adaugă o unitate turistică
search
date_range

Pensiunea Nea Marin din Sat Magura

Sat Magura , str. Principala, nr. 140 A (la aprox. 14.9 km de centrul loc. Bran)  
Poți lăsa o recenzie dacă ai solicitat cazare ​prin formular​ și a fost acceptată de către hotelier. Fă poze unității, asemănătoare celor afișate pe site, pentru a face dovada sejurului. Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.
Pot lăsa recenzii pe site toți turiștii care au transmis o cerere online de rezervare prin TURIST INFO, dacă:
  1. Datele de identificare ale turistului, datele de contact și datele sejurului din cererea de rezervare sunt reale,
  2. Hotelierul a răspuns online în sensul acceptării cererii de rezervare,
  3. Turistul nu a anulat rezervarea,
  4. Turistul trimite recenzia în mai puțin de 30 de zile de la data check-out-ului,
  5. Turistul nu a mai trimis o altă recenzie aceleiași unități de cazare în ultimele 30 de zile,
  6. În cazul nemulțumirilor turistul cazat va atașa dovada sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site),
  7. Textul recenziei descrie în mod relevant experiența turistului cu unitatea de cazare,
  8. Textul recenziei nu schimbă și nu deformează realitatea obiectivă,
  9. Textul recenziei nu conține înjurii sau elemente de limbaj licențios,
  10. Turistul nu este un apropiat/angajat/colaborator al unității de cazare recenzate,
  11. Turistul nu este un apropiat/angajat/colaborator al unei unități de cazare concurente.
*după 14 luni anumite recenzii devin irelevante sub aspectul timpului și vor fi retrase de pe site.

Recenziile pensiunii Nea Marin din Sat Magura


   Bogdan din Snagov
nota: 10
schedule sejur: 21.07.2017 - 24.07.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Intr-un cadru natural de poveste, cu o superba vedere catre platoul Bucegilor si creasta Pietrei Craiului, am gasit o pensiune minunata care ne-a incantat pur si simplu! Un loc magic, in care proprietarii fac totul cu daruire si placere! Un loc unde poti sa te relaxezi cu adevarat si sa iti incarci bateriile!
Recomand cu cea mai mare incredere sa vizitati acest loc !
Răspunsul unității:
Multumim pentru aprecieri! Va asteptam cu placere si alta data!
   Bogdan din Ploiesti
nota: 10
schedule sejur: 07.04.2017 - 09.04.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul, este locatia ideala pentru plimbari in Piatra Craiului dar si pentru relaxare, gratar, atmosfera. Cu siguranta vom reveni.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu exista.
   Mihai din Bucuresti
nota: 9.3
schedule sejur: 09.06.2016 - 11.06.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatia, linistea, peisajul, curtea, dotarea
thumb_down
Aprecieri negative:
Baia mult prea mica si inghesuita. In rest, totul ok
   Florentina M. din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 17.08.2015 - 23.08.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Personal foarte amabil.
Camera mare si spatioasa.
Priveliste de poveste.
Locatie linistita, fara zgomote urbane.
Multe atractii turistice pe o raza de 15 km.
Posibilitatea de a servi masa la pensiune sau de a veni cu propria mancare.
Loc de joaca pentru copii.
   Cristi C. din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 03.07.2015 - 05.07.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul este perfect. Gazda extrem de draguta. Voi reveni cu drag si deja am recomandat cazarea si altor persoane. Peisajul este nemaipomenit. Camerele extrem de curate.
thumb_down
Aprecieri negative:
Wi-fi nu merge dar pentru a te relaxa este perfect fara el !
   Vasile R. din Bucuresti
nota: 9.5
schedule sejur: 03.10.2014 - 05.10.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pozitionare excelenta, camere confortabile, un living extraordinar.
thumb_down
Aprecieri negative:
O sugestie pentru toti proprietarii de pensiuni din satul Magura: liniile electrice aeriene si stalpii dauneaza grav frumusetii zonei...o solicitare facuta de fiecare proprietar de pensiune catre primarie prin care sa solicite introducerea liniilor electricitate subterane.
   Darr din Wernigerode
nota: 9.8
schedule sejur: 12.09.2014 - 17.09.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
We had a room with a great view of the mountains and just loved waking up in the morning and seeing this idyllic picture. The room provided all the basic facilities. It was clean, the bed was comfortable, the shower was working as expected. We enjoyed the fact that it did not provide a TV and that we could spend the evening just talking to one another.
As we did not have a car, we had to rely on our (Miara) to pick us the train station in Zarnesti and once, after a day trip, Bran. That worked out very well. So even though Magura is a bit cut off the world (which has its benefits), we did not really feel limited by that.
Originally we planned on our breakfasts at the pension and then lunch and dinner somewhere else. However after Miara served us dinner on the day we arrived, we decided to have dinner at the pension the next day as well. The day after that we asked Miara to also give us a lunch box. We ended up dinner at the pension every night. We discussed in the evening what we would like to eat for the next day and she would prepare that. It was very convenient and it tasted very well. Most of the things were home-made, regional products and traditional. A tip: She makes wonderful marmalade and egg plant.
All in all, we spent 5 wonderful days in Magura and looking forwards on coming back.
   Anita din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 24.05.2014 - 26.05.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Zona, peisajul f frumos, liniste, copiii s-au putut plimba pe ulitele satului cu bicicletele; loc de joaca pt copii, au particitat la ravasitul fanului. revenim cu drag in aceasta zona si recomandam pensiunea Nea Marin
   Marilena R. din Bucuresti
nota: 10
info_outline turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 17.02.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Va reamintesc ca habar nu am cum arata aceasta pensiune deoarece patronul acesteia ne-a informat ca nu mai are locuri pt perioada dorita.Asadar pot adauga doar buna impresie a functionalitatii acestui site.Va multumesc
   Laurentiu B. din Botosani
nota: 9.8
schedule sejur: 27.06.2011 - 02.07.2011
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazde minunate, servicii ireprosabile si peisaje de basm. Va sfatuiesc sa uitati de toate greutatile cotidiene si sa mergeti in satul Magura, unde va asteapta la pensiunea Nea Marin o gazda minunata, d-na Mioara.
thumb_down
Aprecieri negative:
Sfat-se pot utila camerele si cu televizoare
nu ar fi rau sa-i serviti pe turisti cu cate o cafea la micul dejun -este un sfat si nu un minus
CONTACT UNITATE
Receptie
vezi numărul de telefon

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.

Procedura de rezervare

  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,