Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Ioana din Poiană din Poienile Izei grade grade grade

Poienile Izei, str. Valea Dubului, nr. 134 -
Nota 10.0 / 28 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Marius din Constants
nota: 10
schedule 23.02.2024
Minunat, camera mare, curata, spatioasa si calduroasa, mesele delicioase si din belsug, dna iti zice sa iei si la pachet daca nu se mananca tot. Vom reveni cu siguranta. Nicaieri nu am fost primiti asa bine si la preturi pamantesti cu de toate, gazde minunate.
Unde ati vazut vreodata asa ceva in tara noastra? Nota 10 plus.
   Puiu Andreea din Constanta
nota: 10
schedule 22.02.2024
Primire frumoasa, camere mari, curate, calduroase.
Mancarea super gustoasa, nimic de reprosat, nu veti regreta daca popositi aici, aceasta pensiune este exact cum se vede in poze, nu ca in alte parti, oameni deschisi, va ajuta cu orice, mult succes in continuare.
   Anghel Florin din Brăila
nota: 10
schedule 05.08.2023
Locație de poveste, gazde ospitaliere, camere spațioase și curate, mâncare foarte bună din gospodăria proprie. Recomand cu încredere tuturor celor care caută un loc de tradiție și o oază de liniște. Locația permite vizitarea tuturor obiectivelor turistice din zonă.
poze recenzie
   Andreea Anghel din Brăila
nota: 10
schedule 04.08.2023
Multumim pentru energia pozitiva cu care ne-ati înconjurat. Totul a fost la superlativ. Mâncarea extraordinară, locația de vis, amabilitatea la ea acasă, camerele confortabile, curat, iar gazdele minunate.
   Ioana Ciolomic din Cluj Napoca
nota: 10
schedule 31.07.2023
Multumim doamnei Ioana si fiicei sale, doamna Mariana pentru atentia, amabilitatea si caldura pe care ne-au oferit-o. Pensiunea este foarte foarte curata, fiecare camera are baia proprie si sunt foarte spatioase. Wi-fi functioneaza perfect. Pensiunea dispune de locuri de parcare, si in curte se regaseste o trambulina, tobogan si hinti pentru copilasi. Mancarea este excelenta si proaspata, mancare bio 100%. Ne-am simtit foarte bine si cu siguranta vom reveni.
   Cătălin Barutciev din Ploiești
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 04.12.2022.
Extraordinar. Nu exista cuvinte pentru a descrie sejurul. De la gazdele superprimitoare, supercuratenie, supermancare și multă voie bună... peisaje mirifice, oameni frumoși, relaxare, prieteni, distracție, etc. Deci, totul la superlativ. Mulțumim, vom reveni!
   Voicu Ramona din Bran, Sat Predelut
nota: 10
schedule 05.11.2022
Gazde atente la nevoile tale, mâncare bună, proaspata și diversificata, camere mari, curate, cu bai proprii spatioase. Mulțumim doamnei Ioana și domnului Vasile pentru gazduire! Recomandam cu placere aceasta pensiune situata intr-o zona linistita din poienile Izei.
   Elena din Pitești
nota: 10
schedule 04.10.2022
Maramureșul este cel mai frumos loc pe care l-am vizitat! Peisajele, mănăstirile, oamenii. Toate sunt minunate.
   Camelia Ersando din Brasov
nota: 10
schedule 30.09.2022
Numai lucruri de bine: camera spatioasa, decorata traditional, calduroasa, cu baie cu dus proprie si moderna. Mesele diferite in fiecare zi, mancarea proaspata si facuta de casa (de la paine, la muraturi). Gazda ft amabila si primitoare. Nota 10 cu complimentele si multumirile noastre.
   Dineata Petrica din Braila
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 17.09.2022.
Am stat o săptămână la aceasta pensiune unde am întâlnit oameni frumoși, de omenie asa cum nu prea mai găsești în zilele noastre. Am plecat cu o amintire plăcută și cu speranța de a ne întoarce cu ajutorul bunului Dumnezeu. Gazde ireproșabile! Curățenie, nu se întra încălcat în vila, doar în papuci. Mâncare bine gătită, delicioasa, diversa și din abundenta. Pe masa nelipsite horinca și afinata. Mulțumim pentru serviciul ireproșabil oferit!
   Turcu Liana Ioana din București
nota: 10
schedule 03.08.2022
Locație excelentă, curățenie, mâncarea foarte bună, naturală, din gospodăria proprie. Peisaj de vis. Gazdele deosebit de amabile, discrete. Ne-am simțit ffff. Bine. În concluzie, nota 10 cu felicitări. Multumim pentru ospitalitate. Vom reveni, cu siguranță.
   Șindrilaru Andreea Ioana din Ploiești,prahova
nota: 10
schedule 23.06.2022
Pensiunea Ioana din Poienile Izei este foarte frumoasă și luminoasă. Camerele sunt mari și foarte curate, de unde poți admira un peisaj mirific. Atracția pensiunii este reprezentată de gazdele foarte primitoare și amabile. Preparatele făcute de către doamna Ioana sunt gătite cu produse proprii, tradiționale. Pâine caldă scoasă din cuptor, alături de horincă și de afinată, care sunt nelipsite de la orice masă. Mâncarea este foarte gustoasă și diversificată. Desertul este nelipsit, atât la micul-dejun, cât și la cină. Zona este deosebit de frumoasă și pitorească! Locația este situată în mijlocul Maramureșului, având posibilitatea de a vizita obiectivele turistice din zonă. Condițiile de cazare, ospitalitatea, căldura și calmitatea gazdelor, ne-au cucerit din prima clipă. Recomandăm cu mare drag această pensiune pentru un șejur liniștit! O să revenim cu siguranță cu prima ocazie!
   Adriana Si Virgil Turcu din Craiova
nota: 10
schedule 25.09.2021
O saptamana de rasfat culinar cu produse din gospodaria proprie, preparate de o gazda deosebita.

Zilnic, meniul a fost variat, nerepetandu-se pe toata perioada sejurului, iar horinca, afinata si cafeaua au fost la discretie.

Veti descoperi alaturi de d-na Ioana si dl Vasile ospitalitatea maramureseana.
   Mihaela Miky din Bucuresti
nota: 10
schedule 01.09.2021
Ieri ne-am întors dintr-un sejur de poveste petrecut în Poienile Izei la pensiunea Ioana din Poiană. Localitatea este centrul Maramureșului, se pleacă ca de pe un ax către toate obiectivele turistice, iar dacă vă doriți liniște această pensiune este locul cel mai potrivit.

Gazdele, cazarea și mâncarea sunt de nota 10 și prețuri extrem de accesibile, iar dacă vă plac poveștile, găsiți la tanti Ioana cei mai buni povestitori. Am fost pentru prima oară la ei dar am plecat de acolo ca si cum ne despărțeam de cei mai buni prieteni.

Pentru ca noi nu avem mașină, gazdele ne-au recomandat pe nea Gheorghe Ilies care ne-a dus cu drag si preturi decente oriunde ne-am dorit.

Si sa nu uit, daca țineți dietă de slăbire uitați de ea dacă ajungeți acolo. Când va scoate tanti Ioana pâinea caldă din cuptor nu aveti cum sa rezistati și să nu mai vorbim de plăcinte, gogoși, prăjituri și clătite. Laptele proaspăt muls, "zama acra", ciorba radauteana, slană, parjoale, omletă cu smantana, sarmalele și ardei umpluți vor contribui la satisfacerea papilelor gustative.

Sa nu uit sa va spun ca va veti deschide apetitul cu cea mai " mărgelată" horincă sau afinata din producția proprie.
   Iulia din Bucuresti
nota: 10
schedule 01.09.2021
Camere spatioase, curatenie, liniste si mancare autentica, totul intr-un cadru natural foarte frumos.

Gazdele sunt persoane calde, primitoare, care te fac sa te simti ca acasa si te aduc mai aproape de traditiile maramuresene.
   Dinica din Bănești Prahova
nota: 10
schedule 04.08.2021
Oameni minunați, maramureșeni autentici. Atenți cu turiștii, sa nu le lipsească nimic.

De mâncare ce sa mai vorbim, delicioasa, gătită de d-na Ioana.

Nu în ultimul rand mulțumiri fiicei dumneaei.

Mulțumim pentru tot, familiile Dinica de la Câmpina și București.

Încercați afinata și horinca.
   Bejan Adrian din Constanta
nota: 10
schedule 15.07.2021
Timpul petrecut la aceasta pensiune a fost unul de poveste. Linistea de care am avut parte a fost perfect ca se ne putem relaxa si scapa de stres. Mancarea a fost geniala si gustoasa, nu am mai mancat cu atata pofta de mult timp. Toate alimentele erau facute de casa si gatetite de catre doamna Ioana insusi.

Doamna Ioana e o gazda foarte primitoare si draguta, la fel si sotul ei, doi oameni extrem de primitori si cu care poti sta la povesti uimitoare. Curatenia casei este si aceasta una cum se cuvine, camerele sunt frumoase si curate, avand fiecare cate o baie impecabila.
   Mircea Gavrila din Deva
nota: 10
schedule 03.07.2021
Condițiile de cazare au fost excelente. Camerele mari, spațioase, foarte curate cu baie modernă și wireless în toată pensiunea.

Doamna Ioana este o bucatareasa excelentă și ne-a răsfățat cu tot felul de mâncăruri tradiționale maramureșene. În fiecare dimineață ne făcea câte o surpriză, iar seara ne aștepta cu tot felul de bunătăți, puse din belșug pe masă, reușind să îl surprindă până și pe băiatul nostru, destul de pretențios la mâncare.

