Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Vila Alexandra N din Eforie Nord grade grade

Eforie Nord, str. Transilvaniei, nr. 20 -
Nota 9.9 / 124 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:9.86
insert_emoticon Servicii:9.94
lightbulb_outline Curățenie:9.94
weekend Confort:9.91
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Constantin Lungu din Lugoj
nota: 10
schedule 06.09.2023
Anul acesta am fost cazat a treia oara pentru 6 nopți la vila Alexandra N. Mulțumim pentru ospitalitatea ireproșabilă, amabilitatea doamnei administrator Tori și a domnului profesor Nicolau. Recomand cu încredere cazare la aceasta vila unde curățenia este pe primul loc, dotarea în bucătărie este cu toate utilitatile la fel și camerele curate și dotate cu frigider și tv, internet wireless. Multumim încă odată, vă dorim sănătate și să ne revedem în sezonul următor.
Răspunsul unității:
Multumim pentru cuvintele frumoase, va asteptam oricand cu drag!
   Halasz Paraschiva din Cluj-napoca
nota: 10
schedule 03.09.2023
Am fost aici 2 sejururi si ne-am simtit excelent!
La intrare am fost intampinati cu caldura si multa amabilitate de d-na Tori (administrator), Flori si Ghita (personal), care au fost preocupati tot timpul sa ne faca sederea cat mai placuta.
Camera frumoasa, curata, dotata cu tot ce este necesar, baie proprie, perne si saltele de calitate care ne-au asigurat un somn linistit.
Frigider, aer conditionat, televizor iar lenjeria si prosoapele se schimba la nevoie.
Bucataria dotata cu tot ce este necesar pentru a pregati cafeaua si mesele-minuturi.
Curtea amenajata frumos, umbrita de bolta de vie, cu mese si scaune suficiente pentru toti turistii din vila. Aici ne--am savurat cafeaua in fiecare dimineata.
Vila este aproape, 5 minute distanta, de farmacii, Lidl, Profi, Centru, gara si la 10 minute distanta de plaja si Techirghiol.
Recomand locatia pt toti cei care doresc o vacanta placuta si linistita.
Sigur ne vom intoarce!
Răspunsul unității:
Multumim foarte mult pentru aprecieri, va vom astepta cu drag oricand veti dori sa reveniti!
   Burada Iulian din Brasov
nota: 10
schedule 01.09.2023
Confort, curățenie, liniște, locație buna fata de plaja și alte obiective, calitate/pret=bun către foarte bun, personal prompt și cu bun simt, facilități la bucătărie 24/24, camere curate, igienizate, fara mirosuri dezagreabile, curățenie, chiar la cererea clientului, daca este necesar, comportament decent și agreabil al gazdelor, la toate nivelurile patron, administrator, obiectivi, cu deschidere către clienti = respect total! Vom reveni cu multă plăcere.
Răspunsul unității:
Multumim foarte mult pentru aprecieri! Va vom astepta cu drag, oricand veti dori sa ne fiti oaspeti!
   Bondar din Oradea
nota: 10
schedule 31.08.2023
Mi-a plăcut mult, având toate facilitățile. Este foarte aproape de magazinele mari, foarte aproape de centrul stațiunii. Foarte curat. Personal foarte amabil, mereu la dispoziția noastră. Doamna administrator este atentă la dorințele clientului. Recomand!
Răspunsul unității:
Multumim foarte mult pentru aprecieri! Ne bucuram ori de cate ori va avem oaspeti si va asteptam mereu cu drag!
   Ghetea Cristina din Mölln, Germania
nota: 9.83
schedule 20.08.2023
Am fost in Eforie Nord dupa aproape 20 de ani (din studentie), actualmente locuim de 10 ani in Germania, si va marturisesc sincer ca nu prea am avut multe asteptari, dar am zis hai ca mergem in Romania. Asteptarile insa mi-au fost depasite, am avut o cazare foarte buna, vila are o terasa frumoasa, cu o bolta de struguri superba si multa racoare. Gazda foarte draguta si primitoare, nu a fost galagie deloc. Recomand tuturor celor care vor un concediu frumos, cu familia la mare. Cat despre statiunea Eforie Nord, este foarte frumos, mancare buna, plaja curata, preturi ok, singurul minus sunt locurile de parcare, in schimb a fost bine.
Familia Ghetea, Mölln, Germania
Răspunsul unității:
Multumim foarte mult pentru aprecieri, suntem bucurosi sa va revedem oricand veti dori sa ne vizitati!
   Aldea Victor din Focșani
nota: 10
schedule 18.08.2023
Condiții decente, preturi rezonabile, curățenie și ordine în camera. Zona liniștită, dar aproape de drumul principal, magazinul Lidl, iar distanta de la gara e de maxim 5 minute. Până în centru si la plaja se ajunge in 10-15 minute de mers lejer. Langa vila exista un magazin alimentar, bine aprovizionat, iar în apropiere se afla piata de fructe și legume.
Sejurul a fost plăcut, gazda prietenoasă, tarifele prietenoase pentru orice buzunar, deci cu siguranță voi reveni și la anul.
Răspunsul unității:
Multumim foarte mult pentru aprecieri, va asteptam oricand cu drag!
   Aldea Cosmin din Focsani
nota: 10
schedule 18.08.2023
Ne-a placut foarte mult aceasta cazare, se afla intr-un mediu liniștitor și foarte primitor. Foarte curată camera și confortabila. Recomandam, cu mare drag. Ne-am simțit foarte bine si am putut sa ne relaxam cu trebuie dupa un an de muncă. Daca aveți nevoie de puțină relaxare, consideram că vila Alexandra este cel mai excelent loc pentru asta.
Răspunsul unității:
Multumim foarte mult pentru cuvintele frumoase, va asteptam cu drag, oricand veti dori sa ne vizitati!
   Teodora din Luduș
nota: 10
schedule 06.08.2023
Locație minunata, cu personal amabil. In apropiere sunt magazine alimentare si restaurante. Se afla in apropiere de centru si de plaja. Internet foarte bun si aer condiționat in camera, potrivit pentru caldura de afara. Se păstrează curatenia și liniștea in unitate, chiar și in bucătărie și pe terase. Per total un sejur fără neplăceri.
Răspunsul unității:
Va multuim foarte mult pentru aprecieri, ne bucuram ca v-ati simtit bine la noi si va asteptam oricand cu drag!
   Alexandrescu Oana Adriana din Focșani
nota: 9.33
schedule 05.08.2023
In puține cuvinte: mi-a plăcut foarte mult! O locație liniștită, curată, camera in care am stat a fost intima, cu frigider, aer condiționat, tv. Este foarte aproape de Lidl, lacul Techirghiol și centru. Gazde amabile, mereu la dispoziția noastră. Recomand!!!
Răspunsul unității:
Multumim pentru aprecieri si recomandari !
   Rotaru Claudia din Piatra Neamt
nota: 10
schedule 04.08.2023
Totul a decurs perfect! Locatia usor de ajuns, exact cumva ne-a descris pe site, camera cu toate utilitatile, bucatarie la fel! Mltumesc oamenenilor minunati care au avut grija sa ne fie bine! Seriozitate, curatenie, implicare din partea gazdei si angajatilor! Recomand, cu drag!
Răspunsul unității:
Multumim pentru aprecieri, noi va multumim ca ne-ati ales! Va asteptam oricand cu drag!
   Doina Angelica din Bacău
nota: 10
schedule 28.07.2023
Vacanța mea la Vila Alexandra N s-a incheiat azi, totul a fost excepțional, de nota 10 cu felicitări. Încep cu faptul că personalul este foarte amabil, am fost plăcut surprinsă de primirea ce mi s-a făcut, dna Tori, Florina și Gheorghiță m-au așteptat cu prăjiturele cu ciocolată și băutură răcoritoare rece, zâmbitori și primitori, oferindu-mi toate detaliile cazării și împrejurimile locației. Camera 12... fix pe placul meu, micuță, intimă, cochetă și foarte curată. Nota 10... utilată cu absolut tot ce este necesar pentru a te simți bine, tv, AC, frigider, plus o bucătărie cu de toate, fix ca acasă... raport calitate-preț, excelent. cine spune că nu se face turism de calitate în România, să se cazeze la Vila Alexandra N, vă mulțumesc pentru un sejur perfect. Dna Tori, Florina și Gheorghiță au devenit prieteni dragi, vă mulțumesc dragilor, sunteți minunați.
Răspunsul unității:
Cuvintele dumneavoastră ne-au emoționat foarte tare! Și noi v-am îndrăgit din prima clipa și vom fi mereu fericiți sa va revedem, oricând veți dori sa ne vizitați! Vă imbratisam cu gândul.
   Amalia Amălinei din Vatra Dornei
nota: 10
schedule 27.07.2023
Totul a decurs minunat. Locul foarte frumos, bine dotat, curățenie, aer condiționat, bucătărie unde se poate găti, terasă proprie și în curte, aproape de plajă și de centru. Doamna administrator o femeie minunată, ospitaliera, amabilă, foarte atenta la nevoile celor cazați, un exemplu demn de urmat pentru multe doamne, dacă veți ajunge, veți înțelege de ce spun asta. M-aș întoarce mereu cu drag aici!
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos pentru aprecieri, suntem bucuroși că v-ați simțit bine la noi, vă așteptăm cu drag, oricând.
   Popa Angela din Piatra Neamt
nota: 10
schedule 25.07.2023
Totul la superlativ! curatenie in camere, foarte aproape de plaja si gazde primitoare! bucatarie curata si complet utilata pentru prepararea unui mic dejun spre exemplu. Ideal si pentru familiile cu copii, cu o curte umbroasa si intima. Cu siguranta vom reveni si anul viitor!
Răspunsul unității:
Multumim pentru aprecieri, va asteptam oricand, cu drag, !
   Ciobanu Jana din București
nota: 10
schedule 22.07.2023
Suntem cazați al șaptelea an la această vilă, unde în fiecare an ne-am simțit foarte bine, domnul Nicolau este o persoană serioasă, nu am întâmpinat nici o problemă la rezervare, în fiecare an am primit reduceri pentru clienți vechi, doamna administrator Tori este foarte atentă la dorințele fiecărui client, familia ce se ocupă de curățenie foarte atenți la detalii, o curățenie exemplară, în camere tot ce este necesar pentru confortul tuturor, dar cel mai mult mi-au plăcut saltelele și pernele foarte calitative, te trezești dimineața fără dureri de cervicală sau coloană. Lângă vilă două magazine mici cu prețuri bunicele, unul chiar lipit de vilă și unul la câțiva pași și un Lidl la ceva metri.
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru cuvintele frumoase, suntem bucuroși ca va simțiți bine la noi și va așteptăm cu drag oricând veți dori sa reveniți!
   Iasmina Ivanescu din Timisoara
nota: 9.83
schedule 11.07.2023
Pentru cine își dorește un concediu liniștit, recomand cu drag Vila Alexandra N.
Gazdă primitoare, curățenie zilnică în cameră (cu acordul clientului, bineînțeles), zonă liniștită, situată la 5 min de mers pe jos până la Lidl și zona centrală. Maxim 10 min de mers până la plajă.
Bucătăria echipată cu tot necesarul, curte la dispoziția clientului. Un loc frumos și liniștit.
Cu siguranță voi reveni.
Răspunsul unității:
Multumim pentru cuvintele frumoase, va asteptam oricand cu placere!
