adaugă o unitate turistică
search
date_range

Vila Florean din Vanatori Neamt

comuna Vanatori Neamt , sat Vânători Neamt, str. Stefan cel mare, nr. 433 (la aprox. 5.0 km de centrul loc. Targu Neamt)  
Poți lăsa o recenzie dacă ai solicitat cazare ​prin formular​ și a fost acceptată de către hotelier. Fă poze unității, asemănătoare celor afișate pe site, pentru a face dovada sejurului. Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.
Pot lăsa recenzii pe site toți turiștii care au transmis o cerere online de rezervare prin TURIST INFO, dacă:
 1. Datele de identificare ale turistului, datele de contact și datele sejurului din cererea de rezervare sunt reale,
 2. Hotelierul a răspuns online în sensul acceptării cererii de rezervare,
 3. Turistul nu a anulat rezervarea,
 4. Turistul trimite recenzia în mai puțin de 30 de zile de la data check-out-ului,
 5. Turistul nu a mai trimis o altă recenzie aceleiași unități de cazare în ultimele 30 de zile,
 6. În cazul nemulțumirilor turistul cazat va atașa dovada sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site),
 7. Textul recenziei descrie în mod relevant experiența turistului cu unitatea de cazare,
 8. Textul recenziei nu schimbă și nu deformează realitatea obiectivă,
 9. Textul recenziei nu conține înjurii sau elemente de limbaj licențios,
 10. Turistul nu este un apropiat/angajat/colaborator al unității de cazare recenzate,
 11. Turistul nu este un apropiat/angajat/colaborator al unei unități de cazare concurente.
*după 14 luni anumite recenzii devin irelevante sub aspectul timpului și vor fi retrase de pe site.

Single
Cuplu matur
Familie cu adolescenți
Grup

Recenziile vilei Florean din Vanatori Neamt


   Diana F. din Iasi
nota: 10
schedule sejur: 08.09.2017 - 10.09.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Liniste, curatenie, spatiu de joaca pentru copii.
Am fos un grup de 12 adulti si 7 copii si a fost minunat.
Gazdele foarte amabile!
   Alexandru S. din Medias
nota: 10
schedule sejur: 04.08.2017 - 06.08.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazdele foarte amabile si simpatice. Aveau vreo 3 camere libere, ni le-au aratat pe toate si ne-au lasat sa ne alegem una. Pensiunea are un foisor foarte fain in curte unde dimineata poti sa iei micul dejun intr-un cadru special, zona fiind foarte frumoasa. Am stat 2 nopti intr-o camera cu balcon care da inspre niste dealuri. Ne-am simtit perfect.
thumb_down
Aprecieri negative:
A doua zi au venit niste cocalari care aproape toata ziua (cel putin dimineata si noaptea pana dimineata urmatoare la 3) au tinut mortis sa le asculte toata pensiunea (probabil si vecinii) muzica lor de la boxele mari de club, scoase sfidator in curte in fata pensiunii. Gazdele nu le-au atras atentia si de aceea trec acest lucru la minusuri. Nu am spus nici noi nimic pentru ca oricum nu am dormit pana la 3, ziua am fost plecati si muzica din camera de la noi, de la TV, era de ajuns s-o acopere pe a lor. Am constatat ulterior ca nu eram decat noi si ei in pensiune, probabil de asta au reusit linistiti sa-si etaleze bunele maniere de balta.
CONTACT UNITATE
Florean Ioan
vezi numărul de telefon

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.

Procedura de rezervare

 1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
 2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,