Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Apartament Greg din Sinaia

Sinaia, str. Calea București, nr. 28 -
Nota 9.9 / 6 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:9.67


Adaugă recenzie
   Fodor Elena-ramona din Bacau
nota: 10
schedule 25.03.2024
Foarte mulțumiți de timpul petrecut in aceasta locație, apartamentul este foarte frumos si foarte curat. Am avut la dispoziție tot ce era necesar, gazdele foarte amabile. Recomandam cu mare drag! Cu siguranta vom reveni la dumneavoastră ori de cate ori vom petrece un sejur in zona. Vă multumim!
   Laurentiu Popa din Popesti-leordeni
nota: 9.67
schedule 20.02.2024
Un apartament drăguț chiar și pentru pretențioși, cu gust si cu tot ce ai nevoie pentru a te simți bine. Singurul mic minus, după părerea noastră, care până la urmă defapt este un plus, este acela că nu este chiar în centrul stațiunii, dar până la urmă merita ales, astfel ai ocazia sa descoperi și alte zone ale stațiunii de care cu siguranță nu te bucuri daca alegi sa rezumi Sinaia numai la centrul sau. Recomandam cu drag. Mulțumim frumos, vom reveni categoric!
   Voicu din Ilfov
nota: 10
schedule 20.12.2023
Gazda este foarte amabila. Mi-a răspuns imediat la telefon și m-a ajutat cu tot ce am avut nevoie pe parcursul sejurului. Apartamentul a fost curat, spațios și a avut tot ce ne-a trebuit. Apartamentul se afla într-o zonă liniștită. Recomand!
   Ene Cosmina din Constanta
nota: 10
schedule 12.12.2023
M-am simțit ca acasă aici. Utilat și mobilat cu mult bun gust, gazdele extrem de amabile și disponibile la orice ora, un apartament cu o caldura aparte ❤️ foarte curat și spațios. Nu cred ca puteam face o alegere mai buna. Vom reveni negreșit! Va mulțumim tare pentru ospitalitate!
   Oancea Aida din Brăila
nota: 10
schedule 03.12.2023
Excelent! Un apartament deosebit, frumos, călduros, curat și utilat cu tot ce ai nevoie pentru o vacanță fără griji. Pozele sunt adevărate și parcă realitatea e mai frumoasă.
Răspunsul unității:
Multumim pentru aprecieri, o familie deosebita, cu adevarat o placere sa va avem ca oaspeti.
   Buliga Anca din Busteni
nota: 10
schedule 03.11.2023
Apartament spațios, curat, liniște, priveliște minunata.
Gazda prietenoasa si înțelegătoare. Baia curată, prosoape curate și bucătăria dotata cu tot ce ai nevoie! Rezervarea s-a concretizat imediat. Pozele coincid cu realitatea. Un concediu de neuitat! Vom mai reveni cu mare drag!
CONTACT
Dumitrescu Glafira
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Dumitrescu Glafira
Telefon: 0723 805 525
WhatsApp