Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Steli din Constanța

Constanța, str. Mihai Viteazul, nr. 30 -
Nota 10.0 / 12 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Sebi din Satu Mare
nota: 10
schedule 04.07.2023
O locație premium în centrul Constanței, la doi pași de plaja Neversea și de zona veche peninsula Portul Tomis, Cazinou. Pentru noi a fost convenabil că mergeam pe jos la plajă ziua apoi seara la terasele din Piața Ovidiu și Portul Tomis. Și condițiile de cazare au fost excepționale și gazdele amabile.
   Georgiana M. din Sibiu
nota: 10
schedule 03.07.2023
Super locație! Camere mari, curate, aerisite, gazdele foarte primitoare, ofera informatii utile atat despre punctele turistice din oras, cat si recomandari pentru restaurante, baruri.
Centrul vechi este la 2 stradute distanta, cam 7 minute de mers lejer pe jos. La fel si plajele Neversea si Modern. Designul superb atat la interior, cat si in afara locatiei.
   Cartale Dan din București
nota: 10
schedule 29.06.2023
Locatia perfecta! Casa este pozitionata in centrul orasului, foarte aproape de centrul vechi, la 10 minute de mers pe jos de Plaja Neversea sau Modern.
Este ideala pentru 2 familii, cum am fost noi. Gradina este superba iar in curte exista si un loc de parcare gratuit. Zona foarte linistita si se poate parca gratuit si pe langa locatie. Wifi gratuit iar gazdele ne-au surprins cu apa din partea casei cand am ajuns si ceva dulciuri.
Au din partea casei si pliculete cu cafea si ceai. Plus gratar in curte.
Curatenie impecabila si totul este nou si parfumat. Paturi foarte confortabile, tv-uri smart.
Nota 20, vom reveni cu siguranta!
   Silvia Mihai din Brasov
nota: 10
schedule 28.06.2023
Nota 20 pentru a 2-a oara. Am mai fost si vara trecuta, si am revenit si anul acesta.
La fel, totul perfect!
Cu siguranta vom re re reveni la aceasta casuta!
Fiind in centru, este aproape de orice atractie turistica cat si de plaja. Maxim 10-15 minute de mers pe jos de toate atractiile. Gazdele foarte primitoare si ne-au sfatuit in tot ceea ce am avut nevoie.
poze recenzie poze recenzie
   Eusebiu din Alba Iulia
nota: 10
schedule 28.06.2023
Totul la superlativ! Casa este in super centru, langa Tomis Mall. Curatenia este la maxim si casa este superba si in interior, cat si in curte. Gazde cu bun simt si foarte primitoare. Din partea casei am primit apa, bomboane, ceai, cafea!
Dimineata am baut cafea in curte, langa gradina plina cu lavanda parfumata! Vom reveni cu siguranta!
   Oliver din Frankfurt
nota: 10
schedule 04.08.2022
We traveled to Constanta for business and pleasure and we really enjoyed our stay at casa Steli! Cosy and neat place located in the city center near the important attractions and points of interest. We wanted to enjoy the sun at the nearest beach and we asked the owner to guide us around. He told us that it takes a 10 min walk to the nearest one. Guess what...exactly 10 min it took us. After a pleasent walk to the old town we enjoyed the evening in the beautiful garden.
everything is new, very clean and with a good taste design.
   Andreea din Iasi
nota: 10
schedule 26.07.2022
O locație perfectă pentru un grup de prieteni, chiar în centrul Constanței, aproape de plaja Modern și portul Tomis. Este o casă cu curte nou renovată și amenajată modern cu mult bun gust. Am apreciat amabilitatea și discreția gazdelor ca și curățenia impecabilă. Ne-a plăcut mult că am avut și un spațiu exterior propriu în curte, unde să ne petrecem timpul în nopțile de vară, dacă nu am vrut să ieșim la o terasă.
   Silvia Mihai din Brasov
nota: 10
schedule 11.07.2022
Locatia este la 10 minute de mers pe jos de plaja Neversea, restaurante, terase, magazine, piata, portul Tomis, Cazino.
Gazdele sunt de nota 200. Totul este extrem de curat si totul miroase impecabil.
Camerele sunt mari, aerisite, curtea este mare si exista si loc de parcare in curte.
Abia asteptam sa revenim la anul.
   Mihai Pamfil din Bucuresti
nota: 10
schedule 10.07.2022
Excelent! Totul nou si impecabil. Am cautat o locatie care sa ne ofere o oaza de liniste dupa agitatia litoralului. Ce am gasit la casa Steli a fost mult peste asteptari! Totul nou, impecabil, gradina superba si o casa racoroasa si primitoare. Camere sunt mari, ofera tot confortul si intimitatea. Cele 2 bai sunt moderne si stralucesc. Este o placere sa iti petreci seara pe terasa, cu limonada in mana, stand la povesti sub o ghirlanda de beculete.
Gazdele au fost alaturi de noi foarte discret si ne-au oferit tot confortul inclusiv recomandari de locuri unde sa mergem sa servim masa la 2-3 minute de mers pe jos. Amplasata intr-o zona linistita din centrul orasului, casa Steli a fost exact ce cautam. Poti iesi foarte usor fie spre Mamaia, fie spre sudul litoralului. Fetita noastra a fost atat de incantata de casuta si de gradina, ca ne-a fost greu sa o convingem sa mergem si la plaja. :))
   Odor R. din Constanta
nota: 10
schedule 07.07.2022
Totul la superlativ!
Casa este foarte frumoasă, atmosfera liniştitoare, curățenie impecabilă, camere spațioase.
Domnii proprietari ne-au ajutat cu informații ori de câte ori am avut nevoie.
Ne-am simțit foarte bine! Cu siguranță vom mai apela la casa Steli!
   Madalina Boboc din Bucuresti
nota: 10
schedule 30.06.2022
Ne-am intors de curand din concediu si am fost foarte incantati de Steli's house. Curatenie la superlativ, comunicarea cu proprietarii (foarte amabili de altfel), localizare buna, mult spatiu atat in interior cat si in exterior. Daca va doriti intimitate, liniste si relaxare, e locul perfect. Fetita noastra a spus ca mai revine vara aceasta sa se joace cu Steli.
   Liviu din Constanta
nota: 10
schedule 30.06.2022
Ultracentral, totul nou, curat si foarte primitor! Gradina este noua, speram cand ne intoarcem sa le gasim toate crescute! Nu am parcat in curte, a fost decenta distanta de parcare pe strada pana la casa, 50m. Pana la mare mergem pe jos, max 10 minute.
CONTACT
Nula Mihai
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Nula Mihai
Telefon: 0724 060 590
WhatsApp