Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Nea Marin din Sat Măgura grade grade grade

Sat Măgura, str. Principală, nr. 140 A -
la aproximativ 14.9 km de centrul localității Bran
Nota 10.0 / 33 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Diana E. din Bucuresti
nota: 10
schedule 14.07.2024
Totul legat de aceasta cazare a fost la superlativ! Conditii de 5 stele, intelegere si flexibilitate din partea proprietarilor. Recomand cu drag din suflet! Multumim pentru un weekend de neuitat! Au fost 3 zile absolut superbe! Cazarea are tot ce aveti nevoie, inclusiv masina de spalat vase.
Răspunsul unității:
Suntem încântați ca v-ati simtit bine la noi, multumim pentru aprecieri si va asteptam cu placere și data viitoare. Gânduri bune!
poze recenzie poze recenzie
   Irina Zaim din Roman
nota: 10
schedule 28.06.2024
Această pensiune de vis este amplasată intr o zonă înaltă a satului Măgura, de unde nu te mai saturi să admiri peisajul de basm. Are camere foarte curate, cochete și confortabile în care chiar te poți odihni. Bucataria este complet utilată. Totul este făcut cu mult bun gust și peste tot se simte grija gazdei față de turist. Gazdele, persoane deosebite și discrete, sunt amabile, corecte și săritoare. Ne vom întoarce de câte ori ni se va face dor de Măgura și de pensiunea Nea Mărin!
Răspunsul unității:
Va multumim pentru frumoasa recenzie si asteptam sa fim iarasi gazdele Dumneavoastra la urmatoarea vizita in frumosul Sat Magura.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Dan Vîrtopeanu din Alexandria
nota: 10
schedule 13.09.2022
Cu un gazon mai ceva ca pe arena națională, cu o priveliște de vis, pensiunea este situata perfect pt ati dori sa nu mai pleci de acolo curând. Foișor, grătar, living spațios, bucătărie mare, camere spațioase, totul este perfect pt a petrece în mijlocul naturii cu prietenii ori familia. De recomandat a se închiria pensiunea cu totul. Îmi doresc să revin, dar ar fi minunat in perioada iernii.
Răspunsul unității:
Va multumim pentru recenzie. Intr-adevar la Magura gasiti peisaje superbe si iarna. Va asteptam cu placere si alta data!
   Gelu Duna din Bucuresti
nota: 10
schedule 19.07.2022
Razvan si pensiunea sunt cool. Curte frumoasa cu priveliste fix spre Bucegi. Terasa pt 6-8 persoane, masa in curte pt 6-8 persoane in aer liber, masa in foisor pt 6-8 persoane, zona de facut plaja special amenajata. Pana si in baie am gasit un mesaj dragut.
Răspunsul unității:
Multumim pentru vizita! Va asteptam sa reveniti la noi, cu urmatoarea ocazie!
   Yolanda din Braila
nota: 10
schedule 31.03.2022
Pentru noi au fost 3 zile de vis si de poveste!
Pensiunea este amplasată intr-o zona ireală, linistită, relaxantă, ca in povesti, unde uiți categoric de stres si de griji si ai in față o panoramă ce efectiv iti taie respirația!❤
Măgura nu cunoaște stresul, haosul, gălăgia, aglomerația!
Camerele sunt foarte curate, cu baie proprie, tot timpul a fost cald in toata vila, in bucătărie gasesti tot necesarul pentru gătit (veselă, tacâmuri, oale,condimente) sau pentru grătar. Totul e la dispoziție! Foisorul este perfect pentru nopțile tarzii, dar linistite! Noi nu am fost cu copiii, insa este un loc perfect pentru a merge cu ei! Spațiul in living este suficient, pensiunea este antifonata foarte bine cat sa nu deranjeze pe nimeni din jur volumul petrecerii. Geamurile livingul-ui sunt imense, cat sa poti admira peisajul extraordinar! O gazdă foarte simpatica si cumsecade! Micile detalii din pensiune iti fura categoric un zâmbet (tablouri, mesaje) si te fac sa te simti "ca acasa"!
Vom reveni fara doar si poate, pentru ca efectiv m-am îndrăgostit de această cazare, de oamenii din Magura, unde toti te salută, de acest mic colț de rai pe pământ!
Răspunsul unității:
Va multumim pentru vizita si aceasta frumoasa recenzie. Apreciem ca v-ati facut timp sa reflectati asupra sejurului petrecut la noi. Va asteptam cu placere sa reveniti in viitorul apropiat!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Monica Bicu din Pietrosani
nota: 10
schedule 18.11.2021
Totul la superlativ, dovada este faptul ca de 11 ani tot revenim, pentru a ne incarca bateriile.

Peisaj de vis, proprietari cu foarte mult bun simt, discreti, preocupati sa multumeasca toti turistii.

Pensiunea: totul este curat: camere, living luminos, spatios, bucatarie complet utilata, curte ingrijita.

Anual am observat imbunatatiri atat la interior cat si la exterior. Prima data am fost cu baiatul nostru care avea 6 luni, si ma temeam sa nu gasesc o curatenie superficiala (asa cum am gasit in multe alte locatii din tara), insa nu a fost asa.

In plus, sotul meu s-a declarat fericit: in sfarsit am renuntat la a mai cara lenjerii de acasa in concediu :)
Răspunsul unității:
Multumim pentru aprecieri. Va asteptam cu placere in continuare!
   Mihai din București
nota: 10
schedule 10.10.2021
Conditile sunt excelente, locatia este minunata, iar oamenii de acolo sunt foarte primitori și discreti.

Grupul nostru s-a bucurat de liniste, relaxare si un peisaj frumos. Multe variante de drumeție în zona.
   Bunea Georgiana din Dobroești
nota: 10
schedule 24.09.2021
Gazda foarte primitoare, pensiunea este dotata cu toate facilitățile, camerele sunt curate si călduroase, locatia este una de vis cu un peisaj superb.

O zonă minunată pt relaxare si liniște sufletească. Aici timpul parca sta in loc si grijile cotidiene dispar pur si simplu. Este un loc unde o sa ma reîntorc de fiecare data cu cea mare placere!
Răspunsul unității:
Va multumim pentru gandurile frumoase si apreciem ca v-ati facut timp sa reflectati asupra sederii la noi.
Va asteptam cu placere sa reveniti in viitorul apropiat!
poze recenzie poze recenzie
   Raducu Toporascu din Vaslui
nota: 5
schedule 06.09.2021
Drum praf, camere foarte mici, baia foarte mica, sifon la dush infundat, peretii foarte subtiri se aude tot, fara televizor in camera, cazarea foarte scumpa pentru ce ofera. Am rupt masina, sunt foarte multi km pana la pensiune deci nu se merita sub nici o forma.
Răspunsul unității:
Br> Va multumim pentru feedback.
Referitor la drum, acesta este public si nu intra in aria noastra de atributii. Este un drum de macadam, practicabil cu un vehicul obisnuit.
Despre camere, ne pare rau ca nu au intrunit standardul Dumneavoastra, insa am constiinta impacata ca nu le-am promovat ca fiind mai mari decat in realitate, nici ca ar avea televizoare, coicid perfect cu pozele/descrierile publicate. Ne cerem scuze pentru scurgerea de dus infundata, daca ne-ati fi anuntat atunci in 10min s-ar fi rezolvat si era in regula pentru restul sederii. Am fost insa foarte surprins cand am vazut calificativele pentru: personal, serviciile oferite, sau locatie pe care le-ati cotat cu 4 din 10, desi, pe timpul sejurului de 2 zile nu ati semnalat nici o problema, ci dimpotriva ati spus ca totul este in regula cand ati fost intrebati.
Ps: Daca imi permiteti sa dau un sfat, pe viitor, in situatii similare, cand totul este dezastruos, ca in descrierea facuta aici, este bine sa comunicati cu gazda in privinta asta, iar daca nu se iau masuri, intrerupeti sejurul, nu are rost sa va sacrificati pentru inca 2 nopti de cazare in aceleasi conditii vitrege.
Va multumim pentru vizita si va dorim sa aveti parte de sejururi cat mai placute in viitor!

Cu stima,
Razvan


   Negoita Simona din Bucuresti
nota: 10
schedule 05.06.2021
Am revenit la Casuta Noastra din poveste unde indiferent de anotimp gasesti un colt de rai cu o priveliste de vis, intimitate si cantat de pasarele.

Pensiunea este dotata cu tot ce trebuie, dispune de 4 camere la etaj si una la parter, o bucatarie utilata si o sala de mese generoasa cu ferestre mari prin care poti admira peisajul. Curtea are o suprafata imensa cu foisor, gratar, mese si sezlonguri.

Fie ca rezervati o camera sau intreaga pensiune va veti simti minunat. Gazde ospitaliere care nu deranjeaza, dar la care poti apela daca ai nevoie de ceva.
Răspunsul unității:
Va multumim pentru recenzie si asteptam sa fim iarasi gazdele Dumneavoastra la urmatoarea vizita in frumosul Sat Magura.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Ligia D. din Tg. Mures
nota: 10
schedule 30.05.2021
Ne-am bucurat un weekend linistit la pensiunea Nea Marin unde ne-am simtit exceptional de bine. Totul este la superlativ, atat localizarea care iti ofera privelisti incantatoare, cat si confortul si bunul gust gasit la pensiune. O pensiune calda, primitoare, o curte ingrijita in cele mai mici detalii, camerele sunt curate, lenjeria este impecabila si gazda amabila si discreta.

Un minus care nu tine de pensiune este drumul distrus dinspre Zarnesti care ne-a speriat din cauza gropilor pe care nu ai cum sa le ocolesti. Drumul pana in satul Magura este un drum ingust si plin de curbe care ne-a cam ametit.
Răspunsul unității:
Suntem încântați ca v-ati simtit bine la noi. Multumim pentru aprecieri si va asteptam cu placere și alta data!
Drumul, speram și noi sa fie reabilitat cât mai curand.
   Monica M din Braila
nota: 10
schedule sejur: 06.01.2020 - 08.01.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Din păcate, nu am reușit sa ne cazam. Experienta cu administratorul a fost bună.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu avem.
   Nicoleta N din Cernavoda
nota: 10
schedule sejur: 29.11.2019 - 01.12.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Mi.a placut locatia, peisajul si bineinteles gazda care este extraordinara
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am
   Andreea din Braila
nota: 10
schedule sejur: 11.09.2019 - 14.09.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatia ofera o priveliste minunata asupra mumtii Piatra Craiului si toate traseele turistice pornesc din fata pensiunii
Gazdele sunt foarte primitoare si deschise nevoilor si cerintelor turistilor
Drumul pana la.pensiune este ok
Curtea este foarte frumos amenajata
Recomand locatia!
Răspunsul unității:
Multumim si va asteptam cu placere data viitoare!
   Bedeu din Magura
nota: 9
schedule sejur: 11.08.2019 - 15.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Privelistea, camerele, gradina, locul de joaca pentru copii.
thumb_down
Aprecieri negative:
Mic dejun.
   Veronica din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 15.06.2019 - 17.06.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Peisajul de vis, gazde primitoare, camere curate. Totul excelent
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am
poze recenzie poze recenzie
   Marius M din Ploiesti
nota: 10
schedule sejur: 19.07.2019 - 21.07.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul a fost la superlativ! Multumim deosebitilor gazde!
Răspunsul unității:
Va multumim ca ne-ati vizitat si asteptam sa reveniti.
   Irina Anemona din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 10.05.2019 - 12.05.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Curatenie, discretie, punctualitate, peisaj extraordinar
   Georgiana din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 03.05.2019 - 05.05.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pensiunea este foarte frumoasa, curata, dotata cu tot ce ai nevoie (inclusiv la bucatarie), apa calda in permanenta (cu presiune si fara fluctuatii de temperatura), caldura in camere, lenjerii de calitate si foarte curate. Intreaga vila este pusa la dispozitia turistilor. Peisajul este mirific, pare ireal de frumos, te incarca cu energie, niste locuri absolut minunate, cu trasee perfecte chiar si pentru familii cu copii. Gazdele sunt niste oameni deosebiti, cum rar mai intalnesti si dispusi oricand sa-ti sara in ajutor. Asteptam cu nerăbdare sa ne reintorcem pentru a petrece mai multe zile in acele locuri sublime, asa cum le-am perceput noi.
Răspunsul unității:
Va multumim pentru frumoasa recenzie si asteptam sa fim iarasi gazdele Dumneavoastra la urmatoarea vizita in frumosul Sat Magura
poze recenzie
   Ciprian C din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 10.01.2019 - 13.01.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O pensiune frumoasa, caldă, primitoare! Gazdele sunt foarte amabile, iar mâncarea gătită super delicioasa. Apreciez la o pensiune așternuturile albe și curățenia, iar aici nu am fost dezamăgit din acest punct de vedere.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Eugen E din Bucuresti
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 18.05.2019.
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Corectitudinea proprietarului!
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu
   Ionela din Buc
nota: 8.17
schedule sejur: 12.10.2018 - 14.10.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Peisaj superb, gazda amabila, foisor, loc de joaca pt copii, bucatarie complet echipata.
   Ghita G din Pitesti
nota: 10
schedule sejur: 09.03.2018 - 11.03.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazda excelenta
Privelisti minunate
Per total, foarte ok
Răspunsul unității:
Multumim si va asteptam sa reveniti!
   Bogdan din Snagov
nota: 10
schedule sejur: 21.07.2017 - 24.07.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Intr-un cadru natural de poveste, cu o superba vedere catre platoul Bucegilor si creasta Pietrei Craiului, am gasit o pensiune minunata care ne-a incantat pur si simplu! Un loc magic, in care proprietarii fac totul cu daruire si placere! Un loc unde poti sa te relaxezi cu adevarat si sa iti incarci bateriile!
Recomand cu cea mai mare incredere sa vizitati acest loc !
Răspunsul unității:
Multumim pentru aprecieri! Va asteptam cu placere si alta data!
   Bogdan din Ploiesti
nota: 10
schedule sejur: 07.04.2017 - 09.04.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul, este locatia ideala pentru plimbari in Piatra Craiului dar si pentru relaxare, gratar, atmosfera. Cu siguranta vom reveni.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu exista.
   Mihai din Bucuresti
nota: 9.33
schedule sejur: 09.06.2016 - 11.06.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatia, linistea, peisajul, curtea, dotarea
thumb_down
Aprecieri negative:
Baia mult prea mica si inghesuita. In rest, totul ok
   Cristi C din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 03.07.2015 - 05.07.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul este perfect. Gazda extrem de draguta. Voi reveni cu drag si deja am recomandat cazarea si altor persoane. Peisajul este nemaipomenit. Camerele extrem de curate.
thumb_down
Aprecieri negative:
Wi-fi nu merge dar pentru a te relaxa este perfect fara el !
   Florentina F din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 17.08.2015 - 23.08.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Personal foarte amabil.
Camera mare si spatioasa.
Priveliste de poveste.
Locatie linistita, fara zgomote urbane.
Multe atractii turistice pe o raza de 15 km.
Posibilitatea de a servi masa la pensiune sau de a veni cu propria mancare.
Loc de joaca pentru copii.


