Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Gabi din Turda

Turda, str. Al. I. Cuza, nr. 54A -
la aproximativ 12.5 km de centrul localității Cheile Turzii
Nota 8.0 / 58 recenzii10 - Bine

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:8
insert_emoticon Servicii:8
lightbulb_outline Curățenie:8
weekend Confort:8
monetization_on Prețuri:8
location_on Localizare:8


Adaugă recenzie
   Vlad Popescu din Brasov
nota: 10
schedule 07.10.2023
Casa Gabi este un loc minunat. Camerele sunt curate și confortabile, iar gazdele sunt prietenoase și atente la detalii. Zona este liniștită și oferă o priveliște frumoasă. Casa are foarte multe facilități utile. Recomand cu încredere casa Gabi pentru o ședere plăcută.
   Bianca Sitaru din București
nota: 10
schedule 28.08.2023
O locație deosebită și o gazdă căreia îi pasă ca turiștii să se simtă bine. Locația este într-o zonă liniștită, aproape de intrarea în turda.
Până la obiectivele turistice principale din Turda (Salina Turda, Tiroliana Cheile Turzii, traseu Cheile Turzii și mormântul lui Mihai Viteazul) faci aproximativ 10-15 minute cu mașina.
Am fost întâmpinați cu căldură și ni s-a oferit o cameră spațioasă cu 1 pat matrimonial și o canapea (am fost trei persoane) la un preț avantajos. În cameră este și un minibar. Am găsit și o bucătărie utilată cu toate cele necesare. Totul era curat.
În curte este un foișor mare și un balansoar în care poți să te relaxezi.
Ne-am odihnit si ne-am simțit foarte bine la Casa Gabi. Recomandăm cu drag și altora.
   Iuliana B din Pantelimon
nota: 4
schedule 14.08.2023
Nu recomand nici dusmanilor, lenjerii si prosoape mai vechi, decolorate si scamosare ca la strabunica de la tara. Patul cu piele alba, mirosea urat ca nici nu ma lua somnul, mai era si mazgalit cu pixul, dar au acoperit cu pernele lor imputite. Saltelele vechi, pe arcuri si foarte dure ca nici nu te poti odihnii. Bucataria si frigiderul mizerabil, iar de galagia strazii nici nu mai discut. Se afla langa o strada principala foarte aglomerata, chiar si noaptea... a fost un chin. Ca sa nu mai spun ca am facut rezervarea pe 7 august, pe 9 august m-a sunat de 2 ori daca sigur vin, iar in ziua cazarii, pe 12 august, m-a sunat de 4 ori pana am ajuns.
Răspunsul unității:
Am ramas foarte surprinsa de recenzia ce mi-ati lasat-o referitor la acea camera cu toate ca aveati doua camere in care erati cazati . Daca nu va placut nimic la camera respectiva ,puteam sa va dau alta . Daca v-am sunat poate de m-ai multe ori , sa stiti ca aveam mai multa lume care ma solicita si vroiam sa stiu sigur daca veniti .In camera respectiva am avut niste copii mai mici care au scris cu pixul cu o seara inainte si am incercat cu mai multe solutii sa stergem capatiiiul de la pat, dar nu sa dus pana am comandat vopsea si am vopsit poate de acolo vi sa parut ca era ceva miros Patul cu salteaua sa stiti ca era mai tare pentru ca avem saltele ortopedice . Ne pare rau de nemultumirile enumerate cu toate ca la noi nu ne-ati solicitat nimic neplaceri si nu aveam cum sa stim cu toate ca v-am specificat ca si la toata lumea ca daca aveti ceva de solicitat s-au neplaceri sa spuneti pentru a va fi de ajutor si a remedia orice situatie . A-ti vorbit
de murdarie de bucatarie si frigider vreau sa spun ca exagerati cu toate dar asta cel mai tare pentru ca daca era cum scrieti eu cred ca trebuia sa plecati atunci nu sa ramineti la noi dupa cum descrieti deoarece nu va luat nimeni bani si nici nu v-am obligat sa ramineti . .Garniturile si prosoapele sint colorate nu decolorate cum a-ti descris si poate ca asta va nemultumit , le-ati vazut cand a-ti intrat in camera ca nu era noapte si pretul camerei este pe masura ! Daca aveti pretentii mai mari trebuia sa va orientati spre alte locatii unde erau si alte preturi ,de doua sau trei ori mai mari nu cel mai mic !A-ti platit 130lei pe o singura noapte ,trebuia sa mergeti acolo unde va ia de la 300lei in sus pana la 500 apoi sa pretindeti ca toate sa fie pe placul dumneavoastra ! Va place sa faceti afirmatii exagerate si vreti cu ele sa pareti convingatoare in interesul de a speria clientii altora , cum am vazut ca procedati si in alte recenzii ,dar sa stiti ca noi daca eram asa cum scrieti nu ne vizitau clientii nostri si de cite 5 ori pana acum. Avem familii care se intorc dupa 2, 3ani sau mai des ,din tara sau din strainatate si ma intreaba daca ii mai cunosc . Cred ca nu vin deageaba sau o sa ramana impresionati de afirmatiile ce le-ati facut ca sa pareti convingatoare pentru ei sau altii noi ! Asa ca am ajuns la convingerea ca in ziua de astazi deageaba te ti domn si te bati in piept cine esti ca este adevarata afirmatia : A FI OM E LUCRU MARE , A FI DOMN E O INTIMPLARE !


