Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Boutique Hotel Danifeld Inn din Voroneț

Voroneț, str. Voroneț, nr. 96 bis -
la aproximativ 4.5 km de centrul localității Gura Humorului
Nota 8.67 / 3 recenzii10 - Foarte bine

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:8
insert_emoticon Servicii:8
lightbulb_outline Curățenie:9.33
weekend Confort:8.67
monetization_on Prețuri:8
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Nicoleta din Galati
nota: 10
schedule 06.01.2023
Gazda primitoare și amabila. Vila este foarte curata, camera mare, spatioasa, patul confortabil, lenjeriile curate, bucătăria dotata cu tot ceea ce îți trebuie. La mansarda este loc de joaca amenajat ptr copii mici, cu tot felul de jucării, ptr cei mai mari, masa de ping pong.
   Cristina din Botoșani
nota: 6
schedule 02.12.2022
Eu, împreuna cu încă 7 persoane, am mers la aceasta cazare pentru weekendul prelungit de 1 decembrie, deci iarna. Pensiunea, intr-adevăr frumoasa, dar a fost extraordinar de frig. Nu se putea sta decât cu geaca, nu era suficient de ok încât sa faci o baie, sa faci minimele lucruri de care ai nevoie, din cauza frigului. Fiind extrem de mare, pensiunea este greu de încălzit și din cauza asta am dormit cu doua perechi de pantaloni pe mine. Am plecat după o seara, deși trebuia sa stam 3, pentru ca, nici după o zi jumătate, nu se încălzise. Și pentru ca am stat in frig, am plătit o noapte integrala de cazare (880 lei) + 500 lei pentru curățenie. Nu mi se pare normal sa dormi cu geaca pe tine și sa îți mai fie luați și bani pe deasupra!
Răspunsul unității:
A-ți fost un grup de 8 tineri, probabil 19-20 de ani, puși pe chefuiala, boxă, muzică la maxim, distrugere. Până la 4 dimineața a-ți ținut ușile de la balcoane deschise pentru că a-ți fumat peste tot... Două paturi rupte, pereți zgâriati,veioze smulse din pereți. V-am spus de la început că nu se poate face cald cu ușile deschise. Într-o singură noapte mi-ați lăsat 4 sacoșe cu sticle goale de bautură... Cei care vin pentru asemenea `distracții` mai bine să nu ne calce pragul. Tineri puși pe distrus numai pentru că au închiriat, nu ne interesează.
   Albu Ecaterina din Bucuresti
nota: 10
schedule 28.10.2022
Gazda foarte amabila si primitoare. Foarte curat in camera, paturi confortabile, asternuturi de calitate, bucatarie utilata complet, amenajare moderna si de calitate. Loc de relaxare generos.
Foarte aproape de mănăstirea voroneț, cazare de nota 10.
CONTACT
Danifeld Eduard
Pe TURIST INFO din 2022
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Danifeld Eduard
pe TURIST INFO din 2022
Telefon: 0747 489 129
Apel/SMS