Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Vila Mădălina din Slănic Moldova grade grade grade

Slănic Moldova, str. Sabinelor, nr. 13 -
Nota 10.0 / 42 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Angela din Galați
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 27.11.2023.
Un weekend de poveste, cu oameni dragi alături, cazare minunată, camere spațioase, căldură din plin, gazde minunate de nota 10. Amplasarea vilei, confortul din interior și exterior sunt de apreciat. Plimbarea la pas, până în centrul stațiunii este foarte plăcută. Vom reveni oricând cu mare drag! Mulțumim pentru tot!
Răspunsul unității:
Vă mulțumim pentru apreciere!
Vă așteptăm oricând cu drag,sunteti bineveniți întotdeauna!
   Tamara U. din Republica Moldova
nota: 10
schedule 06.08.2023
Am petrecut la vila Mădălina o săptămână de neuitat. Personal amabil, curățenie de nota 10, liniște, aer curat. Curte cu locuri de parcar, copaci și flori. Foișoarele dotate cu totul necesar. Grătar chiar pe malul râului. Pozele de pe site nu redau toată frumusețea acestei vile.
După părerea mea, vila Mădălina are cea mai bună locație în Slănic Moldova.
Dacă revenim în Slănic, atunci numai la Mădălina!
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos pentru aprecieri, intotdeauna sunteti bineveniți la noi!
   Radu Razvan din Ploiesti
nota: 10
schedule 31.07.2023
Am fost intre 24 - 28 iul. O locație de neuitat, cu gazdă foarte primitoare si discretă. Totul este precum arata in pozele puse pe site-ul pensiunii. Multumim gazdei pentru sejurul ce ni l-a oferit si vom reveni cu mare drag.







Răspunsul unității:
Va mulțumim pentru apreciere, va mai așteptăm cu drag și cu o altă ocazie!
   Elena din London
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 15.07.2023.
Sssuuuuuupppppeeeeeeeerrrrrbbbb!!!!
Cladire nou amenajata, cu mult bun-gust si atentie la detalii.
Camera in care stam e foarte frumoasa, aerisita, dotata cu tot ce este necesar, cu balcon dragut. plin de flori. cu o masuta si 2 scaune.
Baia functionala, amenajata cu gust si materiale de calitate; presiune buna la apa; apa calda, produse de toaleta, uscator de par, prosoape curate.
Bucatarie dotata cu tot ce este necesar: aragaz, frigider, microunde, vesela si mobilier foarte curate si ingrijite.
O sala de mese mare si primitoare, si posibilitatea de a se amenaja pentru petreceri private (se poate aranja un spatiu generos pentru dans ), cu masa de 10 persoane, canapea mare, tv.
Curtea si gradina amenajate frumos, foarte ingrijite. Un foisor dragut, incapator si functional cu frigider, chiuveta, gratar, masa cu 6 locuri si o canapea, mult spatiu verde: flori, arbusti, pomi, paraul care serpuieste pe langa gradina.
Locatie usor de gasit si aproape de centru si obiectivele turistice ( 20 min. de mers incet pe jos pana in centru)
Tot ce a fost aratat de site este conform cu realitatea, dar aerul curat si atmosfera generala nu se pot exprima prin scris.
In plus gazdele minunate si atente la tot ce aveam nevoie pentru a ne simti bine.
Vom reveni cu placere, de cate ori vom avea ocazia.

Ssuuuuuupppppeeeeeeeerrrrrbbbb!!!!
newly furnished building, with a lot of good taste and attention to details.
the room we are staying in is very beautiful, airy, equipped with everything necessary with a lovely balcony full of flowers with a table and 2 chairs.
functional bathroom, furnished with quality materials; good water pressure; hot water, toiletries, hair dryer, clean towels.
kitchen equipped with everything you need: stove, refrigerator, microwave, dishes and very clean and well-kept furniture.
a large and welcoming dining room and the possibility of setting up for private parties (a generous space for dancing can be arranged) with a table for 10 people, a large sofa, tv.
the courtyard and the garden are beautifully arranged and very well cared for. A lovely, roomy and functional gazebo with a fridge, sink, grill, table with 6 seats and a sofa. Lots of green space: flowers, shrubs, trees.....the river that flows by the garden...
easy to find location and close to the center and tourist attractions (20 min. Walking slowly to the center)
everything that was shown on the site is in accordance with reality, but the clean fresh air and the atmosphere around, the quietness of the place cannot be expressed in writing.superb!!!
in addition, the hosts are wonderful and attentive to everything we needed to feel good.
we will come back with pleasure, as many times as we have the opportunity.
Răspunsul unității:
Vă mulțumim frumos pentru apreciere, omeni frumoși!
Vă așteptăm cu drag si cu o altă ocazie!
   Costache din Constanta
nota: 10
schedule 31.05.2023
O locație foarte frumoasa, situată într-o zonă liniștită, pe malul râului Slănic. Te poți bucura de toate facilitățile existente: living spațios, dotat cu toate cele necesare pentru toate gusturile, spațiu barbeque generos și foarte bine utilat, curtea foarte frumos întreținută și multe flori, balansoare, locuri de parcare, camera mare și curata cu tot ce trebuie pentru a te simți excelent. Baia spațioasă și dotată corespunzător cerințelor. Despre curățenie, numai cuvinte frumoase. Gazdele sunt foarte amabile și primitoare, serviabile și gata oricând să te ajute la nevoie, dar foarte discrete.
Răspunsul unității:
Vă mulțumesc frumos pentru recenzie si pentru că ne ați ales!
Vă mai așteptăm cu drag și cu o altă ocazie!
   Anca Chirilă din Braila
nota: 10
schedule 03.05.2023
O vila de nora 10! Tot asigurat, spațiu mare, confort de 10! Amplasament bun, bucătăria dotata cu tot ce e necesar!! Ne-am simțit excelent! Râul din apropiere face tot! Faci grătar și auzi râul susurând! O sa revenim, cu siguranță! Mulțumim gazdei pentru tot!
Răspunsul unității:
Vă mulțumesc pentru aprecieri, vă mai așteptăm cu drag!
   Filip Andrei din Vaslui
nota: 10
schedule 08.02.2023
Este o locație superba! Curățenie nota 10, gazde de nota 10, foarte frumos, living mare, spațios, bucatarie utilată cu tot ce trebuie! Afara foișor cu grătar foarte frumos, recomand!
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos pentru apreciere!
   Vineticu Doru din București
nota: 10
schedule 05.08.2022
Locație superbă, foarte liniștită. Curtea amenajată exemplar și foarte bine întreținută. Poți chiar să mergi pe malul râului care curge prin spatele curții și să stai la soare să faci plajă, să te bagi cu picioarele în apă, să îți ții berea la rece și chiar să pescuiești!
Gazdele ne pun la dispoziție absolut tot ce avem nevoie și personal mi-a plăcut foarte mult foișorul cu grătar dotat cu chiuvetă, aragaz și toaletă în spate.
Camerele sunt destul de spațioase, foarte curate, cu mobilier nou și dotări complete, noi chiar ne-am bucurat și de un balcon plin cu flori în care îți poți bea cafeaua la măsuță.
Bineînțeles, acces gratuit la internet, tv, etc..
Gazdele extrem de discrete, practic cât am stat acolo a fost greu să le vedem deși ne-am fi dorit să comunicăm mai mult pentru că sunt niște oameni foarte primitori, calzi, muncitori și cu foarte mult bun simț!
Per total a fost o experiență foarte plăcută, le mulțumesc încă o dată și îi felicit pentru modul cum se străduiesc să ofere servicii de cea mai bună calitate!
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos pentru apreciere!
Vă mai așteptăm pe la noi cu drag!
   Mirica Luminita din Glodeanu-silistea
nota: 10
schedule 01.05.2022
Pensiune foarte frumoasa, localizata pe malul raului, cu camere curate, bucătărie dotata cu de toate, proprietari cumsecade. Baile foarte curate, curtea frumos amenajata si intretinuta. În doua cuvinte : foarte frumos.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos pentru recenzie, oricând sunteti bineveniți la noi,oameni frumosi!
   Mihaela din Constanta
nota: 10
schedule 12.09.2021
Cred ca e cea mai frumoasa pensiune din Slanic Moldova. Are o curte mare cu foisoare si leagane iar vegetatia, florile si raul care trece pe langa pensiune te fac sa iti petreci cu placere timpul acolo.

Asezata intr-o zona linistita, gazdele sunt super si are tot ce ai nevoie. Distanta pana in centru si izvoare te invita la miscare, faci 15 minute pe jos.
Răspunsul unității:
Vă mulțumim mult pentru aprecieri!
Vă așteptăm oricând cu drag la noi!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Marinescu din Constanta
nota: 10
schedule 03.09.2021
O vacanta minunata, o locatie de vis, gazde extraordinare.

Am gasit la aceasta locatie tot ceea ce cautam: camere curate, spatioase si luminoase (fiecare cu baie proprie ), bucatarie bine dotata si un living generos, o curte mare cu locuri de parcare, dar si cu o minunata gradina cu flori, cu foisor si gratar unde se poate pregati si servi masa in aer liber.

Un adevarat colt de rai.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos, oameni dragi!

Vă mai așteptăm pe la noi cu drag!
   Evdochim Claudia din Lumina
nota: 10
schedule 03.09.2021
Am petrecut un sejur minunat alaturi de niste gazde extraordinare.

Totul a fost la superlativ, mult peste asteptarile noastre. O locatie amplasata pe malul unui rau, o curte frumoasa plina de flori, camerele impecabil de curate.

Vila este dotata si utilata cu absolut tot ce ai nevoie.

Mulțumim din suflet gazdelor ptr caldura cu care ne-au primit.
Răspunsul unității:
Mulțumim din suflet,oameni frumoși!
Sunteți mereu bineveniți la noi!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Giorgiana Lupica din Galati
nota: 10
schedule 02.05.2021
Nca de la intrare am apreciat curățenia și camerele spațioase. Am petrecut 3 zile perfecte. Râul de langa vila a adus încă un plus. Diminețile petrecute pe terasa, la o cafea, pe fundal cu sunetul râului Slănic și ciripitul păsărelelor au fost extraordinare. Gazdele super drăguțe și primitoare, mereu promte la nevoile noastre.
Răspunsul unității:
Vă mulțumim frumos pentru aprecieri, oricand vă mai așteptăm cu drag!
   Bogdan din Galati
nota: 10
schedule 02.05.2021
Super locatie. Proprietarii nu te verifica din 5 in 5 minute ca in alte locuri, au tot ce este nevoie pentru o vacanta reusita, foarte bine intretinute camerele, spatiu destul pentru toata lumea (nu te incurci cu altii) si ai ce sa si vizitezi.
   Buzdugan Marinela din Iași
nota: 10
schedule 12.04.2021
Am găsit la Vila Mădălina o casă confortabilă într-un peisaj montan relaxant, gazde ospitaliere, discrete, dar atente la nevoile turiștilor, toate condițiile de care ai nevoie pentru un sejur odihnitor.

Am avut o experiență desăvârșită, cu servicii impecabile, condiții excelente de odihnă și relaxare într-un cadru natural de munte, dar și tot ce este necesar pentru selfcatering.

Vila Mădălina este locul perfect atunci cand dorești să găsești confortul căutat, dar și o atmosferă familiară.
Răspunsul unității:
Vă mulțumim frumos pentru aprecieri!
Sunteți `turistii` model,pe care orice hotelier și-i i-ar dori ca oaspeți.
Vă mai așteptăm și cu alte ocazii!
   Cristian Andone din Galați
nota: 10
schedule 08.02.2021
Personalul extrem de discret și atent la nevoile noastre. Vila se vede ca este îngrijită, curată, perfectă pt. un grup de 10 persoane care vor sa petreacă un sejur in liniște. Camerele, livingul, bucătăria, curtea, toate foarte curate.
Răspunsul unității:
Vă mulțumim pentru aprecieri, vă mai așteptăm pe la noi cu mare drag!
Turiști cu un comportament exemplar!
   Gabriel G din Galati
nota: 10
schedule sejur: 01.09.2020 - 03.09.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locație frumoasa, curățenie in camera, bucatarie utilata, proprietari cumsecade.
Răspunsul unității:
Vă mulțumim frumos,ne a făcut plăcere să vă fim gazde!
   Teodoru din Ploiesti
nota: 10
schedule sejur: 17.08.2020 - 19.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Liniste si curățenie.
thumb_down
Aprecieri negative:
Plase de insecte la ușă.
Mai multe detalii privind tarifele de cazare.
Răspunsul unității:
Mulțumim!! Vă așteptăm cu drag să reveniți!
   Adriana din Galati
nota: 10
schedule sejur: 25.08.2020 - 28.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Asezata intr-o zona linistita, cu un peisaj superb, camere confortabile, curățenie, bucătăria si foisorul dotate cu tot ce ai nevoie. Nu in ultimul rand, discreția gazdelor.
Răspunsul unității:
Vă mulțumim frumos pentru aprecieri și totodată vă felicităm pentru comportamentul exemplar pe care l ați avut
Vă mai așteptăm și cu altă ocazie!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Nicoleta din Brăila
nota: 10
schedule sejur: 06.07.2020 - 10.07.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Curățenie, liniste, gazde foarte amabile.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos pentru recenzie.
Vă mai așteptăm pe la noi!
   Claudiu din Vaslui
nota: 10
schedule sejur: 23.02.2020 - 28.02.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Excepțional.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu exista.
Răspunsul unității:
Mulțumesc frumos pentru aprecieri, vă dorim multa sănătate și vă mai așteptăm!
   Mihaela din Focșani
nota: 10
schedule sejur: 06.12.2019 - 08.12.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Vila Mădălina este complet dotata, la fiecare camera (mai exact 5) este balcon cu masa și scaune, baie cu geam, tv în camera, living spațios, TV imens, masa mare de 10 persoane, bucătărie complet dotata și utilata. Gaza primitoare, ne.am întâlnit cu dumneaei la cazare și la decazare. Curte frumos amenajata, cu trandafiri, brazi, foișor cu grătar, aragaj, chiuveta, masa și scaune, leagăn, masa de ping-pong.
Curatenie în camere, bucătărie foarte curata, baile la fel.
thumb_down
Aprecieri negative:
Paturile puțin cam mici, in caz ca veniți cu copil, sau sotul/partenerul este mai măricel. :-)
Dar, dacă se solicita se poate oferi saltea suplimentara.
Răspunsul unității:
Vă mulțumesc pentru aprecieri, vă așteptăm cu drag și cu altă ocazie!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Aura din Iasi
nota: 9
schedule sejur: 27.08.2019 - 29.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Ne-au placut: amplasarea, curtea plina de flori, linistea si discretia gazdelor.
   Doina din Galaţi
nota: 10
schedule sejur: 26.08.2019 - 28.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Așezarea, curățenia, prețul, discreția și amabilita gazdei.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu sunt.
Răspunsul unității:
Vă mulțumim pentru recenzie și vă mai așteptăm cu drag și cu altă ocazie.
   Maria M din Dobresti-fundeni
nota: 9.33
schedule sejur: 29.08.2019 - 01.09.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Foarte multa liniste si un peisaj si o curte foarte frumoasa.
thumb_down
Aprecieri negative:
Paturile cam mici.
Răspunsul unității:
Vă mulțumim pentru recenzie și încercăm să corectăm ceea ce ne ați semnalat.
Vă așteptăm și cu o altă ocazie!
!
   Andrei din Tecuci
nota: 9.5
schedule sejur: 23.06.2019 - 24.06.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul a fost foarte plăcut!
   Raluca din Techirghiol
nota: 10
schedule sejur: 28.06.2019 - 30.06.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatie, liniste, curatenie, o curte minunata ...superb
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu sunt ... Poate doar paturile de 140 cm ...cam mici
Răspunsul unității:
Multumim! Vă așteptăm cu mare drag sa reveniti!
   Dumitru D din Brasov
nota: 10
schedule sejur: 25.05.2019 - 26.05.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Liniștea locului, Atmosferă extraordinara.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am găsit minusuri
   Gheorghe G din Brăila
nota: 10
schedule sejur: 05.10.2018 - 07.10.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Asezare ideală ,departe de trafic si de alte pensiuni,vila posedă o parcare îndestulătoare si o curte plină de verdeață si arbuști. Foișor mare Cu grătar pentru o petrecere cu mulți invitați, curățenie in camere si condiții demne de orice hotel cu mai multe stele. Si rîul chiar langa curte intradevar o senzatie de poveste.Felicitări gazdelor!
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am găsit minusuri.
Răspunsul unității:
Va mulțumesc pentru apreciere si ne-a facut plăcere să vă avem ca oaspeți .
Vă așteptăm cu drag și cu altă ocazie!
   Sorin din Galati
nota: 10
schedule sejur: 28.09.2018 - 30.09.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Un loc minunat, amplasat ideal pe malul râului și înconjurat de munți, o pensiune curată cu un interior drăguț și primitor. Curtea este mare, îngrijită, cu locuri de parcare pentru mașini, multă verdeață și flori. Camerele sunt modeste ca dimensiune (nici nu cred că ar trebui să fie mai mari) dar frumoase, dotate cu tot ce e necesar. Bucătăria este dotată corespunzător, cu o sală de mese generoasă alături, în care se poate organiza o petrecere.
Felicitări gazdei, discretă dar receptivă la orice dorință a turiștilor. Vom reveni cu siguranță !
thumb_down
Aprecieri negative:
Mai căutăm data viitoare. Acum nu am găsit nimic !
Răspunsul unității:
Vă mulțumesc pentru apreciere! Va mai așteptăm cu drag și cu altă ocazie!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
CONTACT
Recepție
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Recepție
Telefon: 0741 405 904
WhatsApp