Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa de vacanță la Izvor din Mănăstirea Humorului grade grade grade

Mănăstirea Humorului, sat Mănăstirea Humorului, str. Ștefan Cel Mare, nr. 313 A -
la aproximativ 5.0 km de centrul localității Gura Humorului
Nota 10.0 / 12 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Elena din Vaslui
nota: 10
schedule 22.02.2024
Nu sunt o persoana care lasă recenzi,i dar ar fi păcat sa nu afle și alte persoane ce loc minunat este "Casa de vacanta La izvor". Aici am găsit o casa putin spus curata, mobilata cu bun gust, camere mari cu paturi confortabile, o bucătărie dotata cu tot ce trebuie, inclusiv mașina de cafea. Foisorul la fel, dotat cu plita, gratar, ceaun, aragaz, frigider. Gazdele, foarte amabile, ne-au pregatit plăcinte delicioase si, deși locuiesc în aceeași clădire, nu le-am simțit prezenta. Recomand cu toată inima Casa La izvor!
Răspunsul unității:
Va multumim pentru gandurile bune. Suntem bucurosi ca ati fost multumiti de serviciile noastre. Sunteti bineveniti!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Zaharescu Marinela din Iasi
nota: 10
schedule 21.02.2024
Pentru un concediu reusit alegeti casa de vacanta La Izvor! Un loc magic in care te simti rasfatat din toate punctele de vedere, curatenie exemplara, gazde deosebit de primitoare si un peisaj de basm! Veti petrece cateva zile departe de galagia oraselor, intr-un loc in care va veti dori sa reveniti cat mai repede! Recomand din toata inima!
Răspunsul unității:
Va multumim pentru cuvintele frumoase. Am cunoscut prin intermediul d-voastra oameni de calitate si ne bucuram ca ne-ati calcat pragul casei noastre. Sunteti bineveniti!
poze recenzie
   Mihai din Bucuresti
nota: 10
schedule 13.08.2023
Un loc minunat unde liniștea, curatenia, bunul gust și discreția gazdelor sunt la ele acasă. Curte mare cu loc de joaca pentru copii, foișor dotat cu tot ce e necesar, camere decorate cu bun gust, living încăpător cu bucătărie utilata, inclusiv cu masina. De spalat vase. Iar placintele d-nei Ionela... demențiale. Recomand, cu încredere, casa de vacanta La Izvor pentru clipe minunate de relaxare.
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru cuvintele frumoase, suntem onorați! Vă mai așteptăm la noi!
   Liliana Matei din Valenii De Munte
nota: 10
schedule 17.07.2023
Peste așteptări! Este chiar mai frumos decât în poze! Nota 10 pentru caldura si disponibilitatea proprietarilor, facilități, curățenie si locatie. Camerele sunt frumos decorate. Livingul e absolut minunat! S-au gandit la toate: loc de joaca pentru copii, curte superba cu iaz de pastravi, sezlonguri, foisor cu gratar, electrocasnice noi, inclusiv masina de spălat vase.
Răspunsul unității:
Ne crește inima de bucurie că v-ați simțit confortabil la noi. Ne bucurăm că am cunoscut așa oameni deosebiți. Ușa casei noastre vă este deschisă oricand doriți!
   Niță Zina din Iași
nota: 10
schedule 26.06.2023
Super locație, recomand cu drag. Dacă dorești să te retragi într-un loc de vis, departe de agitația cotidiană, aici găsești tot confortul de care ai nevoie, cu o priveliște deosebită. Pensiunea dispune de loc de joacă pentru copii. Gazdele sunt minunate, discrete.
Răspunsul unității:
Va multumim pentru aprecieri. Ne bucuram ca v-am cunoscut. Sanatate sarbatoritei si toate cele bune!
   Lucian din Iași
nota: 10
schedule 23.04.2023
Zona foarte frumoasa, este retrasă de la drumul principal și deci e liniște și putem lăsa copiii nesupravegheati in curte. Spațiu de joacă pentru copiii bine dotat, iaz, foișor cu grătar, plită, cuptor pe gaz și cu microunde. Foarte bine dotat totul cu ustensile și vase. In camere și în zona comuna totul este nou și realizat cu bun gust. Paturi confortabile. Zona comuna cu frigider mare, masa mare, tv, toalete, mașină de spălat vase, foarte multe vase, tacâmuri și pahare. Gazda foarte primitoare și prietenoasă. Ne-am simțit excelent și vrem sa revenim.
Răspunsul unității:
Suntem onorați că ați fost oaspeții noștri. Mulțumim pentru aprecieri,sunteți bineveniți!
   Iolanda Constantin din Mioveni
nota: 10
schedule 03.01.2023
Totul a fost minunat. De excepție, gazdele sunt niste oameni extraordinari, cum rar mai întâlnești în ziua de azi! Ne-au pus la dispoziție absolut totul, ne-au pregătit poale-n brâu calde, ne-au servit cu preparate tradiționale și au fost tot timpul prompți! Am sărbătorit revelionul aici, unde nu am avut noroc de zăpadă însă, cu toate astea, peisajul a fost minunat! Speram sa ne mai întoarcem intr-un concediu de vară! Va mulțumim din suflet, numai cuvinte de lauda pentru dvs.!
Răspunsul unității:
Va mulțumim pentru gîndurile bune! Aşa familii să tot avem cazate! Ne bucurăm că am început anul în prezența d-voastră!Toate cele bune!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Marin Andreea din Iasi
nota: 10
schedule 02.08.2022
Totul la superlativ: locație, curățenie, discreție, frumusețe, natura. Gazdele pe cât de primitoare, pe atât de discrete, care îți pun la dispoziție tot ce ai nevoie (inclusiv lemne de foc, masina de spalat vase/rufe). Camerele moderne te ademenesc sa mai ramai, iar livingul spațios, modern amenajat. Toată pensiunea inspira multă liniște, relaxare.
Răspunsul unității:
Vă mulțumim pentru aprecieri! Ne place să credem că ați calcat pragul casei noastre ca turiști și ne-am luat rămas bun ca prieteni. Sunteți bineveniți oricând la noi!
   George Burlacu din Botoșani
nota: 10
schedule 01.02.2022
Gazdele extraordinar de discrete, curățenie de nedescris, curtea și camerele superbe. Nu ne-a lipsit nimic. Am fost iarna și am avut la dispoziție o pârtie doar pentru noi.
Răspunsul unității:
Vă mulțumim pentru aprecieri. Aţi fost oaspeți de excepție. Vă mai așteptăm!
   Marinela Ivascu din Moara Nica
nota: 10
schedule 04.07.2021
Este minunat totul, de la locatie excelenta cu un peisaj de poveste unde cafeaua de dimineata este ceva nemaipomenit, ciripitul de pasarele si apa care curge in iaz, relaxante, nu zgomot de masini, linisteee, totul este de 5 stele, accesul este facil, curatenia de 10, camerele sunt confortabile, iar gazdele minunate.
Răspunsul unității:
Va multumim pentru aprecieri! Sunteti bineveniti!
   Florin F din Iasi
nota: 10
schedule sejur: 15.10.2020 - 18.10.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Situarea pensiunii in zona linistita, cu privelisti minunate. Curatenie exemplara, atat in pensiune, cat si in afara ei. Am gasit tot ceea ce ne trebuia pentru a ne gospodari: vesela, tacamuri, lemne de foc si carbuni pentru gratar. Discretie deosebita a gazdelor, dar si promptitudine in a ne ajuta cand am avut nevoie.
Răspunsul unității:
Vă mulțumim pentru aprecieri.Ne mândrim cu așa oaspeți. Vă dorim toate cele bune!
   Adrian A din Bucursfti
nota: 10
schedule sejur: 10.07.2020 - 13.07.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazda
Locația
Tariful
thumb_down
Aprecieri negative:
Răspunsul unității:
Va multumim pentru aprecieri. Toate cele bune!
CONTACT
Ionela Croitoru
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Ionela Croitoru
Telefon: 0742 332 322
WhatsApp
Apel/SMS