Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Ioana din Băile Olănești grade grade grade

   Vlad din Craiova
nota: 4.17
schedule 13.08.2023
Cazarea aici e ca o excursie in timp, mobilier vechi, gresie si faianta peste tot, camere mici si inghesuite, atitudine care lasa mult de dorit. Locatia e foarte aproape de biserica, ai ocazia sa auzi slujba la prima ora. Nu exista locuri de parcare. Nu recomand.
poze recenzie poze recenzie
   Ioana Zamfir din Bucuresti - Sector1
nota: 4.5
schedule 22.09.2021
Am stat in vila 5 nopti, in perioada 16 - 22 sept. 2021. In camera 6.
Instalatia de scurgere la baie, practic nu exista. Am facut bataturi in palme strangand aka din baie cu mopul. Nota bene: am gasit in baie mop si galeata.
Camerele foarte, foarte mici. Nu ai spatiu sa treci unul pe langa altul in camera. Trolerele le Am golit si le am pus in micul balcon. Numai la asta s a putut utiliza balconul.
Am ramas fara apa, nici calda nici rece, pentru ca proprietarul a dat seara in jur de 19 drumul la retea sa completeze apa din piscină.
Nu am gasit la bucatarie nici macar un chibrit.
   Viorel V din Tecuci
nota: 10
schedule sejur: 10.08.2011 - 15.08.2011
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pensiunea este situata in imediata apropiere a punctelor de inters ale statiunii, cazarea ofera conditii foarte bune, mai ales camerele din fata de unde privelistea este odihnitoare. Este curat si sunt conditii de ati pregati ceva daca iti doresti acest lucru.
Gazda este primitoare si cu foarte mult bun simt in total contrast cu "ospitalitatea" celor din comert sau din alte servicii.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu este cazul
CONTACT
Recepție
Pe TURIST INFO din 2009
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Recepție
pe TURIST INFO din 2009
Telefon: 0741 327 628
WhatsApp
Apel/SMS