   Vasile V din Bucuresti
nota: 9.5
schedule sejur: 03.10.2014 - 05.10.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pozitionare excelenta, camere confortabile, un living extraordinar.
thumb_down
Aprecieri negative:
O sugestie pentru toti proprietarii de pensiuni din satul Magura: liniile electrice aeriene si stalpii dauneaza grav frumusetii zonei...o solicitare facuta de fiecare proprietar de pensiune catre primarie prin care sa solicite introducerea liniilor electricitate subterane.
   Darr din Wernigerode
nota: 9.83
schedule sejur: 12.09.2014 - 17.09.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
We had a room with a great view of the mountains and just loved waking up in the morning and seeing this idyllic picture. The room provided all the basic facilities. It was clean, the bed was comfortable, the shower was working as expected. We enjoyed the fact that it did not provide a TV and that we could spend the evening just talking to one another.
As we did not have a car, we had to rely on our (Miara) to pick us the train station in Zarnesti and once, after a day trip, Bran. That worked out very well. So even though Magura is a bit cut off the world (which has its benefits), we did not really feel limited by that.
Originally we planned on our breakfasts at the pension and then lunch and dinner somewhere else. However after Miara served us dinner on the day we arrived, we decided to have dinner at the pension the next day as well. The day after that we asked Miara to also give us a lunch box. We ended up dinner at the pension every night. We discussed in the evening what we would like to eat for the next day and she would prepare that. It was very convenient and it tasted very well. Most of the things were home-made, regional products and traditional. A tip: She makes wonderful marmalade and egg plant.
All in all, we spent 5 wonderful days in Magura and looking forwards on coming back.
CONTACT
Recepție
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Recepție
Telefon: 0762 105 688
Apel
WhatsApp