Casa Sabina Eforie Nord - TURIST INFO .ro

Casa Sabina din Eforie Nord

Eforie Nord, str. Bogdan Voda, nr. 22  
Despre Casa Sabina
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
1 recenzii

Casa comfortabila si curatadoamna Florina este amabila ,draguta si discreta.Bucataria de vara foarte practica si cele 2 terase unde se poate lua masa foarte priceput construite.Curte frumoasa cu bolta de vie.Camerele nu sunt luxurioase ,dar practice,cu frigider si noaptea e liniste. (nu sunt caini care latra noaptea,nu sunt zgomote pe strada,masini ,urlete,discutii cu voce ridicata in vecinatate,etc. ...

... citeste mai mult

O casa minunata, care ne aduce aminte de casa bunicilor, atit e de calma, de verde si de parfumat e aerul, cu o curte mare si inflorita ... Dar din fericire, dotata cu tot confortul modern.

Casa are 2 camere mari, fiecare cu cite 2 paturi noi si saltele extrem de comfortabile ( camera 1 : 2 paturi de 160/200 fiecare, camera 2 : 2 paturi de 180/200) , o sala de baie mare si una exterioara cu dus solar ,plus o camera mai mica pentru copii. Bucataria de vara este complet utilata (aragaz cu cuptor, frigider, congelator, microunde, vesela , iar terasa cu foisor, in mijlocul florilor , este un loc de relaxare, unde puteti petrece un moment minunat in aer liber! In plus, 2 alte terase cu mese si scaune se gasesc in curtea interioara.

Parcarea se face in curte (2 masini) si la frontul stradal curte, acces la bucatarie de vara, terasa acoperita, gratar.
In fiecare camera aveti, in afara paturilor Tv plasma , frigider , internet wireless, garderoba.

Rezervarile se fac doar telefonic, intre orele 08. 00 - 14. 00 si 18. 00 - 21. 00. Rezervarea este valabila numai in momentul achitarii unui avans de 30% din valoarea totala a sejurului, (informatiile despre numarul de cont le veti primi de la persoana de contact) iar diferenta se achita in momentul cazarii . Plata avansului se va efectua intr-un interval de 48 de ore de la solicitarea turistului si constituie acceptarea conditiilor afisate pt rezervare. Tarifele la rezervarile efectuate nu se mai modifica. Informatiile de pe internet sunt verificate si veridice. Nu ne asumam nici o raspundere si nu se returneaza nici un fel de plata efectuata, din cauza intelegerii gresite a informatiilor sau din motive neintemeiate(ex : vreme nefavorabila sau nerespectarea perioadei rezervate). Se accepta returnarea platii avansului numai in cazul anularii cu cel putin 10 zile inainte, fata de data stabilita a rezervarii.

Regulile casei: respectarea obligatorie a linistii intre orele 1 s4-16 si 23-6. Accesarea bucatariei si a gratarului dupa ora 23 nu este permisa. In camere se intra zilnic doar pt.ridicarea gunoiului la cererea fiecaruia , iar schimbarea lenjeriei se face la 4-5 zile functie de durata sejurului. Vizitarea nocturna si pe timpul zilei se poate face doar cu acordul proprietarului. Spatiul curtii si al terasei fiind destul de restrans, serveste ca loc de relaxare si nu ca loc de joaca pentru copii.Va multumim pt.intelegere si va asteptam !
Preturile sunt valabile pentru numar de locuri si se pot negocia in functie de numarul de persoane si numarul de nopti rezervate.


FACILITĂȚI UNITATE:
acces la bucatarieacces la bucatarie
foisor in curtefoisor in curte
frigider in unitatefrigider in unitate
gradina/curtegradina/curte
gratar/barbequegratar/barbeque
internet wirelessinternet wireless
parcareparcare
se accepta animalese accepta animale
terasaterasa
FACILITĂȚI CAMERE:
baie pe holbaie pe hol
camera cu TVcamera cu TV
frigider in camerafrigider in camera
internet in camerainternet in camera
0 voturi 0 voturi
Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea?
Capacitate totală: 10 adulți în 3 spații de cazare.

Tarife valabile în perioada

fa o rezervare online

* Toate prețurile sunt valabile pentru o singură noapte de cazare și sunt finale
0 voturi 0 voturi
Prețurile afișate sunt cele comunicate la telefon?
PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Florina
0720 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare