Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Vila Denisa din Azuga

Azuga, str. Ritivoiu, nr. 23 -
Nota 10.0 / 15 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Marius din Galati
nota: 10
schedule 14.02.2024
Am fost cazati la vila Denisa in perioada 10 -12 februarie. Vila se prezinta in conditii excelente, gazda este foarte primitoare si deschisa. Camerele spatioase si foarte bine incalzite, livingul generos si bucataria destul de mare si foarte bine dotata. Gratar in curte si doar 10 min de mers pe jos pana la partie. Recomand!
Răspunsul unității:
Multumesc frumos pentru aprecieri, va asteptam cu drag mereu la noi!
   Robert din București
nota: 10
schedule 07.12.2023
Am fost cazati in perioada 17-19 noiembrie. Gazda a fost foarte primitoare, locatia foarte buna, vila foarte bine dotata si curata. Recomand!
Răspunsul unității:
Mulțumesc frumos de gânduri bune, vă mai așteptăm, oricând, mereu la noi cu drag!
   Andrei Lucian din Constanta
nota: 10
schedule 04.12.2023
Am fost cazati la aceasta vila cu mai multi prieteni saptamana trecuta (3 nopti) si vreau sa mentionez ca ne-am simttit minunat, am prins multa zapada, s-a putut schia, totul superb si locatia fiind utilata complet, curata, caldura si un proprietar foarte amabil unde rar gasesti la alte locatii.
Multumim, recomandam si vom reveni!
Răspunsul unității:
Vă mulțumesc Andrei, așa ne dorim mereu să avem grupuri exemplare, prin felul cum apreciază o locație care le oferă la cheie.
Gânduri bune mereu și vă mai așteptăm la noi cu drag !
poze recenzie
   Dichiseanu Adriana din Bucuresti
nota: 10
schedule 30.01.2023
Locație excelenta, aproape de pârtie și magazine, dotata cu absolut tot ce ai nevoie și foarte curata. Livingul este mare si ai acces la tot ce este necesar pentru a petrece clipe frumoase alaturi de cei dragi. Multumim domnului Cristi pt amabilitate, vom reveni, cu drag!
Răspunsul unității:
Vă mulțumim dna Adriana, atât d-voastră cât și celorlalți din grup.
Ați fost exemplari, onesti cum ne dorim de fiecare dată.
Cu stimă și respect, vă așteptăm cu drag mereu să reveniți!
   Alina din Hârlău
nota: 9.5
schedule 29.12.2022
Am petrecut citeva zile minunate in vila Denisa. Vila este foarte bine utilata, confortabila si bine ingrijita. Cu placere, vom reveni si alta data. Privelistea este superba. Conditiile sunt foarte bune, oamenii foarte receptivi. Sincer, fix genul de loc in care vreau sa revin. Ne-am simtit foarte bine la dvs. Privelistea a fost superba, la fel si linistea, nici nu am simit ca avem vecini. Produsele din sat au fost nemaipomenite. A fost o vacanta placuta si relaxanta. Cred ca ati creat un mic coltisor de relaxare si petrecere a timpului liber absolut fantastic. Va multumesc.
Răspunsul unității:
I noi vă mulțumim dna Alina pt aprecieri pt felul de a fii exemplari atât dvs cât și celorlați cu care ați fost la sejurul avut!
Vă mulțumim și vă așteptăm oricând, mereu!
Gânduri bune, întotdeauna.
   Emanuel Nasr din Voluntari, Ilfov
nota: 10
schedule 10.11.2022
N vară, luna iulie, am stat cazati la vila Denisa 3 nopti si vreau să mentionez ca am fost foarte multumiti, atat eu cat si restul grupului la aceasta locatie. Totul a fost la superlativ si, totodata, foarte incantati de curtea mare, unde te poti relaxa la mese cu prietenii, de livingul mare spațios, bucataria dotata cu tot ce e necesar, camere curate si paturi mari, curatenie exemplara si un proprietar destul de amabil si extrem de placut în detalii, diferenta mare fata de alții unde am mai fost. Succes vila Denisa pe viitor in tot ce oferiti!
Răspunsul unității:
Vă mulțumesc și eu pt aprecieri pt modul exemplar care ați dovedit-o în sejurul avut la noi ca grup ca oameni...!
Gânduri bune mereu și vă mai așteptăm cu drag!
   Maria din Bucharest
nota: 9.33
schedule 05.02.2022
Vila este exceptionala pentru o familie care vrea sa vina cu copii mici, dar si pentru tineri care vor sa vina sa se distreze, dar sunt interesati sa-si petreaca ziua la ski. Are un living imens, la parter, langa bucatarie, perfect pentru jocuri de societate si se doarme la etaj. Bucataria e extrem de bine echipata si gazdele sunt foarte binevoitoare. Puteti gati chiar si lucruri extravagante, au un cuptor electric nou si forme de tort, diverse tavi, tigai... Baile au minimul necesar, nu sunt foarte luxoase, dar raportul calitate pret, avand in vedere cat de curata si de spatioasa e vila si cat de usor o poti adapta la nevoile tale, este excelent.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos dna Maria!
Cu drag vă așteptăm de fiecare dată să reveniți la noi.
   Ramona din Bragadiru
nota: 10
schedule 28.01.2022
Vila dispune de tot ce am avut nevoie (bucatarie dotata- tigăi, oale, farfurii, tacamuri) inclusiv pentru un grătar. Am apreciat in mod special curățenia (camere si bai) si caldura din casa. Chiar daca livingul are gresie, exista papuci de casa care pot fi folosiți la nevoie. Este destul de aproape de pârtie si sunt si doua parcuri drăguțe pentru copii foarte aproape de vila.
Răspunsul unității:
Mulțumesc frumos pt cuvintele frumoase scrise!
Atât dvs cât și restul grupului ați fost...exemplari!
Cu respect și reveniți oricând doriți...!
   Cristina Bumbacaru din Bucuresti
nota: 10
schedule 15.01.2022
Am făcut majoratul fiicei mele cu un grup restrâns de prieteni pe care i-am însoțit la vila Denisa din Azuga. Ne-am simțit extraordinar, pe lângă faptul ca locația are condiții excelente, este aproape de partie, are în apropiere magazin cu de toate și am putut organiza petrecerea pentru noi în regie proprie cu tot ce ne-a poftit inima. Grătar, băuturi, muzica, atmosfera de vis. Am avut noroc cu vremea, a dat la sfârșit de aprilie un strat proaspăt de zăpadă pana la brâu. Ne-am distrat, am făcut drumeții și am înnoptat în zăpadă. Când ne întorceam în vila înghețați dar imbujirati de efort, era ca într-un cămin cald și primitor, numai bun pentru relaxare și odihna. Vila e bine îngrijită, are toate condițiile și proprietarul e serios și interesat de satisfacția turiștilor.
Răspunsul unității:
Wooow, superb, sunt mândru de aprecierea dvs...
Vă mulțumesc din suflet și reveniți cu drag, oricând!
Cu drag și stimă!
   Leonard Andrei din Bragadiru Ilfov
nota: 10
schedule 04.12.2021
Atât eu cât și restul grupului ne-am simțit foarte bine la această locație în perioada 28 noiembrie-1 decembrie, foarte curat, living spațios, bucătăria cu tot ce ai nevoie, stațiune liniștită perfect pentru un sejur de 3 nopți.
Proprietarul un om deosebit prin comunicare.
Răspunsul unității:
Mulțumim Leonard pt aprecieri, prin modul exemplar
în care ați lăsat casa așa cum ați găsit-o!
Mulțumim și reveniți, oricând doriți.
   Bogdan din Ploiesti
nota: 10
schedule 08.04.2021
Am petrecut câteva zile minunate la aceasta locație. Totul este bine pus la punct, curățenie, caldura, bucătărie utilata, cat si mai spectaculos este ca partiile si magazinele sunt foarte aproape. Ne-am simțit foarte bine.
Răspunsul unității:
Mulțumim Bogdan pentru aprecieri, și voi ați respectat regula impusă de autorități ocupand la 70% din capacitatea vilei!
Vă așteptăm să reveniți oricând, cu drag!
   Vintilescu Ionelia din Constanta
nota: 9.5
schedule 28.02.2021
Am petrecut in perioada 18-21 februarie cateva zile la Vila Denisa impreuna cu prietenii unde am profitat de multa zapada, vila fiind aproape de cele doua partii. De asemenea, ne-am simtit bine (curatenie, bucataria utilata, caldura, proprietarul amabil).
Răspunsul unității:
Mulțumesc frumos dna Oana pentru aprecieri, vă mai așteptăm oricând, cu drag la noi!
   Cozma Mihai din București
nota: 10
schedule 16.02.2021
Am petrecut în ianuarie la Vila Denisa câteva zile minunate alături de prieteni, locația este bine pusă la punct, curățenie impecabilă, camere curate, căldură, bucătăria utilată, pârtiile aproape de vilă exact cum ne-a detaliat domnul Cristi care este un domn foarte inimos, care știe să fie aproape de turiști.
Răspunsul unității:
Mulțumesc Mihai, pentru aprecieri și că v-ați simțit bine la vilă în perioada avută, și voi sunteți un exemplu pt mulți prin modul de apreciere la o locație când ți-o oferă la cheie!
Mulțumesc și vă mai așteptăm cu drag!
   Felicia F din Manama Bahrein
nota: 9.83
schedule sejur: 23.12.2017 - 28.12.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Ne-a plăcut curățenia, varietatea și calitatea equipamentelor, a veselei si à decoratiunilor. Gazde primitoare care ne-au făcut să ne simțim ca acasa. Saltele de calitate și căldură din belșug.Vom revenii cu siguranță.
thumb_down
Aprecieri negative:
Ca o ameliorare, ar fi binevenita o cafetiera.
Răspunsul unității:
Mulțumim Dna Felicia că v-ați simțit ff bine la noi și dvs ați lăsat impecabil vila așa cum ați găsit-o, sunteți un exemplu, vă mulțumim din suflet și vă așteptăm oricand cu drag!
   Catalin Iulian din Bucuresti
nota: 9.67
schedule sejur: 10.02.2016 - 13.02.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Curăţenie, camere confortabile, bucătărie complet utilata
Răspunsul unității:
Mulțumim Dl.Cătălin, întotdeauna ne dorim pt.toți turiștii un sejur de vis in condiții excelente!...Vă așteptăm oricând să reveniți cu drag!
CONTACT
Viladenisa
Pe TURIST INFO din 2008
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Viladenisa
pe TURIST INFO din 2008
Telefon: 0722 484 474
WhatsApp