NU INTIMPINAM PE NIMENI CU MURDARIE SI MIZERIE cum descrieti si vreti sa ne faceti reclama proasta de dragul de a face rau !
   Cerbu Anna Melania din Orsova
nota: 10
schedule 16.07.2022
Gazde primitoare, camere spatioase, liniste si tot ce-ți dorești, bucătăria utilata, o curte frumoasa cu foisor, gratar, tot ce ai nevoie si o cazare ieftina si cu siguranta nu găsești ceva mai bun la un pret atît de bun, ne-am simtit foarte bine, o sa mai revenim cu singuranta in zona, felicitări si mii de mulțumiri pentru tot.
   Marioara din Timisoara
nota: 10
schedule sejur: 22.09.2020 - 27.09.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Curatenea,conditi foarte bune,amabili,seriozitate
   Florea din Alba
nota: 10
schedule sejur: 13.01.2020 - 14.01.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Ce as putea spune gazde minunate liniste frunos si tot ce-ți dorești camere călduroase bucătăria mutilată cu tot ce ai nevoie si o cazare ieftina merg de cite ori am ocazia finca nu regret nimic si cu siguranta nu găsești ceva mai bun si frumos la un pret atît de bun felicitări si mi de mulțumiri.
thumb_down
Aprecieri negative:
Trebuie doar întreținut ce e acolo
   Marius din Tulcea
nota: 10
schedule sejur: 05.09.2019 - 06.09.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul a fost ok
   Stefan Gheorghe S din Satu Mare
nota: 10
schedule sejur: 25.08.2019 - 26.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Proprietarii foarte ospitalieri, liniste, oportunități pentru: grătar, remi, balansoar, mașina de spălat, bucătărie complet mobilată cu acces permanent. Posibilitate de a cumpara produse tradiționale specifice zonei: țuică, vin, miere de albine, etc.
   Mihail M din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 22.08.2019 - 23.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locație foarte ok din toate punctele de vedere acces la toata locația respectiv bucătărie utilata bai foișor gazde primitoare și foarte comunicative depinde și de cei cu care comunica referitor la calitate preț super ok iar pt cei mai pretențioși sa meargă o zi la Hotel sa poată face diferența
thumb_down
Aprecieri negative:
LA minusuri pot spune ca ar trebui sa și procure un covor rosu pt atunci când le calcă pragul anumite vedete care comentează prost despre gazde și locație probabil ca ei au servitori acasă și totuși se cazează la 100 de lei pe camera și au pretenții de 200-300
   Florin F din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 23.08.2019 - 24.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Curat , Gazda super ok , liniste .
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu sunt
poze recenzie
   Vasile din Brasov
nota: 10
schedule sejur: 20.08.2019 - 21.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazda este foarte primitoare, zona este foarte linistita, raportul calitate-pret mi se pare foarte bun.
   Doina din Biled
nota: 10
schedule sejur: 21.08.2019 - 23.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Super. Foarte frumoasa locatia. Liniste ,gazda primitoare,cumsecade si foarte serviabila. Camera a fost foarte frumoasa si curata. Bucataria ne-a fost la dispozitie cu tot ce este necear. Internet la liber,in curte foisorul pentru relax dupa plimare. O sa revenim la anul cu siguranta.
   Sebastian S din Ploiesti
nota: 8.17
schedule sejur: 23.07.2019 - 24.07.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Oameni foatrte primitori,curatenie,liniste,va recomand
   Marian din Galati
nota: 9.83
schedule sejur: 03.08.2019 - 04.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Curățenie, proprietarii amabili.
Răspunsul unității:
Va multumim mult si va asteptam cu mare drag !
poze recenzie poze recenzie
   Ana-maria A din Seimeni
nota: 9.5
schedule sejur: 12.06.2019 - 15.06.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
A fost frumos, liniște curățenie, gaze primitoare. Raportul preț calitate super
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu au fost
Răspunsul unității:
VA multtumim si va asteptam sa reveniti pe la noi cu fetita !
   Anamaria Sorina din București
nota: 10
schedule sejur: 14.06.2019 - 24.06.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am fost cazați 10 zile, un loc liniștit ideal pentru familii cu copii, curățenie, am avut la dispoziție bucătărie unde am putut sa ne gătim, dna. Gabi o gazda primitoare și atenta
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu avem nimic de reproșat
Răspunsul unității:
Multumim mult doamna Anamaria si va asteptam cu drag la noi si alta data !
   Valeriu V din Onesti
nota: 10
schedule sejur: 01.06.2018 - 02.06.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Raport calitate/pret foarte bun.
thumb_down
Aprecieri negative:
   Eduard E din Onesti
nota: 9.33
schedule sejur: 01.06.2018 - 03.06.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Curățenie, liniște, aproape de punctele de interes,preț rezonabil.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu căutăm nod în papură
   Oana O din Resita
nota: 10
schedule sejur: 15.06.2018 - 19.06.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazdele, persoane deosebite! Amabilitate si implicare pentru a crea o sedere cat mai placuta turistilor. Curatenie exemplara! excelent ! Va multumim!
Răspunsul unității:
Multumim si va astepta sa mai reveniti !
   Daniel din Timisoara
nota: 9
schedule sejur: 25.04.2018 - 27.04.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazda de treaba,
Liniste
Loc de parcare in voie
   Eugen din Toplet
nota: 10
schedule sejur: 13.04.2018 - 15.04.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Recomandam cu căldură Casa Gabi,foarte drăguț amenajata,camere spatioase și curate.In plus se afla pe o strada foarte liniștită și aproape de Salina.Gazdele,oameni tare faini.Vom reveni cu placere.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu sunt.
   Lucian din Brasov
nota: 10
schedule sejur: 23.02.2018 - 25.02.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Aproape de intrarea în salina
Acces la bucătărie utilată
Acces la grătar
   Andreea din Cluj
nota: 10
schedule sejur: 15.12.2017 - 17.12.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul a fost pe placul meu.
   Luminita L din Baia Mare
nota: 9.33
schedule sejur: 29.11.2017 - 03.12.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Camerele spatioase, amplasarea pensiunii in apropierea intrarii in salina
   Florina F din Nojorid
nota: 10
schedule sejur: 29.10.2017 - 04.11.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatia este foarta aproape de salina, este curata, este cald inauntru , bucataria este utilata cu tot ce este nevoie.
   Luci L din Brasov
nota: 10
schedule sejur: 20.10.2017 - 22.10.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Este locul unde ma cazez de fiecare data cand stau in zona
   Nicolae din Brasov
nota: 10
schedule sejur: 13.01.2017 - 15.01.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Acces la bucatarie utilata cu tot ce am avut nevoie, acces la gratar, aproape de intrarea in salina.
   Nicolae din Brasov
nota: 10
schedule sejur: 30.11.2016 - 02.12.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Caldura, bucatarie utilata, gratar. Nu sunt la prima vizita si ma simt foarte bine aici.
   Dionisie D din Constanta
nota: 10
schedule sejur: 12.08.2016 - 13.08.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazde primitoare,locatie foarte aproape de salina.
   Nicoleta N din Bucu Jud Ialomita
nota: 10
schedule sejur: 22.07.2016 - 23.07.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatia este pe o strada linistita
- curatenie
CONTACT
Gabriela, Valentin
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Gabriela, Valentin
Telefon: 0744 745 244
Apel/SMS