Casa Ioana Baile Olanesti, comentarii

Casa Ioana din Baile Olanesti

Baile Olanesti, str. Livadia, nr. 15  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Casa Ioana Baile Olanesti


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti (1)
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie casei Ioana din Baile Olanesti:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Viorel T. - Tecuci
( sejur: 10.08.2011 - 15.08.2011 )
10
Pensiunea este situata in imediata apropiere a punctelor de inters ale statiunii, cazarea ofera conditii foarte bune, mai ales camerele din fata de unde privelistea este odihnitoare. Este curat si sunt conditii de ati pregati ceva daca iti doresti acest lucru.
Gazda este primitoare si cu foarte mult bun simt in total contrast cu "ospitalitatea" celor din comert sau din alte servicii.

Nu este cazul
Comentariu util ?
2 voturi 0 voturi
CONTACT
Receptie
0741 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare