Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Camere de închiriat Balada din Slănic Moldova

Slănic Moldova, str. Mihail Eminescu, nr. 10 -
Nota 10.0 / 17 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:9.89
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Rares din Galati
nota: 9.67
schedule 15.09.2023
Camera foarte curata, proprietarii prietenoși și zona liniștita. Am avut o experiența frumoasa. Bucătăria era curata, patul este foarte comod si totul părea nou. Locația este aproape de parcul stațiunii, am avut loc de parcare fix in fata cazării și am fost primiți și cu câinele, anume un bichon frise. Recomand!
   Ipate Andreea din Iasi
nota: 10
schedule 21.08.2023
Camera incredibil de curata si frumos mobilata. Salteaua... cea mai buna saltea întâlnită de noi in hoteluri. Felicitări pentru locație. Foarte aproape de parc, restaurante si magazine. Liniște deplină. Gazdele foarte amabile si drăguțe.
   Cosmin din Magurele
nota: 10
schedule 18.08.2023
Locatia proaspat renovata, localizata in centru langa parc, zona plina de verdeata si liniste, camerele curate si spatioase cu o bucatarie utila complet si foarte spatioasa. Gazda foarte sociabila, ne-a ajuta cu recenzii din zona pentru mese si trasee pentru plimbari. Vom reveni cu placere.
   Ionut din Focsani
nota: 10
schedule 18.08.2023
Locatie ideala pentru cazare impreuna cu prietenii. Camerele sunt foarte spatioase si curate. Un mare plus esta posibilitatea de a face gratar in aer liber. Bucataria este utilata si suficient de mare ca spatiu comun pentru a petrece timpul. Ne intoarcem de sarbatori!
   Cristina din Bacau
nota: 10
schedule 18.08.2023
Foarte aproape de parcul central, locatia este minunata pentru iesirea din cotidian. Camera renovata, curata, spatioasa si cu un view pe masura. Bucataria complet utilata si extrem de spatioasa. Pret raport - calitate excelent, cu siguranta, vom reveni.
   Catana Otilia din Focsani
nota: 10
schedule 13.08.2023
Totul este impecabil. Priveliștea este de vis, camerele sunt renovate recent frumos și util, amplasarea este chiar deasupra parcului. Foarte curat, toate facilitățile asigurate. Domnul care administrează este o persoana deosebita, care răspunde oricărei solicitări. Vom reveni, cu siguranță! Așteptăm, cu mare interes, ca restul proprietății sa fie finalizat.
   Geanina din Galatu
nota: 10
schedule 05.08.2023
O proprietate cu toate facilitatile necesare, practic, cu tot ce-ti trebuie. Este localizata central, cu camere nou amenajate, moderne, foarte confortabile, foarte curate. Recomand cu caldura. Gazdele sunt foate primitoare, de nota 1000. Daca iti doresti un sejur de neuitat petrecut in imprejurimi, departe de forfota urbana, aici gasesti locatia perfecta. Totul a fost la superlativ.
   Lurentiu din Galati
nota: 10
schedule 06.07.2023
O locatie linistita, cu un peisaj superb, perfecta pentru o intrunire cu grupul de prieteni. In bucataria care este mai mult decat generoasa (apartament cu 2 camere) gasesti toate cele necesare pentru a-ti pregati micul dejun sau cina. Camerele sunt renovate recent, iar mobilierul este nou si de calitate. Vom reveni cu drag acolo.
   Mitica din Galati
nota: 10
schedule 05.07.2023
Sejurul nostru la Vila Balada a fost extraordinar.
Camera spațioasă și foarte curata, mobilier modern, patul foarte confortabil. Baia este dotată cu o cabina de dus spațioasă. Vila este poziționată chiar în inima stațiunii, iar priveliștea către parc îți oferă un peisaj mirific. Gazdele foarte amabile. Recomand cu căldură!
   Laurentiu din Galati
nota: 10
schedule 05.07.2023
Hotelul este situat într-o zonă liniștită. Este aproape de parc. Camera este spațioasă, foarte curată, mobilată cu bun gust și are un balcon mare de unde poți admira frumusețea munților și poți citi în liniște cartea preferată. Bucătăria este bine dotată. Este foarte răcoare in hotel în comparație cu canicula de afară. Gazda este primitoarea și iubitoare de copii. Vă recomand cu încredere această locație.
   Alex Dupir din Galați
nota: 10
schedule 05.07.2023
Superbă clădire, cu un istoric frumos, un hotel readus la viață. Este un loc perfect de a-ți petrece vacanțele. Camerele sunt spațioase și bine dotate, dar în special sunt curate la fel ca și băile. Priveliștea observabilă de pe balcon este una ca din povești. Bucătăria este mobilată și dotată cu tot ce trebuie pentru a servi masa. Gazda este primitoare și zona foarte liniștită. Recomand cu mare încredere și dragoste acest hotel.
   Ramona din Galați
nota: 10
schedule 05.07.2023
Gazda primitoare, camera curată și spațioasă, bucătăria utilată, pesajul magnific. Camerele au balcoane mari unde îți poți petrece timpul admirând peisajul. Hotelul este situat într-o zonă liniștită. Parcul este situat in apropierea hotelului. Recomand cu incredere.
   Livia din Galati
nota: 10
schedule 05.07.2023
Vila Balada este noua, camerele sunt foarte spațioase, foarte curate, patul este foarte comod. Baia este spatioasa și curata. La cazare exista și zona de bucătărie mobilata și utilata. Vila este poziționată in zona centrala. Din balcon poți vedea parcul. Proprietarii sunt minunați. Totul a fost perfect. Recomand!
   Petru din Galati
nota: 10
schedule 05.07.2023
Loc foarte linistit, curățenie exemplară. Camerele sunt mari, moderne, recent amenajat. Zona este centrala, aproape de toate obiectivele cu priveliște către parc. Loc de luat masa foarte drăguț. Recomand tuturor ce-si doresc un pic de liniște în condiții excelente.
   Pedros din Brăila
nota: 10
schedule 05.07.2023
Condiții excelente de cazare ( camere proaspăt renovate, mobilier nou)
- locație superbă (vedere catre parc)
- acces facil către principalele atractii din statiune (izvoare, cascadă, traseu "la 300 de scări")
   Ana din Galati
nota: 10
schedule 05.07.2023
O locatie frumoasa, cu o priveliste minunata, atmosfera linistita si placuta. Camera curata, bucataria utilata, totul la superlativ. Locul potrivit pentru cupluri sau familii care doresc cateva zile intr-o atmosfera de liniste si relaxare. Recomand din tot sufletul! Vom reveni cu placere!
   Maris Andrei din Galati
nota: 10
schedule 05.07.2023
A fost doar un weekend, dar a fost foarte frumos. Locația este în centru. Aproape de parc și de atracțiile stațiunii. Curat în camere, patul generos, am dormit cu soția și copilul bine.
Au și o bucătărie comună, mereu curat, gazdele au fost super de treabă. Vom reveni.
CONTACT
T. Vlad
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














T. Vlad
Telefon: 0729 617 715
WhatsApp
Apel/SMS