Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Bella Venere din Voineasa grade grade

Voineasa, sat Voineșița, nr. 58 D -
Nota 9.8 / 3 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:8.5
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Valentin Dan din Bucuresti
nota: 9.5
schedule 11.09.2023
Am fost de curând in aceasta zona si in aceasta pensiune pentru prima data. Am vorbit prima dată la telefon și mi-a raspuns o doamna (ulterior chiar dânsa ne-a intampinat era chiar patroana). Printre altele am vrut sa fiu sigur ca ne primeste si cu 2 animalute de companie de talie mica, stiind ca acest lucru este mai dificil in alte locatii. Raspuns afirmativ.
Am ajuns acolo si vreau sa spun ca totul a fost la superlativ. Pesisajul de vis in munte sa zic asa, personalul amabil, doamna de asemenea foarte amabila, draguta si hotarata sa faca tot posibilul ca oaspetii sa se simta bine. Noi am fost 7 persoane, am facut si drumetii iar seara la intoarcere am gasit pentru fiecare gatit ceea ce comandasem in prealabil.
Pe langa faptul ca au bucatarie utilata cu tot ce trebuie, gratar in curte, terasa langa un râu, etc. Daca vrei sa-ti gatesti chiar tu ceva, sau daca doresti ei iti gatesc dupa pofta inimii la comanda.
In grup am si persoane mai pretentioase, dar credeti-ma pe cuvânt, nimeni nu a obiectat nimic dupa ce am plecat, atunci cand am intrebat pe fiecare in parte cum i s-a parut.
Multumim frumos tuturor din aceea pensiune si cu ajutorul lui Dumnezeu vom reveni. Pentru catei, nu am fost taxati in plus si au fost rasfatati si iubiti de toata lumea de acolo. Daca ar exista nota 100, as da această notă!
   Irimia din Constanta
nota: 10
schedule 29.08.2023
Pensiunea este situata intr-o zona pitoreasca, aproape de facilitati si punct de plecare spre obiectivele turistice. Terasa situată peste rău este spectaculoas... acolo am petrecut serile, jucând rummy.
Sejur super, multumita atentiei gazdei, conditiilor de cazare și a bucatariei excelente( dna. Corina prepara cea mai buna pizza, asemănătoare celei mâncate de noi in Italia). Recomandam, cu drag! Vom reveni cu siguranta!
   Sorin S din Targoviste
nota: 8.5
schedule sejur: 07.08.2011 - 12.08.2011
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Cadru ambiental foarte placut, personalul a dat dovada de amabilitate pe tot parcursul sederii, camera curata si destul de confortabila, masa servita a fost de buna calitate.
thumb_down
Aprecieri negative:
Pernele foarte mici si moi. Mancarea buna dar cam scumpa. Distanta fata de principalele zone vizate( raurile pe care se poate pescuit sportiv la pastrav }peste 10km, cu exceptia paraului Voinesita, pe malul caruia este amplasata pensiunea.
CONTACT
Oprescu Corina
Pe TURIST INFO din 2009
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Oprescu Corina
pe TURIST INFO din 2009
Telefon: 0250 754 631
WhatsApp