Seara își rupea puțin de timp și ne încânta cu poveștile locului. O ascultam vrăjiți până când tot ea le punea capăt, spunându-ne că mai lasă și pe altădată. Ea este unul dintre artizanii costumelor populare maramureșene, având o bogată colecție creată de mâinile ei.

Soțul doamnei Ioana, domnul Vasile, om harnic și înțelept, care în micile pauze luate de la munca câmpului ne-a dat tot felul de sfaturi despre traseele spre obiectivele turistice.

Alaturi de fiica doamnei Ioana, doamna Mariana, și soțul ei, domnul Mitruț, am participat la o sărbătoare locală, fiii satului din Poienile Izei. A fost ceva care cu greu se poate descrie în cuvinte. A fost o încântare să vezi acești oameni faini, oameni simpli, dar și intelectuali, cu câtă mândrie și demnitate purtau portul tradițional maramureșean.
   Andronic Cristina Petronela din Ilfov
nota: 10
schedule 30.04.2021
Ne-am dorit să ne cazam într-un loc unde avem parte de liniște și în care să fim surprinși din punct de vedere culinar. Servirea meselor a fost impecabila, iar condițiile de cazare foarte bune. Oamenii foarte amabili și dornici te a te face să te simți plăcut și sa te relaxezi.
   Mihai Azoitei din Iasi
nota: 10
schedule 26.01.2021
O pensiune cum rar gasim. Doamna Ioana este o super doamna care tot timpul ne-a rasfatat cu tot felul de meniuri. Liniste, curatenie, discretie, rasfat.
   Elena din Medgidia
nota: 10
schedule sejur: 09.09.2020 - 13.09.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Camera spațioasă și curata. Mâncare foarte indestulatoare, gustoasă, facuta din produse din gospodaria proprie. Gazele foarte primitoare, ne-au așteptat cu pâine caldă din cuptor. Iar zona este foarte frumoasă. A fost un sejur reușit.
   Ghiully din Cta
nota: 10
schedule sejur: 17.09.2018 - 24.09.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Mâncarea, domni sunt niste persoane deosebite.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu sunt
poze recenzie
   Daniel din Comănești Bacău
nota: 10
schedule sejur: 24.08.2018 - 27.08.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul este deosebit !!!
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu sunt !
   Marian din Arad
nota: 10
schedule sejur: 20.08.2018 - 24.08.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pensiunea este foarte frumoasa.camerele mari si foarte curate, cu balcoane de unde poti admira peisajele. Punctul forte il reprezinta gazdele, doamna Ioana si fiica acesteia, care ne-au tratat cu tot felul de bunatati, mancarea este excelenta.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Alina din Alexandria
nota: 10
schedule sejur: 26.08.2018 - 31.08.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Ne-am simțit ca acasă.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu exista.
   Catalin din Resita
nota: 10
schedule sejur: 09.12.2017 - 10.12.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pensiunea este foarte frumoasă și curată!
Gazdele sunt minunate și gătesc foarte bine!
În apropriere, pe o rază de 60 km , sunt foarte multe de vizitat!
Recomand cu căldură!
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu există!
Doamna Ioana face o pâine de casă ,acolo în curtea pensiuni, ceva cum rar am mâncat!
   Florin F din Piatra Neamt
nota: 10
schedule sejur: 06.11.2017 - 07.11.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pensiunea este intr-o constructie moderna, cu elemente de decor traditionale, asigurand tot confortul, iar curatenia este impecabila. Gospodăria este una traditionala, cu animale care fac deliciul copiilor. Fiind situată la capatul ulitei, pensiunea este inconjurata de poiene molcome, care imbie la plimbare. Mancarea gatită de către dna Ioana din produse proprii este exceptionala si mai mult decat suficienta cantitativ, cu surprize zilnice. Un moment aparte il reprezinta coptul painii de casa in cuptorul de afara. De asemenea, horinca este nelipsita. Impresionanta este si colectia de costume populare autentice, pe care gazdele le ofera cu drag turistilor pentru fotografii. Conditiile oferite, dar mai ales ospitalitatea si caldura gazdelor ne-au cucerit si vom reveni cu siguranță.
thumb_down
Aprecieri negative:
NU sunt minusuri.
   Roxana R din Bucuresti
nota: 9.33
schedule sejur: 27.10.2017 - 30.10.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Ospitalitate rar intalnita din partea gazdelor
mancarea fff buna si diversificata (nu am apucat sa pozez tot ce am mancat, pt ca efectiv ne-am napustit asupra platourilor)
curatenia si confortul din intreaga pensiune
wirelless in toata pensiunea
CONTACT
Opriș Ioana
Pe TURIST INFO din 2017
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Opriș Ioana
pe TURIST INFO din 2017
Telefon: 0723 231 292
WhatsApp
Apel/SMS