Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Vila Ștefana din Păltiniș grade grade grade

Nota 10.0 / 54 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Octavian Zamfira din Timișoara
nota: 10
schedule 07.03.2024
Este locul ideal pentru a petrece un weekend prelungit la munte. Vila este complet utilată și bine întreținută. Temperatura este reglabilă în camere prin termostate cu wi-fi. Șemineul în zona de living a fost grozav. Este foarte aproape de Arena Platoș.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Cristina Cerbu din Drobeta Turnu Severin
nota: 10
schedule 06.02.2024
Raport calitate-pret foarte avantajos. Atat proprietarul cat si personalul unitatii, își respecta clientii, preocupandu-se de existenta tuturor celor necesare, de la consumabile, lemne, caldura cat si pornirea ciubarului. Recomand pentru profesionalism, respectul de care dau dovada si cu care isi trateaza clientii si pentru ca sunt gazde foarte bune!
   Vasile Apostol din Braila
nota: 10
schedule 25.09.2023
Prompti la doleantele clientilor, comunicare excelenta, a fost super ok totul. Zona este aproape de partia Arena Platos si drumetii pe munte. Curatenie si bucatarie cu tot ce ai nevoie. Ciubarul este ingrijit si curatat. Sufragerie spatioasa cu o zona de servit masa si un semineu.
   Madalina din Slatina
nota: 10
schedule 24.08.2023
Am petrecut un sejur minunat la Vila Stefana. situata într-un decor de vis, foarte aproape de Arena Platos, m-a impresionat nu doar prin facilitățile puse la dispoziția turiștilor, ci și prin atitudinea gazdelor fata de noi. Vila dispune de o bucătărie foarte bine echipata, unde poți gati ca acasă, living spațios ,cu geamuri mari, prin care poți admira peisajul montan în toată splendoarea lui, terasa exterioara, un mic loc de joaca pentru copii și grătar funcțional indiferent de vreme. Doua mari plusuri ale locației, care fac diferența față de alte vile din stațiune, sunt existența ciubărului și a stației de încărcare pentru mașini electrice, type 2, 11 kw, care ne-a oferit șansa de a porni spre casa cu mașina încărcată 100%. Nota 10 gazdelor pentru ospitalitate și interesul acordat turiștilor, aratandu-ne că și în România se poate face turism de calitate.
   Cozacu Catalina din Cluj-napoca
nota: 10
schedule 17.12.2022
Inca de dinainte sa ajungem, gazdele au lasat o parere impecabila, au fost implicate si au facut procesul de check in si de prezentare a cabanei unul foarte placut si facil. Ca locatie, este foarte aproape de partie, undeva la 2-3 minute de mers pe jos, 300m, este dotata cu camera pentru depozitare a echipamentului de ski si snowboard. Camerele sunt foarte curate, exista posibilitatea de a alege, daca doriti, o alta temperatura in camera. Spatiul este suficient, exista spatiu de depozitare, iar baile sunt foarte bine intretinute, igienizate. Curatenia generala este imprcabila, domnul care administreaza cabana este deosebit de politicos si atent cu dorintele clientilor, iar proprietarul este de nota 10, un exemplu pentru turismul romanesc si pentru comportamentul cu clientii. Bucataria este dotata cu absolut tot ceea ce trebuie, nu doar cu minimul necesar, iar zona de living si cea de langa semineu, va vor aduce, cu siguranta, impreuna la socializare si distractie. Ciubarul este minunat dupa o zi de ski, foisorul cu gratar este si el dotat cu tot ce trebuie, inclusiv chiuveta si mese. Pretul camerelor este unul potrivit ca raport calitate-pret. Accesul in cabana este facil, prin cod, neavand grija cheilor pe partie sau cat timp sunteti in drumetie. Cabana ofera un loc de joaca pentru copii, fiind foarte prietenoasa si pentru cei mici. In final, pot spune ca este o experienta, inclusiv statul la aceasta cabana, pe langa activitatile extra pe care le ofera statiunea si locurile din jurul cabanei.
   Danescu Radu din Bucuresti
nota: 10
schedule 12.12.2022
Am petrecut 4 zile perfecte aici. Personal, proprietar, curatenie, facilitati, priveliste, locatie, totul la superlativ. Si ciubarul… de nota 10 (loc bun de relaxare pana spre dimneata :)). Foisorul cu gratar, plita, chiuveta, inchis in sezonul rece cu prelata transparenta, este exact ce trebuie! Cu siguanta, o sa revenim cu prima ocazie!
   Draghici Marina din Bucuresti
nota: 9.67
schedule 26.06.2022
Am petrecut 2 zile la vila Ștefana și ne-am simțit foarte bine! Pensiunea este amplasată într-o zonă liniștită și este dotată cu tot ce este nevoie în spațiile comune, care sunt aranjate cu mult bun gust (bucătărie, living, terasă sau foișor). Ciubărul este o atracție plăcută pentru oaspeți, ne-am bucurat de el.
Vom mai reveni la pensiune!
   Trndafir Georgiana din Constanta
nota: 10
schedule 10.06.2022
Recomandam cu caldura aceasta locatie, perfecta pentru un concediu relaxant, linistit, departe de toata agitatia, are toate dotarile necesare, camere curate si spatioase, privelistea din balcon superba, proprietarul un om de milioane. Vom mai reveni cu siguranta.
   Alin-ionut Craciun din Corabia
nota: 10
schedule 05.04.2022
Recomand oricui sa mearga la aceasta cabana, inclusiv noi planuim sa ne intoarcem in aceasta locatie. Camerele sunt curate, facute cu gust si foarte confortabile. Locatia este deosebita, fiind foarte aproape de partie si avand o priveliste demna de prins in poze. De asemenea, recomand sa apelati si la ciubar cu incredere. Propietarii sunt oameni de nota 10, foarte intelegatori si saritori sa va ajute cu tot ce aveti nevoie.
   Sanda Rotaru din Slatina
nota: 10
schedule 21.02.2022
O locație de vis! Am petrecut 5 zile in această locație. Liniște, curățenie, bucătăria bine echipată, șemineu...tot ce-ți trebuie pentru o vacanță binemeritată. Vila are o priveliște uimitoare, aproape de partie, cu loc de joaca pentru copii, grătar și ciubăr. Proprietarul cat și administratorul...doi oameni extraordinari!
   Horia Dicher din Renton
nota: 10
schedule 08.09.2021
Vila este ușor de găsit, foarte dotată, comfortabilă, liniștită, o adevărată oază de relaxare, avînd în același timp tot ce îți poți dori de la un hotel reputat (tv, grătar, jacuzzi, bucătărie proprie, restaurant foarte aproape, etc) totul este extrem de curat, condiții excelente.
   Stan Ionut din București
nota: 10
schedule 23.08.2021
A fost o vacanta de vis. Ne-am simtit minunat. Gazda foarte primitoare, curatenie desavarsita, pozitionarea excelenta (foarte aproape de arena platos, iar privelistea de vis), camerele foarte confortabile. Nu ne-a lipsit nimic.
Răspunsul unității:
Mulțumim!!!
   Vasile din Braila
nota: 10
schedule 06.02.2021
Extraordinar totul: locatia aproape de partie, dotarile, curatenia, deosebita amabilitate si corectitudinea gazdei.
   Ionel Stan din Bucuresti
nota: 10
schedule 01.02.2021
Personal foarte amabil, primitor, atent la tot ce am avut nevoie si mai ales foarte sociabil.
Pensiunea este foarte ingrijita, am apreciat livingul spatios si luminos, cu vedere catre munti, bucataria cocheta si primitoare. Camera in care am fost cazati a fost calduroasa, curata si ne-am simt bine primiti. De asemenea, am apreciat gratarul unde am socializat cu ceilalti turisti. Ciubarul a fost cireasa de pe tort. Ne-am dezmierdat in apa calda inconjurati de un peisaj de iarna de poveste.
Pensiunea este foarte bine pozitionata, cu o priveliste deosebita si la doar 2 minute de partia de ski.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Oprea Mihaela din Harsova
nota: 10
schedule 27.01.2021
Am petrecut 3 zile de vis. Gazde foarte primitoare, am avut la dispozitie bucataria complet utilata. Vila dispune de ciubar. Priveliste este foarte frumoasa.
   Florin din Sibiu
nota: 10
schedule sejur: 02.07.2020 - 04.07.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Conditii foarte bune, amabiliatea si discretia personalului
   Andreea A din Sibiu
nota: 10
schedule sejur: 26.06.2020 - 27.06.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am petrecut un sfârșit de săptămână minunat la Vila Ștefana. Gazdele au fost foarte primitoare și prompte la orice solicitare, iar curățenia a fost impecabilă. Ne-a plăcut mult faptul că vila se afla la o scurta distanta de mers pe jos de Arena Platos. Cabana are și un ciubăr din lemn, dar, deoarece timpul a fost scurt nu am avut timp să ne bucurăm și de acesta, dar, vom reveni, cu siguranță!
thumb_down
Aprecieri negative:
   Alexandru A din Sibiu
nota: 10
schedule sejur: 24.06.2020 - 25.06.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatie de vis, condiții foarte bune. Personal amabil si comunicativ.
poze recenzie
   Paul din Cluj- Napoca
nota: 10
schedule sejur: 29.06.2020 - 30.06.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatie foarte buna, curatenie, gazda primitoare. Acces excelent de la strada, bucataria perfect utilata cu tot ceea ce am avut nevoie. Perfect pentru petrecerea timpului de calitate cu familia. Recomand cu caldura!!!
   Alexandra din Piatra Neamț
nota: 8.83
schedule sejur: 06.06.2020 - 07.06.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locația, amabilitatea gazdelor și semineul
thumb_down
Aprecieri negative:
Curatenia din camere
   Dorin D din Deva
nota: 10
schedule sejur: 02.03.2020 - 04.03.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul la superlativ
   Rodica din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 30.11.2019 - 03.12.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Ok
   Daniela D din Buzau
nota: 10
schedule sejur: 03.08.2018 - 05.08.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am avut parte de o primire calda, de un mediu foarte placut si curat, cu accente de stil si culoare din partea locului. Desi doream o camera tripla(2 adulti, 2 copii de 3 si 16 ani), mi s-a oferit un discount generos pentru un apartament cu patru paturi astfel incat sederea noastra acolo sa fie cat mai relaxanta. Am beneficiat de indicatii pretioase privind traseele turistice pe care le puteam accesa, dar si despre locurile unde sa ne servim cu o masa gustoasa. Totul la superlativ! Multumim, vila Stefana!
poze recenzie poze recenzie
   Catalin C din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 18.06.2018 - 22.06.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazde de nota 10,priveliște superbă,curățenie,bucatarie utilata cu tot ce ai nevoie,camera spațioasă,copilul a fost foarte incantat de locul de joaca exterior.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am
   Daniel din Medgidia
nota: 9
schedule sejur: 25.05.2018 - 30.05.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Peisajul, linistea si amabilitatea gazdelor!
   Elena E din Buzau
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 02.10.2017.
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Mobilierul din bucatarie si hol este minunat, camera este mare, luminoasa,atit interiorul cit si esteriorul pensiunii sunt placute.este dotata cu tot ce trebue,personalul care are in administrare acest loc de odihna si destindere este deosebit de placut, receptiv la dorintele si necesitatile turistilor.deci. Apreciere f.buna
thumb_down
Aprecieri negative:
Daca doriti amenajarea unui spatiu de joaca pt. Copii folositi ca strat pt. Pardoseala gazon sau pavele de cauciun.
   Aurelian din Galati
nota: 10
schedule sejur: 22.08.2017 - 26.08.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Liniște, curat , gazda primitoare, perfect ptr vacanța !
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Catalin din Bucuresti
nota: 9
schedule sejur: 01.07.2017 - 02.07.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul a fost foarte bine. Nu am ce reprosa
   Cristian din Medias
nota: 10
schedule sejur: 23.06.2017 - 25.06.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Amabilitate
Ospitalitate
Curatenie, confort in camere
Gazda foarte de treaba
De revenit!
   Horia din Sibiu
nota: 9.67
schedule sejur: 28.06.2016 - 29.06.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locație super, primire călduroasă, dotări foarte bune. Raport preț/calitate f bun. Recomand
CONTACT
Administrator
Pe TURIST INFO din 2009
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Administrator
pe TURIST INFO din 2009
Telefon: 0722 669 160
WhatsApp
Apel/SMS