Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa de vacanță Casa Noastră A&A din Straja

Straja, str. Bradului, nr. 7 -
Nota 10.0 / 9 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Magda din Bucuresti
nota: 10
schedule 24.02.2024
O locație potrivită pentru familii cu copii. Curățenie exemplară. Bucătărie utilată cu toate cele necesare pentru autogospodărire. Gazde primitoare. Ne-au ajutat ori de câte ori am avut nevoie. Foarte aproape de pârtie. Recomandăm cu mare încredere.
   Mihai din Targu Murew
nota: 10
schedule 12.02.2024
Cazarea e super, e calduroasa, curatenie impecabila, proprietarii sunt minunati si te ajuta cu tot ce ai nevoie. Situata si sus in statiune, aprox. 3-5 min de partie, e un plus megamare. Merg de 5 ani la ei si ma simt ca si acasa. Recomand cu toata increderea.
   Vlad din Timisoara
nota: 10
schedule 31.01.2024
Cazarea a fost foarte ok. Locatia este 10/10, la 2 minute de partii, cabana a fost curata si calduroasa iar gazdele au fost super de treaba si dornice sa ajute cu orice. Tin sa mentionez ca este deja a doua vizita la cabana A&A, dar cu siguranta vom reveni si data viitoare.
   Lavinia din Pietroasa
nota: 10
schedule 17.02.2023
Am fost cazati cu un grup de prieteni, impreuna cu copiii, a fost totul la superlativ. Nu ne gandeam ca vom avea chiar tot la dispozitie, ma refer la bucatarie, a fost tot perfect. Gazdele de nota 10+ . Daca am avut nevoie de ceva, nu au ezitat si ne-au ajutat cu mici cumparaturi. Recomand din tot sufletul. Cu siguranta, vom mai reveni!
   Marius Negoescu din Bucuresti
nota: 10
schedule 05.02.2023
Am fost cazati o saptamana in aceasta cabana, un grup de 7 persoane. Totul curat, aparatura la indemana si ustensile pentru tot ce este nevoie. Gazdele de nota 10, oameni minunati si de incredere. Ba chiar ne-au si ajutat cu pastile de raceala, ca am venit cam nepregatiti. Cabana linistita, curata, intimitate si spatiu destul pentru distractie. Recomand, din suflet si cu siguranta, vom reveni, cu drag!
   Negoescu Diana-maria din București
nota: 10
schedule 05.02.2023
Am fost cazați o săptămâna in aceasta cabana și nu am decât cuvinte de lauda, atât asupra locatiei, cât și asupra gazdelor! Curățenie, liniște, intimitate, spațiu suficient și niște oameni minunati! Recomand, cu multă caldura, unui grup restrans. Noi am fost 7, dar cu siguranta ne-am fi simțit la fel de bine si 10. Vom reveni, cu mare drag! ❤️
   Alexandra Roman din Simeria
nota: 10
schedule 04.01.2023
Am fost cazați de revelion, un grup de 8 adulți + un copil de 1 an și 8 luni. Cabana e micuța, dar foarte bine gândită. Curățenie impecabila, aparatura, veselă și ustensile pentru absolut orice. Proprietarii sunt foarte atenți la detalii, ne-au ajutat pe tot parcursul șederii noastre acolo cu orice am avut nevoie. Apa calda, televizoare, sonorizare, caldura, spații de depozitare etc. Cabana e situată in inima stațiunii. Abia așteptăm sa revenim!
   Ionita Alexandru din Focsani, Vrancea
nota: 10
schedule 28.01.2022
O cazare foarte plăcută, la baza pârtiei și utilata cu tot ce ai nevoie pentru un sejur cu prietenii! Gazda a fost foarte primitoare si ne-a permis accesul cu animale de companie. Totul a fost asa cum ni s-a descris și acest lucru a fost pe placul nostru.
   Alin din Pitesti
nota: 10
schedule 28.01.2022
Ne-am simtit foarte bine !
Amplasarea foarte buna fata de partii.
Curat, proprietari foarte binevoitori si atenti la nevoile noastre.
O proprietate micuta si cocheta, moderna, totul nou.
CONTACT
Antonia Nagy
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Antonia Nagy
Telefon: 0731 119 070
WhatsApp