Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Vila Bradul din Lepșa grade grade grade

Lepșa, str. Punct Schit, nr. 2 -
   Alina din Galati
nota: 6
schedule 09.01.2024
Vila este spațioasă, este ideală pentru petreceri pentru ca nu deranjezi pe nimeni din jur. Fiecare camera are baie proprie in afara de cele 2 camere de la mansarda unde este comuna. Acest plus este cam degeaba pentru ca am avut probleme cu apa calda. Am inteles ca sunt 2 boilere, însă unul e mic si nu prea funcționează iar celălalt nu e de ajuns pentru capacitatea pe care o are vila. Proprietarii au lăsat un om de baza care stătea la câteva case de noi si care trebuia sa verifice daca mai sunt lemne pe foc, însă in ultimele 2 zile nici el si nici proprietarii nu au mai răspuns la telefon si a trebui sa ne ocupam noi.
   Lili din Focsani
nota: 10
schedule 30.10.2022
Condiții excelente, curățenie, căldură, apă caldă, prosoape curate și lenjeriile la fel, camere spatioase. Living mare și luminos. Gazde deosebit de primitoare. Mai venim la dumneavoastră dragilor. Am apreciat faptul că am rezervat vila pentru un grup de tineri și, cu toate acestea, gazdele au fost foarte discrete și ne-au respectat intimitatea.
   Alice din Iasi
nota: 9
schedule sejur: 28.08.2020 - 30.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locația este foarte frumoasa si aproape de obiectivele turistice.
Pensiunea este bine dotata, eleganta si frumos decorată. Camerele au vedere frumoasa spre mănăstire, munti si pădurea din spate.
Gazda mi-a furnizat toate informațiile necesare si a fost indatoritoare.
thumb_down
Aprecieri negative:
Saltelele nu mai sunt asa de noi si se cam simt arcurile.
Este curat in general, dar se poate mai bine. Ceva praf prin dulapurile de haine, faianța din baie cam patata si frigiderul putea fi mai curat.
Nu se asigură prosoape si proprietara a zis ca e regim de închiriere doar a camerelor. Insa a fost drăguță si mi-a zis in ce camera pot gasi prosoape asa ca problema s-a rezolvat.
Oricum ne-am simțit foarte bine si ne-a plăcut mult pensiunea.
CONTACT
Bogdan Reliana
Pe TURIST INFO din 2017
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Bogdan Reliana
pe TURIST INFO din 2017
Telefon: 0237 266 722
WhatsApp