Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Vila Angy din Bran

Bran, sat Bran, str. Branului, nr. 73 -
Nota 10.0 / 25 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Elena Din Londra din London
nota: 10
schedule 03.04.2024
Camere si bai spatioase, curatenie impecabila! Vila este dotata cu tot ce este necesar. Gazda este foarte primitoare, foarte prompta la tot ce am avut nevoie si in acelasi timp discreta. Ne-am bucurat de liniste, odihna, relaxare, atat noi si copii care a avut acces la spatiul de joaca amenajat gratuit! Atat foisorul dotat, cat si gratarul ne-a fost de mare folos, sunt un plus pentru unitate! Localizarea este aproape de Mega Image si de centrul Branului. Gazda a fost foarte draguta, oferindu-ne preparate din partea casei! Am avut un sejur excelent! Vom reveni cu drag! Recomandam cu incredere!
   Cocosila Florin din Constanta
nota: 10
schedule 26.12.2023
Cazarea perfectă! Foarte curat si aranjat, doamna Angi super de treabă (chiar ne-a si servit cu preparate facute de mâna dumneaei), nu ne-a deranjat absolut deloc. Fcilitați foarte aproape (magazine, atv, restaurante). Noi vom reveni cu mare drag.
Răspunsul unității:
Multumesc frumos! Va mai așteptăm cu mare drag!
   Purluca Alexandra din București
nota: 10
schedule 30.11.2023
Recomand cu mare drag, vila micuța și cochetă, cu tot ce ai nevoie pentru un sejur liniștit, noi am fost 3 cupluri pe 17 noiembrie 2023 si ne-am simțit minunat, aproape de magazine, de centru, liniște și cel mai important, o curățenie desăvârșită, mulțumim doamnei Angela pentru căldura cu care ne-a primit și cu siguranță o să revenim❤️
Răspunsul unității:
Multumesc! Va așteptăm cu mare drag oricând.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Adriana din Zimnicea
nota: 10
schedule 09.10.2023
Vila arată foarte bine, camerele sunt spațioase și curate. Fiecare cameră are baie proprie. Vila are grătar și foișor (utilat cu aragaz, frigider, veselă). Curtea este foarte mare, are locuri de parcare. Gazda este o doamnă de nota 10. La câțiva pași se află un Mega Image și un Rompetrol. Vom reveni cu drag!
Răspunsul unității:
Multumesc! Va aștept cu drag oricând.
   Lăcrămioara din Galați
nota: 10
schedule 09.08.2023
O pensiune frumoasă atât în interior cât și în exterior. Aproape de centru, 10-15 minute de mers pe jos. Camerele spațioase, curate, noi am avut și terasa, un plus pentru noi fiind fumători. Baia mare, prosoape curate. Dotată cu tot ce este nevoie, doamna Angela o drăguță, dar totodată și discretă. Vă mulțumim pentru interesul acordat, ne-ați făcut să ne simțim ca acasă. Vom reveni, cu drag, la d-voastră!
Răspunsul unității:
Multumesc!!! Va așteptăm cu drag oricând!
   Olteanu Florina din Bucuresti
nota: 10
schedule 15.07.2023
O locație foarte frumoasă,iar gazda, o doamnă deosebit de cumsecade, camerele foarte curate. O pensiune dotată cu tot ce trebuie, o curte foarte mare cu locuri de parcare, cu verdeață foarte multă și foarte îngrijită. O să revenim cu mult drag la această locație.
Răspunsul unității:
Multumesc! Va aștept cu drag oricând!
   Andreea din Brasov
nota: 10
schedule 23.01.2023
A fost superb, proprietara o doamna de nota 20+, magazin foarte aproape, curtea foarte frumoasa, utilat cu tot ce e nevoie. Camerele sunt la etaj, cu intrare separata printr-o scara exterioara, proprietara locuieste la parter, fiecare camera impreuna cu baia ei, a fost impecabil de curata! Cu siguranta, vom reveni!
Răspunsul unității:
Multumesc! Va aștept cu drag oricând!
   Chirea Gilda din Bucuresti
nota: 10
schedule 07.11.2022
Proprietarul foarte primitor, a raspuns cu promtitudine cerintelor noastre. Camerele foarte curate si mobilate cu mult bun gust. Bucataria si foisorul foarte utilate. Recomand aceasta pensiune tuturor persoanelor care doresc liniste, curatenie, confort. Vom reveni intodeauna cu placere! Multumim pt ospitalitate!
Răspunsul unității:
Multumim mult!.Va așteptăm cu drag oricând.
   Alina Mușat din București
nota: 10
schedule 14.08.2022
Totul a fost minunat! Noi am fost 3 familii (fără copii) și am închiriat toate cele 3 camere de la etaj, care sunt mari și foarte curate. Curtea este foarte frumos amenajată, cu foișor utilat cu tot ce este nevoie pt grătar și pt a petrece serile in liniște. D-na Angy este o persoană amabilă și drăguță, răspunzând tuturor nevoilor. Pentru noi a fost fix ce a trebuit. Mulțumim mult și, cu siguranță, vom reveni cu plăcere!
Răspunsul unității:
Multumesc mult! Va aștept cu drag oricând!
   Adina Ciuca din Chiajna
nota: 10
schedule 14.08.2022
Excelenta locație! Totul foarte curat, bine organizat si amenajat. Doamna Angy o gazdă deosebit de plăcută si primitoare. Camerele mari, spatioase si confortabile. O locație de nota maxima. Recomand cu incredere si, cu siguranta, vom mai reveni! Multumim pentru tot!
Răspunsul unității:
Multumesc mult! Va aștept cu drag oricând!
   Lidia din Drobeta-turnu Severin
nota: 10
schedule 21.07.2022
Totul a fost extraordinar, camerele curate, o curte foarte frumoasa, o oaza de liniște. Mulțumim, dna Angy, o sa revenim cu drag. Mega Image la doar 200 m, centrul Branului la 10 minute de mers pe jos. Doamna a fost de o discreție maximă. Cu riscul de a ma repeta, dar chiar este o locație unde te poți odihni în liniștea muntelui.
Răspunsul unității:
Multumesc mult! Va aștept cu drag oricând!
   Raluca O din București
nota: 10
schedule 23.06.2022
Tocmai am revenit acasă după câteva zile petrecute la Bran, la pensiunea Angy (23.06.2022). Vila este superbă, am închiriat toate cele trei camere de la etaj, deși noi am fost doar o familie cu un singur copil. Am găsit aici exact ce căutam, liniște și curățenie. Plus amabilitate și bunătate din partea gazdelor. La doi pași am avut Mega și câteva locuri unde am luat masa. Am ajuns ușor la castelul Bran, peștera Cetății, Dinoparc. Singurul regret este că timpul a fost prea puțin. Recomandăm din suflet cazarea la acest loc minunat.
Răspunsul unității:
Multumesc mult! Va aștept cu drag oricând!
   Alexandra Stoica din Campina
nota: 10
schedule 01.05.2022
Am petrecut un sejur de 2 nopți la aceasta pensiune. Camerele sunt mari, curate. Dna Angy este foarte amabila și discreta. Bai mari, curate, apa calda, căldură. Bucătăria și foișorul sunt utilate cu tot ce este nevoie. Condiții foarte bune. Recomand.
Răspunsul unității:
Multumesc mult!!!
   Badea Bianca din Craiova
nota: 10
schedule 17.01.2022
Doamna Angi foarte amabilă, camere foarte curate si spațioase, bucătărie complet utilată. Camerele arată exact ca în poze.
Vila este potrivită pentru o vacanță relaxantă, atât pentru familii cu copii, cât si pentru cupluri. Ne-am simțit ca acasă.
Răspunsul unității:
Multumesc! Va mai aștept cu drag!
   Ionela Ion din Ovidiu
nota: 10
schedule 30.12.2021
Camerele mari și foarte curate, la fel și băile . Bucătăria de la etaj foarte dotată cu tot ce este nevoie, de asemenea și foișorul. Curtea frumoasă și îngrijită. Magazinul Mega Image foarte aproape de locație. Doamna Angela o femeie foarte drăguță și discretă.
Răspunsul unității:
Multumesc! Va mai aștept cu drag!
   Oana Fiser din Bucuresti
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 27.12.2021.
Recomand cu incredere aceasta vila, dna este o draguta, ne-a oferit toate conditiile. Copiii au fost mega incantati, camerele foarte curate, gratarul cu bucataria din curte foarte utile.
Răspunsul unității:
Multumesc! Va mai aștept cu drag!
   Cristina Mihaela Danilov din Gura Humorului
nota: 10
schedule 11.08.2021
O locație potrivită pentru relaxare, oferind intimitate pentru familie sau prieteni.

Minunat pentru 6 persoane, camere mari, spațioase, cu băi mari, foișorul utilat cu tot ce este necesar, mini bucătărie cu bar la etaj, spațiu de luat masa, etc.

Curățenia este exemplară, totul este confortabil. Foarte aproape se află magazinul Mega Image pentru aprovizionare.

Se poate ajunge pe jos in centru, la castel și la celelalte puncte de interes.

Mulțumim gazdei, doamnei Angela pentru ospitalitate, amabilitate și discreție.
Răspunsul unității:
Multumesc! Va mai așteptăm cu drag!
   Anca Dobrea din București
nota: 10
schedule 19.07.2021
Gazda, doamna Angy, este foarte plăcută, discretă si foarte amabilă. Confortul camerelor, foisorul, grătarul, toate utilitățile menționate în descrierea locației sunt reale și te fac să te simți ca acasă. Curățenie maximă. O locație demnă de nota 10.
Răspunsul unității:
Mulțumesc! Va mai așteptăm cu drag!
   Sorina Cristina din Tg-mureș
nota: 10
schedule 18.07.2021
Locație excelenta, gazda amabila și ospitaliera, camere curate și confortabile.
Răspunsul unității:
Multumim! Va mai aștept cu drag!
   Hodobasa Mariana din Pitesti
nota: 10
schedule 27.05.2021
Totul a fost perfect. Apa calda, caldura, aproape de principalele puncte de interes, totul utilat. Este asa cum scrie doamna Angy in descriere si chiar mai mult. In realitate e mult mai frumos decat in poze. E o locatie perfecta pentru cupluri cu sau fara copii. Doamna angy este o un om foarte bun si primitor.
Răspunsul unității:
Multumesc frumos! Va mai așteptăm cu mare drag!
   Angela C. din Braila
nota: 10
schedule 23.02.2021
Am apreciat foarte mult curatenia si confortul vilei. Camerele sunt spatioase, calduroase si foarte comode. Mi-a placut grija pentru detalii si dotarea foarte buna a camerelor si a bucatariei. Ne-am simtit foarte bine si doamna Angela este o gazda foarte amabila si discreta.
Răspunsul unității:
Multumesc frumos! Va mai aștept cu drag
   Sterie Andrei din Popesti-leordeni
nota: 10
schedule 03.02.2021
Ideal pentru un weekend linistit la munte. Gazda primitoare, am avut caldura, curatenie, acces la gratar si foisor si n-am fost deranjati. Ne-am simtit bine.
Răspunsul unității:
Multumesc frumos! Va mai aștept cu drag!
   Pavel Andreea din Buzău
nota: 10
schedule 10.01.2021
Ne-am simțit foarte bine. Totul foarte curat și îngrijit. Gazda minunata, o doamna foarte cumsecade și draguta. Locuri frumoase de vizitat în împrejurimi, curte mare cu loc de parcare, grătar, foișor, bucătăria utilata și foarte curata. Zona este liniștită, chiar dacă este la sosea, nu se aude nimic.
Răspunsul unității:
Multumesc frumos! Va mai aștept cu drag!
   Magda M din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 05.08.2019 - 09.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatie buna, liniste, camerele sunt spatioase, la fel si baile. Te simti ca acasa. Gazda este foarte draguta, nu deranjeaza absolut deloc. Bucatarie, fisorul, gratarul si leaganul reprezinta un plus.
Răspunsul unității:
Multumesc frumos! Va mai aștept cu drag!
   Tiberiu din Tulcea
nota: 10
schedule sejur: 05.02.2016 - 07.03.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Liniste, aer curat, camere spatioase, asternuturi curate
CONTACT
Angela
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Angela
Telefon: 0740 279 201
WhatsApp