   Martin din Bucuresti
nota: 9.83
schedule 06.07.2023
O vila curata, ingrijita, cu gazde ospitaliere, la 15 min de plaja, dar se compenseaza cu supermarchetul Lidl si parcul pentru copii, care sunt la o distanta de 3 min, curatenia se face zilnic in camera, o bucatarie dotata unde iti poti prepara orice doresti. Ne-a placut foarte, foarte mult si vom reveni cu drag .
Răspunsul unității:
Multumim pentru cuvintele frumoase! Suntem bucurosi sa va gazduim oricand veti dori sa ne vizitati!
   Macovei Mihaela din Roman
nota: 10
schedule 02.07.2023
Multumim din suflet, pentru toate serviciille oferite de dumneavoastra!!! Camerele sunt foarte spatioase, luminoase si curate, bucataria complet utilata si mobilata, iar despre personal, doar cuvinte de lauda si respect!! Am revenit la Vila Alexandra N pentru al doilea an consecutiv si m-am simtit ca acasa!!! Recomand cu toata increderea aceasta cazare pentru ca e: aproape de plaja Bellona, gara, Lidl, Profi, curatenie, liniste, siguranta, personal foarte prompt si multe altele!! Nota 10 cu sincere felicitari!! Mii de multumiri pentru sejurul oferit!! Vom reveni cu siguranta si in urmatorii ani la dumneavoastra! Multumim domnului Nicolau, doamnei Tori (va ador) si familiei care s-a ocupat de curatenie pe toata perioada sejurului!! Felicitari pentru ceea ce oferiti cu drag turistilor!!!
Răspunsul unității:
Cuvintele dumneavoastra ne-au incalzit inimile!!! Ne bucuram ca eforturile noastre nu sunt in zadar. Va asteptam cu drag, oricand veti dori sa ne vizitati!
   Dobria Florinela din Piatra Neamt
nota: 10
schedule 29.06.2023
Super incantata. Confort, camere spatioase, luminate, dotate cu baie proprie, frigider, aer conditionat, televizor, internet. Curatenie zilnica in camere, terase frumos amenajate pline cu flori, bucataria dotata cu de toate, unde poti sa-ti prepari cafeluta, pranzul, cina, in limite decente. Curtea foarte frumoasa, plina cu flori si cu umbra. Personalul foarte dragut. Recomand cu incredere. Vom reveni ori de cate ori dorim sa venim la mare.❤️
Răspunsul unității:
Multumim pentru cuvintele frumoase, va asteptam oricand cu drag!
   Sabina din Prahova
nota: 10
schedule 27.06.2023
Super încântată! Confort, curătenie zilnică, liniste, discretie, seriozitate. Camerele sunt spatioase, luminoase, curate, foarte bine îngrijite, cu băi proprii, exact ca si in poze. Terasele frumos amenajate, pline cu flori parfumate. Personal competent, disponibil si pregătit oricând să satisfacă nevoile persoanelor cazate la vilă. Am fost plăcut surprinsă si de ospitalitatea, si comportamentul exemplar de care a dat dovada doamna Tori, o doamnă minunată, mereu cu zâmbetul pe buze. Cu siguranță, atunci când voi decide să mă bucur de o altă vacanță în Eforie Nord, voi opta pentru această vilă superbă! ❤️
Răspunsul unității:
Multumim foarte mult pentru cuvintele frumoase, va asteptam oricand cu drag!
   Lungu Constantin din Lugoj
nota: 10
schedule 25.06.2023
Venim la Vila Alexandra N Eforie Nord de câțiva ani, și totul este super, camere curate, bucătărie dotata pentru pregătirea micului dejun, prânz sau cina in limita bunului simț. Aproape de gara, Lidl și centru. Multe mulțumiri gazdelor si sanatate. Vom reveni cu drag.
Răspunsul unității:
Multumim, sunt cuvinte frumoase ce ne motiveaza! Si noi va vom astepta mereu cu drag!
   Carmen din Cluj
nota: 10
schedule 19.06.2023
Condiții decente, preturi rezonabile, curățenie și ordine în camera.
Zona liniștită, dar aproape de drumul principal, magazinul Lidl, iar distanta de la gara e de maxim 5 minute.
Până în centru si la plaja se ajunge in 10-15 minute de mers lejer.
Langa vila exista un magazin alimentar bine aprovizionat, iar în apropiere se afla piata de fructe și legume.
Sejurul a fost plăcut, gazda prietenoasă, tarifele prietenoase pentru orice buzunar, deci cu siguranță voi reveni și la anul.
Răspunsul unității:
Multumim foarte mult pentru aprecieri, va asteptam cu drag oricand veti dori sa ne vizitati!
   Teris Mariana din Brașov
nota: 10
schedule 13.09.2022
Un sejur liniștit. Camera curată și îngrijită. Venim de câțiva ani și în ultimul timp am fost foarte mulțumiți. Personalul amabil, tot ce am avut nevoie am apelat la serviciile doamnei. Vom reveni și la anul viitor. Bucătărie complet utilata și o poți folosi la orice ora.
Răspunsul unității:
Multumim foarte mult pentru aprecieri! Ne bucuram ca va simtiti bine la noi si eforturile noastre nu au fost in zadar! Va asteptam oricand cu drag!
   Radoi Daniela din Bucuresti
nota: 4.67
schedule 07.09.2022
Gazdele sunt niște persoane foarte neserioase. Am fost cazați 6 zile. Niciodată nu au fost schimbate prosoapele sau lenjeria, săpun inexistent, hârtia igienica se cere, nu îți lasă niciuna de rezerva. In ultima zi am discutat sa revenim între 3-4 pt efectuarea unui dus. Când am ajuns la vila, am aflat ca doamnele care se ocupa au plecat și nu putem intra pt dus. Domnul care face rezervări a răspuns inițial și a zis ca le suna pe menajere, dar ulterior nu a revenit și nici nu a mai răspuns. Dacă lăsam bagajul la locul pt bagaje ce se întâmpla oare? Zici ca ești la închisoare și pt un minut dacă iesi din curte ți se cere sa închizi poarta. Nu va bazați pe ceea ce va spun, se poate sa aveți surprize mari și urate.
Răspunsul unității:
Ati venit in prima zi de cazare la ora 5:50, desi cazarea se face dupa ora 14! A venit doamna administrator de acasa, desi programul dumneaei incepea la 7:30, v-ati lasat bagajele si ati plecat la plaja. La terminarea sejurului, eliberarea camerelor se face la 10. V-ati dus bagajele in masina, dar ati lasat masina in parcare, desi trebuia sa lasati locul liber pentru turistul nou cazat! Doamna administrator a parasit vila la ora 15:15, mai mult cu o ora fata de programul dumneaei de lucru. La ora 15:30 ati venit la vila si ati cerut sa vina sa va deschida ca sa faceti dus! (Sunt dusuri la plaja!) V-am sunat si v-am spus ca nu raspunde la telefon si v-am sugerat sa rugati pe cineva din curte sa va deschida, sa folositi baia de serviciu, desi obligatiile noastre fata de dumneavoastra au incetat odata cu predarea camerei! Si nu putea sa vina, deoarece era plecata la cumparaturi, fiind in orele din afara seviciului! Ati stat 3 nopti in camera cu 5 locuri, dar ati platit pretul camerei cu 2 locuri! Asta a fost marea mea gresala, ca am vrut sa va fac o favoare! Sunt familii fara copii, doar 2 persoane, care vor sa stea in camere cu 5 locuri si platesc pretul intreg al acelei camere! Cum sa nu vi se schimbe lenjeria? In ultimile 3 nopti, deoarece ati stat in alta camera, vi s-a schimbat lenjeria! De asemenea si in ultima noapte!Exista sapun lichid la chiuveta, in recipiente de 0,50 litri, care se umplu la fiecare cazare noua! Hartie igienica ati primit in fiecare zi. Nimeni nu poate anticipa cata folositi, dar daca ati cerut , vi s-a dat. Daca nu ati fi avut masina si ati fi lasat bagajul in curte, ati fi primit o cheie si un loc prestabilit unde sa o lasati la plecare! Nu mai vorbesc de starea in care ati lasat camera ! Mesajul cu vocabular suburban pe care mi l-ati trimis, denota cumulul de bune maniere pe care il detineti. Multumim pentru criticile dumneavoastra, ele sunt constructive! Vom avea grija sa ne selectam turistii!
   Dolca Bianca din Cluj Napoca
nota: 10
schedule 02.09.2022
Toate condițiile sunt excelente. Gazda a foat forte amabila și ne-a ajutat cu tot ce am avut nevoie. Camerele sunt spațioase și sunt exact ca și cele din poze. Locatia este foarte aproape de plaja și de centrul stațiunii. O sa mai revenim la aceasta vila cu drag.
Răspunsul unității:
Va mulțumim foarte mult pentru apreciere, vă așteptăm cu drag oricând veți dori sa ne vizitați!
   Mioara Teodorescu din Giurgiu
nota: 10
schedule 27.08.2022
Este al patrulea an de când venim la vila Alexandra și întotdeauna ne-am simțit foarte bine. Speram sa putem ajunge și în anii următori. Pentru noi totul a fost minunat, de nota 10. Este aproape de centrul stațiunii și de Lidl, dar și de plaja. Personalul foarte amabil, în camera tot confortul: aer condiționat, televizor, frigider, baie proprie.
Răspunsul unității:
Multumim pentru aprecieri, ne-ati facut ziua mai frumoasa! Va asteptam oricand cu drag!
   Iliescu Andrei din Rosiori De Vede
nota: 10
schedule 27.08.2022
A fost minunat, multa liniste, curatienie, am avut o vacanta foarte frumoasa la vila Alexandra N! Daca vreti sa mergeti, puteti sa mergeti cu mare drag, este tot ce ai putea sa iti doresti intr-o vacanta! Este foarte aproape de centru, 3 minute, foarte aproape de Lidl, 5minute si de plaja 10 minute, foarte rapid!
Răspunsul unității:
Mulțumim foarte mult pentru cuvintele frumoase, ne bucuram ca va place la noi, vă așteptăm cu drag oricând veți dori sa ne vizitați.
   Feraru Ionuț din Zărnesti
nota: 10
schedule 15.08.2022
Am găsit aici tot confortul, este aproape de plaja, aproape de Lidl, aproape de gara, camerele sunt dotate cu frigider, plazme, aer conditionat, bucătăria cu tot ce trebuie, unde am putut să pregătim micul dejun, curățenie exemplară, gazdele foarte primitoare, șefa vilei foarte amabilă, vom reveni cu drag!
Răspunsul unității:
Multumim foarte mult pentru aprecieri, suntem bucurosi ca v-ati simtit bine la noi si va asteptam cu drag oricand veti dori sa ne vizitati!
   Georgiana Popliceanu din Sector 4
nota: 10
schedule 13.08.2022
Am avut parte de un concediu foarte relaxant la vila Alexandra, totul este exact cum descriu proprietarii. Chiar dacă am ales camera mai micuța, aceasta este foarte bine compartimentata și m-am simțit excelent. Plus ca proprietarii sunt foarte amabili și poți discuta cu ei, dacă ai nevoie de ceva. În bucătărie găsești tot ce ai nevoie, atmosfera este foarte plăcută aici. Mulțumesc frumos pentru vacanta oferita.
Răspunsul unității:
Suntem bucurosi ca v-ati simtit bine! Va asteptam mereu cu placere !
