Pensiunea Elena Soveja - TURIST INFO .ro

Pensiunea Elena din Soveja

comuna Soveja, sat Dragosloveni, str. Dragosloveni, Soveja, Jud Vrancea  
Despre Pensiunea Elena
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
4 recenzii

Personalul unitatii este din cei doi soti, patronii pensiunii care sunt oameni de treaba si incearca sa-ti puna la dispozitie tot ce ai nevoie. Camerele si baile sunt un pic cam inghesuite. La servicii nu stiu ce pot spune pentru ca nu exista restaurant sau bar, ai bucataria la dispozitie care este bine utilata. Raportul pret calitate este bun. Curatenia ok. Distanta fata de principalele ...

... citeste mai mult

Pensiunea Elena este situata in Muntii Vrancei, in statiunea Soveja, destinație pitoreascã, cunoscutã ca având cel mai ozonat aer din România.
Pensiunea Elena a fost special amenajatã într-o zonã naturalã, cu acces la drumul principal care traverseaza statiunea Soveja. Localitatea Soveja este usor accesibila pe drumul județean 205f, 57 km din punctul 'Tisita' intersecția dn 2 - dn 24.

Obiective Turistice la care se poate ajunge in mod facil de la Pensiunea Elena:
* Mausoleul Eroilor Români de la Dragosloveni închinat eroilor cãzuți în primul rãzboi mondial, pe aceste plaiuri, Soveja fiind pe una din laturile Triunghiului de foc: Mãrãșești, Mãrãști, Oituz.
* Muzeul militar, lângã Mausoleul Soveja.
* Cimitirul german (ostași germani cãzuți în primul rãzboi mondial)
* Mânãstirea lui Matei Basarab (ziditã în 1645), (hram: ¥nașterea Domnuluiµ), cu ruinele chiliilor în care a fost surghiunuit Alecu Ruso, care a cules la Soveja, în 1846 Miorița, , , acea inspirațiune fãrã seamãn, acel suspin al brazilor și al izvoarelor de pe Carpați, (mihai Eminescu)
* Schitul Soveja (2001), cu hramul, , Sfinții Împãrați Constantin și Elena, situat la intrarea în Soveja, la poalele Rãchițașului, pe malul pãrãului Șușita
* Bustul lui Simion Mehedinți, fiu de seamã al Sovejei, întemeietorul școlii românești de geografie, (geograf, /terra /, etnograf, /altã creștere-școala muncii/ antropolog, și literat/ Oameni de la munte, Primãvara literarã/).
* Șipotul lui Bucur-izvor în Dealul Rãchițașului, loc de popas al haiducului Bucur (conform legendei)
* Podul general Artur Vãitoianu (1918) Fântâna colonel Fotescu (1918)
* Biblioteca silvicã,

Pensiunea are urmatoarea structura:
Parter:
* bucatarie
* loc de servit masa pentru 24 persoane
* baie

Etaj 1:
* 6 camere duble dotate cu televizor si baie cu dus

Etaj 2:
* 6 camere duble dotate cu televizor si baie cu dus

Oaspeții noștri au în permanențã la dispoziție 24 de locuri de cazare, în 12 camere utilate cu mobilier și accesorii de cea mai bunã calitate. Pensiunea dispune de parcare si sistem de supraveghere. Camerele sunt matrimoniale, dispund de baie proprie și duș, apã curentã caldã și rece 24/24, televiziune prin cablu non-stop.

Dotari:
* apa curenta rece si calda (incalzire cu boiler)
* bucatarie complet utilata
* gratar
* locuri de parcare

Dotari cazare: frigider in unitate, tv in living, se accepta animale, parcare, gradina/curte, acces la bucatarie, terasa, gratar/barbeque, sala de mese, jocuri de societate: șah, table, rummy, monopoly, jocuri de cãrti.

Capacitate: 24 locuri in 12 camere


FACILITĂȚI UNITATE:
acces la bucatarieacces la bucatarie
frigider in unitatefrigider in unitate
gradina/curtegradina/curte
gratar/barbequegratar/barbeque
internet prin cabluinternet prin cablu
livingliving
loc amenajat de joacaloc amenajat de joaca
parcareparcare
sala de mesesala de mese
se accepta animalese accepta animale
terasaterasa
TV in livingTV in living
FACILITĂȚI CAMERE:
baie in camerabaie in camera
camera cu TVcamera cu TV
camere cu balconcamere cu balcon
0 voturi 0 voturi
Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea?
Capacitate totală: 24 adulți în 12 spații de cazare.

Tarife valabile în perioada 30.08.2016 - 30.08.2017

fa o rezervare online

* Toate prețurile sunt valabile pentru o singură noapte de cazare și sunt finale
0 voturi 0 voturi
Prețurile afișate sunt cele comunicate la telefon?
PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Sandel Doaga
0723 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare