camera mare si racoroasa si baia pe masura. Gazdele foarte amabile si discrete. Bucatarie complet utilata. E o adresa de retinut si pentru alta data!
   Daniel D din Bremen/germania
nota: 10
schedule sejur: 05.07.2016 - 15.07.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Multe flori, curățenie, răcoare, gazda prietenoasă
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Mihaela din Floresti Cluj
nota: 10
schedule sejur: 22.08.2016 - 26.08.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Discretia gazdelor
- colecteaza deseurile selectiv
- camera racoroasa
- foarte linistita zona
- terase foarte bune in apropiere
- pretul corect
- bucataria foarte utilata. Nu a fost ceva sa lipseasca.
thumb_down
Aprecieri negative:
Poate mai multe cuiere/suport pt prosoape in baie; dar nu era nici asta o problema deoarece este terasa mare in fata camerei unde se pot usca prosoapele.
Răspunsul unității:
Minusurile semnalate de dumneavoastra s-au rezolvat in totalitate. In plus au fost aduse mai multe imbunatatiri camerelor. Va multumim si va asteptam cu drag!
   Ion Cristian I din Bucuresti
nota: 9.5
schedule sejur: 06.07.2015 - 10.07.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Aproape de plaja
-curtea foarte bine ingrijita, multe flori
-personal discret
   Ramona din Bucuresti
nota: 9.33
schedule sejur: 03.07.2015 - 05.07.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Liniste, lenjeria, prosoapele si camera curate, baia perfect functionala.
Gazdele foarte discrete si amabile.
thumb_down
Aprecieri negative:
Pernele foarte moi. Tv mic, geamurile si usa nu sunt modernizate (dar functioneaza ok).
Răspunsul unității:
Pernele se pot solicita,sunt perne si tari si moi,fiecare cum prefera.
Minusurile semnalate de dumneavoastra s-au rezolvat in totalitate. In plus au fost aduse mai multe imbunatatiri camerelor. Va multumim si va asteptam cu drag!
   Elena din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 31.08.2014 - 03.09.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
1. Casa e acoperita de vita de vie si sunt flori peste tot. O racoare parfumata.
2. Camerele sunt foarte curate.
3. Proprietarii sunt discreti si binevoitori.
4. Se ajunge foarte repede la plaja de la Micul Golf (citeva minute).
6. Statia de microbuz de la iesirea din 2 Mai, se afla la 2 pasi.
7. E multa liniste (noaptea se aude marea).
   Alexandru din Ploiesti
nota: 10
schedule sejur: 11.08.2014 - 14.08.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Recomand cu incredere. Oameni amabili,bucatarie utilata complet,apa calda tot timpul,camere curate si ingrijite.
   Alina A din Bucuresti
nota: 9.33
schedule sejur: 11.08.2014 - 14.08.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Curatenie, liniste exact ce ne-am dorit. Vom reveni cu siguranta.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am nicio nemultumire.
   Irina I din Bucuresti
nota: 9.67
schedule sejur: 03.07.2014 - 10.07.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am primit raspuns pe mail in doar cateva minute, la prima solicitare de informatii. Dna Ana este foarte amabila, prompta si eficienta. Totul este foarte curat, iar bucataria este utilata cu tot ce-ar putea fi necesar, si mentinuta permanent in ordine si curatenie. Camerele sunt racoroase si baile au caditza de dus, apa fierbinte este disponibila non stop. Curtea este plina de flori si verdeata. Am apreciat si existenta celor 2 caini si pisici- gazdele se straduiesc insa sa tina animalele departe de oaspeti, asa incat ne-am intalnit prea putin cu animalele. Raportul pret calitate este excelent.
thumb_down
Aprecieri negative:
Curtea este destul de micuta pentru numarul total de persoane care pot fi cazate simultan. Exista insa spatii comune suplimentare diverse, inclusiv terasa si un hol generos la etaj.
Răspunsul unității:
Curtea este destul de mare si amenajata in asa fel ca fiecare camera sa aiba spatiul alocat
Camerele de la etaj au terase cu mese si scaune pentru fiecare
Si niciodata nu s-au intalnit toti cei cazati in cele 6 camere la un loc, pentru ca au venit pentru soare
plaja si apa adica la mare.nu sa stea in curte
   Andreea din Bucuresti
nota: 9
schedule sejur: 31.08.2013 - 01.09.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Ne-am simtit foarte bine, vom reveni cu siguranta.
   Elly din Cluj-napoca
nota: 9.67
schedule sejur: 26.08.2013 - 02.09.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Loc ideal pt. Odihnă. Casă liniştită umbrită cu viţă de vie, cu multe flori ca în poze, sau chiar mai mult. Gazde primitoare gata să ajute la nevoie. Acces la bucătărie utilată cu sobă de aragaz, frigidere, cuptor cu microunde, prăjitor de pâine, oale, cratiţe, tigăi, farfurii, tacâmuri, ceşti, pahare, tăvi, feţe de masă etc. Lenjerie de pat şi prosoap curate. Plaja, terase-restaurante,staţii autobuz, magazine la câteva minute de plimbare.
thumb_down
Aprecieri negative:
Prin camere ar prinde bine şi câte-un raft pe lângă dulapul de haine.
   Iuliana I din Bucuresti
nota: 9.83
schedule sejur: 25.07.2013 - 28.07.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pensiunea este aproape de plaja, se ajunge mergand pe jos in maxim 5 minute. Stiu ca toti turistii sunt interesati de apa calda, nu sunt probleme, este apa fiarta tot timpul zilei. Doamna ne-a asigurat si parcare in fata pensiunii si locul s-a pastrat atunci cand am fost plecati cu masina. O curte cu gradina minunata, felicitari proprietarilor.
   Valentin din Bucuresti
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 08.08.2013.
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am primit raspuns imediat din pacate nu erau locuri
CONTACT
Lazăr Ana
Pe TURIST INFO din 2008
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Lazăr Ana
pe TURIST INFO din 2008
Telefon: 0721 850 697
WhatsApp