Vila Liana Costinesti - TURIST INFO .ro

Vila Liana din Costinesti

Costinesti, str. Schitului, nr. 44  
Despre Vila Liana
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
Nota 9.8/10
28 recenzii

Vila este foarte curata si linistit, ne—am simtit foarte bine .

... citeste mai mult

În sezonul estival 2017 primim solicitărI pentru rezervare camere doar începand cu data de 19 August. Ne pare rău și mulțumim pentru înțelegere. Aflată pe strada principală a * Schitului Costineștean* la cca. 10 minute de plaja Obelisc, vila dispune de 2 camere cu dotare superioară(inclusiv aer condiționat), o camera family cu 3 locuri și două căsuțe cochete, intime și având un volum generos față de alte astfel de unități.

În curtea pensiunii turiștii beneficiază de o terasă superbă cu mulți trandafiri și plante ornamentale. Accesul către această locație turistică este foarte ușor.

Vizitatorii noștri nu trebuie decât să urmeze șoseaua ce duce spre Costinești iar după intrarea în comună să facă dreapta la primul rond urmând strada largă pană la farmacia situată tot pe partea dreaptă. Această farmacie este prima unitate de acest tip din stațiune, este permanentă,și are încadrat personal specializat și cu foarte mare experiență în domeniu. Turiștii noștri au devenit și prietenii noștri.Au reușit să creeze o adevărată familie de oameni care revin oricând cu plăcere .Ne străduim să păstrăm climatul care vă readuce la noi .De aceea,dacă vă plac petrecerile zgomotoase la locul de cazare,dacă permanent face altcineva curățenie după dumneavoastră sau dacă nu vă puteți adapta regulilor minime de conviețuire în societatea modernă pe care ne-o dorim,vă rugăm să NU alegeți Vila Liana. Vă așteptăm cu drag și vă dorim un sejur cu adevărat relaxant la vila noastră.

Rugăm seriozitate la rezervare. Nerespectarea(scăderea) numărului de nopți menționate în solicitarea inițiala atrage după sine anularea rezervării și implicit pierderea avansului, cu excepția cazului în care se achita integral perioada în cauză la sosirea în unitate.

Nu se acceptă în camere mai multe persoane decât cele trecute în solicitarea scrisă, indiferent de vârsta acestora. Suntem de părere că orice modificare poate fi anunțată din timp. Tariful perceput se referă strict la numărul de locuri existent în fiecare cameră în parte. Introducerea persoanelor STRĂINE ÎN unitate FĂRĂ acordul administratorului este interzisă. Numărul de locuri de pe terasă este limitat la capacitatea totală de cazare.


FACILITĂȚI UNITATE:
acces la bucatarieacces la bucatarie
foisor in curtefoisor in curte
frigider in unitatefrigider in unitate
gradina/curtegradina/curte
gratar/barbequegratar/barbeque
internet wirelessinternet wireless
masa de ping-pongmasa de ping-pong
parcareparcare
sala de mesesala de mese
terasaterasa
FACILITĂȚI CAMERE:
aer conditionataer conditionat
baie in camerabaie in camera
baie pe holbaie pe hol
camera cu TVcamera cu TV
frigider in camerafrigider in camera
0 voturi 0 voturi
Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea?
Capacitate totală: 10 adulți și 1 copil în 5 spații de cazare.

Tarife valabile în perioada

fa o rezervare online

* Toate prețurile sunt valabile pentru o singură noapte de cazare și sunt finale
0 voturi 0 voturi
Prețurile afișate sunt cele comunicate la telefon?
PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
George Savin
0742 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare