Casa Sabina Eforie Nord, comentarii

Casa Sabina din Eforie Nord

Eforie Nord, str. Bogdan Voda, nr. 22  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Casa Sabina Eforie Nord


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti (1)
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie casei Sabina din Eforie Nord:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Sorana E. - Lugoj
( sejur: 31.08.2013 - 02.09.2013 )
9.2
Casa comfortabila si curatadoamna Florina este amabila ,draguta si discreta.Bucataria de vara foarte practica si cele 2 terase unde se poate lua masa foarte priceput construite.Curte frumoasa cu bolta de vie.Camerele nu sunt luxurioase ,dar practice,cu frigider si noaptea e liniste. (nu sunt caini care latra noaptea,nu sunt zgomote pe strada,masini ,urlete,discutii cu voce ridicata in vecinatate,etc. ,ca in multe hoteluri `de lux`.
Va multumim inca o data ,Doamna Florina & Co.Noi ne-am simtit foarte bine.

Comentariu util ?
3 voturi 12 voturi
CONTACT
Florina
0720 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare