search
date_range

Vila Stefana din Paltinis 3 grade grade grade

​Capacitate: 20 adulți în 6 spații de cazare.
Situata la intrarea in Paltinis la o altitudine de 1400 de metri în muntii Cindrel, intr-o zona linistita la 100 metri de la drumul principal, cu o priveliste montana deosebita, intr-un cadru natural, intim, de vacanta.

Parterul cladirii de aproximativ 100 m2, poate fi folosit de grupuri pentru petreceri de 20-30 persoane, ca si mini discoteca, fiind disponibil in acest sens in mod gratuit statie de amplificare, boxe, orga de lumini, diferite reflectoare si lasere, proiector, Tv-plasma. Se pot organiza evenimente pentru persoane fizice si companii, petreceri, traininguri si seminarii. Cu ajutorul partenerilor nostrii specializati / autorizati va putem oferi drumetii montane, team-building-uri, traininguri, coaching, seminarii, work-shop-uri, initiere in schi, cantonamente pentru sportivi, tabere de copii, trasee de biciclete - mountain bike, inchirieri de echipamente sportive, servicii de catering, torturi aniversare si speram noi, multa buna dispozitie.

Se ofera de asemena gratuit Internet wifi si acces la gratar acoperit cu mese interioare si exterioare dupa cum se poate observa din poze, parcare pentru 10 masini,
living spatios.

Vila Stefana, dispune de camere cu baie si televizor propriu, Digi Tv și Telekom, acces la bucatarie complet utilata, foisor, incalzire centrala, mobilier in stil rustic sasesc, semineu cu lemne, loc joaca copii.

In cazul inchirierii integrale personalul administrativ intervine discret, doar daca solicitati, fiind localizat in alt spatiu.

Camerele cu nr. 2, 3, 5 si 6, au balcon, patru locuri - mai exact - un pat matrimonial si un pat suprapus situat intr-o mica incapere separata.
Acestea se preteaza conceptual familiilor cu copii.

De asemena suntem situati la 400 m de Arena Platos si aproape de parcul de aventura Arka Park, care ofera o combinatie unica de activitati pentru toate varstele, reprezentand un mod incantator de a petrece timpul liber
Posibilitati de agreement/vizitare:
Cel mai nou parc de distractii (incepand din 25 iunie 2016 ) – Arena Platos Paltinis cu: Traseu de biciclete, Telescaun, Sanie de vara, Tiroliana, Zona relaxare lac, Zorbing, Aleea cu povesti, Parc de catarat, Bagjump, Trambuline, Centru de joaca gonfabil , Teren de football gonflabil, Traseu de trotinete
Vizitarea casei memoriale si mormantul filosofului Constantin Noica, complexul La Schit, releul de televiziune, drumetii la Poiana Oncesti, Vf. Oncesti, Stana Gaujoara, Poiana Lupilor, Rezervatia Iezerului Cindrelului.
Excursii pe urmatoarele trasee:
o Paltinis - Rasinari - Sibiu - Marginimea Sibiului - Alba Iulia - Paltinis
o Paltinis - Statiunea Ocna Sibiului - Paltinis
o Paltinis - Sibiu - Avrig - Cartisoara - Balea - Lac Balea - Cascada - Transfagarasanul - Curtea de Arges – Paltinis
o Trans Alpina
Păltinișul este cea mai veche și cea mai înaltă stațiune turistică montană din țară, 1450 m altitudine, se află la 4-5 ore de mers de cel mai înalt vârf (cindrel, 2244 m) care conferă numele întregului masiv. Se deschid de aici poteci turistice marcate adiacente marcajului crestei principale (bandă roșie) dintre orașul Cisnădie și cabana Oașa, de pe malul lacului omonim din Valea Frumoasei. În stațiune sunt zone schiabile dotate cu mijloace de transport pe cablu, numeroase cabane, pensiuni, hoteluri și variate mijloace de agrement. O șosea modernizată, permanent deschisă, leagă stațiunea de municipiul Sibiu iar pe un drum județean nemodernizat (DJ106n) se poate ajunge, prin Șaua Șteflești (1725 m), la Tărtărău şi pe cea mai spectaculoasă şosea alpină, Transalpina.

Păşunile întinse, pădurile bogate şi izvoarele din Cindrel au dus la apariţia a numeroase stâne. Astfel, o drumeţie în Cindrel este o ocazie de a descoperi un peisaj fascinant, dar şi o bună ocazie de a cunoaşte viaţa pastorală ancestrală bine păstrată a localnicilor.

Statiunea este recomandata in tratamentul asteniilor, organismului slabit, suprasolicitarii fizice si intelectuale, anemiilor secundare si dereglarilor de crestere la copii, dereglerilor pleuropulmonare (sechele dupa pleurizie si dupa pneumopatii virale sau bacteriale) si bolilor endocrine (hipertiroitism benign) etc.

Factorul terapeutic principal este climatul alpin cu aer pur, fara praf sau particule alergice, puternic ozonizat, bogat in aerosoli ionizati si radiatii ultraviolete.

Va asteptam cu drag
CONTACT UNITATE
Administrator
vezi numărul de telefon

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.

phone_in_talk
  • CONTACT UNITATE
    Administrator
    vezi numărul de telefon

    După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.


Tarife de cazare în perioada: -

Facilități unitate:

Facilități camere:

Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea? 0 voturi thumb_up thumb_down 0 voturi
record_voice_over Trimiteti-ne explicația votului dvs. pe Facebook aici.

Procedura de rezervare

  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,