   Ioana Corina Hoanca din Drobeta Turnu-severin
nota: 10
schedule 09.08.2022
Proprietatea este curata, dotată cu tot ceea ce este menționat în descriere; este localizata la 5 minute de Lidl și la 15 minute de plaja (foarte curata) și 15 minute de lacul Techirghiol. Camerele sunt confortabile, dotate cu baie. Gazdele sunt primitoare și serviabile. Vom reveni cu drag!
Răspunsul unității:
Multumim pentru aprecieri! Va asteptam mereu cu drag!
   Bertolon Maria Olimpia din Bucuresti
nota: 5.33
schedule 07.08.2022
Bună ziua am fost cazați in perioada 1-5 august 2022, 2 familii cu 4 copii, pot spune ca am fost foarte dezamăgiți, patronul pensiunii ar trebui sa se implice mai mult, ea pe dinafara arata foarte bine, cocheta, distanta pana la plaja accesibila, dar în camera dezamăgitor. In afara de faptul că am avut o lupta continua cu păianjeni si gandaci, de maturat, șters praful, de verificat dacă camera este ok, nicio șansă, am lăsat gunoil la baie intenționat, nicio șansă, am folosit saci de gunoi cumpărați de mine, nu costa o avere, dar tine de conducere. Toate condițiile pe care le mentioneaza ca exista, am citit un comentariu din partea patronului in care spune ca este sapun lichid, hartie igienică, ca lenjeria se schimba la 3-4 zile, noi am stat 5 nopti, dar nu ni s-a schimbat lenjeria, nu a venit sa ia pânzele de păianjeni, dar mai apoi sa schimbe lenjeria. Intra in camera sa vadă dacă am umblat la aerul condiționat ca este setat pe 30 de grade și nu ai voie sa îl modifici sau dacă este oprit, ca nu ai voie sa îl lași pornit. Eu am fost cazata la camera 12 in care ""terasa" este acoperita și nu ai sursa de aer, am cumpărat spirt sa dezinfecteaz obiectele sanitare ca lasa de dorit. Sapun lichid nu exista, iar hârtia igienica, cand am cerut, administratora a venit cu doua hartii si a spus ca alta hartie nu mai primim, " va dau sa scap de voi", acestea au fost vorbele pe care le-am primit. Evident ca am fost si ne-am cumpărat hartie si sapun, ca nu stăteam în baza lor. Pe camerista nu o verifica nimeni, in ziua plecării eram afara la masa și a plecat un client, camerista s-a dus sa facă curățenie doar cu o galeata cu mop. Suntem o familie șimpla, fără multe aspiratii, dar a fost foarte dezamăgitor. Rog patronul sa verifice mai des personalul angajat pe care îl are, ca lasa de dorit. Sora mea, la camera 6, nu a avut apa calda, cand a fost sa sesizeze acest aspect camerista a fost foarte recarcitranta, ca a deranjat-o ca vorbea la telefon și ia spus ca de-abia a doua zi se remediază. Am intrebat-o ulterior dacă sa rezolvat cu apa caldă și a spus ca nu știe nimic. Dezinteresare totala, parca ne-ar face un favor gratuit, iar noi trebuie sa ne mulțumim cu ce primim, nu este asa, am muncit un an ca sa pot sa vin 5 zile la mare, sa ma simt bine, dar nu a fost asa. Verificați și paturile, ca ai impresia ca cazi în jos, ca nu mai au stabilitatea necesara. Imi pare foarte rău ca am fost nevoita sa scriu negativ, dar pozitiv nu am avut ce. Sfatul meu este sa cautam mai cu atenție cazare, ca riscam sa fim surprinși neplăcut. Pe afara papusa, înăuntru mătușa!
CONTACT
Ștefan Nicolau
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Ștefan Nicolau
Telefon: 0744 482 539
WhatsApp