Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa de vacanță Cristian din Panaci grade grade grade grade

Panaci, sat Păltiniș, șoseaua Principală, nr. 26A -
la aproximativ 14.9 km de centrul localității Vatra Dornei
Nota 10.0 / 9 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Ion din Iasi
nota: 10
schedule 28.03.2024
Domnul Cristian, o gazda foarte buna, pensiunea foarte curata si bine utilata. Este mult peste asteptari, fata de pozele de pe site.
Locatia este de poveste. Am dori sa revenim si in perioada verii, sa putem explora imprejurimile.
Multumim din suflet domnului Cristian!
Răspunsul unității:
Apreciez recenzia, va așteptăm cu drag pe perioada verii la ciuperci
poze recenzie poze recenzie
   Iulius Maxim din Iasi
nota: 10
schedule 13.02.2024
Pensiune excepționala, unde am fost primiți foarte frumos de gazda cu prăjituri si palinca. Totul este foarte îngrijit si curat cu bucătărie complet echipata, zona de grătar si foc de tabără, ciubăr si un living urias, unde se poate lua masa si chiar si o masa de biliard. Zona arata incredibil si e foarte liniștita fara alte pensiuni in jur.
   Victor Andreica din Suceava
nota: 10
schedule 14.11.2023
Totul este extraordinar! Curatenie impecabila, totul realizat cu bun gust si de calitate, diverse jocuri pentru a-ti petrece timpul, peisaj de vis si nu in ultimul rand, gazde foarte amabile! Aici gasesti tot ce ai nevoie pentru un concediu minunat! Vom reveni cu drag!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Ana Maria din Pascani
nota: 10
schedule 05.11.2023
Minunat! excelent! Bestial! Totul la superlativ! Nu iti lipseste nimic! Locul este magic, te incarci cu energie si buna dispozitie. Am fost intampinati cu tuica de casa si visinata gustoasa! Ai de toate... biliard, ciubar, trambulina, minge fotbal, cos baschet, diverse jocuri pentru copii, karaoke, tv, internet, drumetii prin padurea din apropiere, nu mai spunem de peisajul de vis! Pensiunea este foarte frumos amenajata, curata, paturi relaxante si inca ceva... nimic nu scartie!! Ne-am simtit minunat si cu siguranta vom reveni! Recomandam cu mare incredere! Gazde tinere si discrete!
   Daniela din Iasi
nota: 10
schedule 04.06.2023
O casă minunată de munte cu gazde prietenoase! Amenajarea casei din lemn masiv te duce cu gândul la casele de alta dată. Și totuși, totul este nou și confortabil. Complet utilata, vila are o priveliște superba, de unde nu ai mai vrea sa pleci. Mulțumim gazdelor pentru șederea minunată!
poze recenzie
   Dragos din Iasi
nota: 10
schedule 08.05.2023
Locație intr-o zona rurală bucovineană de vis cu vedere către masiv muntos, înconjurată de padure. Access facil pe drum asfaltat dinspre Vatra Dornei. Pensiunea este situata in plan îndepărtat de la drumul; o oaza de linistite si aer curat.
Finisaje de calitate la interior, living spațios, bucatarie utilata complet; zona de gratar si relaxare la exterior.
Gazde foarte serviabile si primitoare.
Recomand & vom reveni cu mare placere!
   Irina T. din Iasi
nota: 10
schedule 01.05.2023
Pensiunea este noua, curata, incapatoare pentru 3-4 familii. Camerele au bai proprii, dotate corespunzator. Livingul este mare, are o masa de biliard care a fost punctul de atractie pentru copii. Gazdele sunt primitoare si ne-au facut o sedere foarte placuta. Zona este frumoasa, retrasa, cu o priveliste deosebita. Recomand cu drag!
   Ancuța Caracaș din Iasi
nota: 10
schedule 01.05.2023
Am petrecut o mini vacanță de 1 Mai minunată la Casa Cristian.
O pensiune impecabilă, super dotată cu tot ce e necesar.
Este ideală atât pentru grupuri de prieteni cât și pentru familii cu copii. Aceștia pot să-și petreacă timpul jucând biliard, bucurându-se de sesiuni de karaoke sau pur și simplu alergând prin curtea spațioasă.
   Irimia Alexandru din Falticeni
nota: 10
schedule 28.12.2022
Intampinati in stilul clasic bucovinean, cu țuica si voie buna, cele doua zile petrecute acolo au fost minunate. Inconjurata de munti si liniste, casa de vacanta ofera o primire calduroasa, te simti al locului. Recomand terasa din fata casei pentru iubitorii de cafea in largul unui peisaj unic.
poze recenzie poze recenzie
CONTACT
Guraliuc Petru
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Guraliuc Petru
Telefon: 0741 948 173
WhatsApp
Apel/SMS