Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Lolo Park Resort din Lacu Roșu

Lacu Roșu, Zona Debarcader, nr. - -
la aproximativ 11.3 km de centrul localității Bicaz-Chei
   Adi din Iasi
nota: 5.83
schedule 16.12.2021
Pensiunea e curata și renovata dar cam ciudat gandita. Are trei camere foarte mici dar călduroase, numai că una are intrare pe o scară exterioara, cea ce crează un mare disconfort mai ales iarna. Salonul pensiunii e de fapt o camera mare și friguroasa, cu niste bănci de lemn incomode. Nici o canapea sau fotoliu care să ofere puțin confort la o discuție între prieteni.
Noi nu am reușit să ne înțelegem cu gazda de nicio culoare. Când am ajuns la locatie, deja erau puse în funcțiune ciubărul și sauna deși nu am cerut. Am zis că hai daca tot le-a dat drumul, o sa achitam taxa de 300 lei/zi sa le folosim o zi dar gazda insistă să le folosim pe toată perioada sejurului. Oricât am incercat să-i explicam că nu am cerut ciubăr și saună, parca vorbeam in chineza. Am preferat sa pierdem acel avans de 300 lei și să plecăm la alta pensiune din zona.
   Albert din Vaslui
nota: 9.5
schedule sejur: 05.06.2020 - 08.06.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Vrei sa petreci zile minunate la Lacu Rosu? Alege Pensiunea Lolo Park! In perioada 5-8 iunie 2020, dupa masurile restrictive impuse de starea de urgenta si apoi de starea de alerta, simteam nevoia de natura si am inchiriat intreaga pensiune, bucurandu-ne, alaturi de oameni dragi sufletului nostru, de trei zile minunate! Pensiunea ne-a oferit tot ce ne-am dorit: peisaje mirifice, triluri de pasarele, mult verde de jur imprejur, plus toate conditiile care ne-au permis sa ne simtim ”ca acasa”. Nu ne-a lipsit nimic. Electrocasnice noi, vesela completa, ustensile de bucatarie, gratar si foisor (noi). Nu se poate sa nu amintesc de gazde, care sunt doi oameni minunati, o familie primitoare, care se ofera sa te sprijine cu tot ce iti este necesar, pentru a-ti oferi un confort de calitate, la un pret rezonabil. Iar daca vrei si un pic de adrenalina, poti beneficia de tiroliana care e amplasata in imediata apropiere a cabanei.
Vom reveni la Lolo Park!
CONTACT
Recepție
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Recepție
Telefon: 0726 500 514
Apel/SMS