Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Ioana din Poiană din Poienile Izei grade grade grade

Poienile Izei, str. Valea Dubului, nr. 134 -
Nota 10 / 13 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Bejan Adrian din Constanta
nota: 10
schedule 15.07.2021
Timpul petrecut la aceasta pensiune a fost unul de poveste. Linistea de care am avut parte a fost perfect ca se ne putem relaxa si scapa de stres. Mancarea a fost geniala si gustoasa, nu am mai mancat cu atata pofta de mult timp. Toate alimentele erau facute de casa si gatetite de catre doamna Ioana insusi.

Doamna Ioana e o gazda foarte primitoare si draguta, la fel si sotul ei, doi oameni extrem de primitori si cu care poti sta la povesti uimitoare. Curatenia casei este si aceasta una cum se cuvine, camerele sunt frumoase si curate, avand fiecare cate o baie impecabila.
   Mircea Gavrila din Deva
nota: 10
schedule 03.07.2021
Condițiile de cazare au fost excelente. Camerele mari, spațioase, foarte curate cu baie modernă și wireless în toată pensiunea.

Doamna Ioana este o bucatareasa excelentă și ne-a răsfățat cu tot felul de mâncăruri tradiționale maramureșene. În fiecare dimineață ne făcea câte o surpriză, iar seara ne aștepta cu tot felul de bunătăți, puse din belșug pe masă, reușind să îl surprindă până și pe băiatul nostru, destul de pretențios la mâncare.

Seara își rupea puțin de timp și ne încânta cu poveștile locului. O ascultam vrăjiți până când tot ea le punea capăt, spunându-ne că mai lasă și pe altădată. Ea este unul dintre artizanii costumelor populare maramureșene, având o bogată colecție creată de mâinile ei.

Soțul doamnei Ioana, domnul Vasile, om harnic și înțelept, care în micile pauze luate de la munca câmpului ne-a dat tot felul de sfaturi despre traseele spre obiectivele turistice.

Alaturi de fiica doamnei Ioana, doamna Mariana, și soțul ei, domnul Mitruț, am participat la o sărbătoare locală, fiii satului din Poienile Izei. A fost ceva care cu greu se poate descrie în cuvinte. A fost o încântare să vezi acești oameni faini, oameni simpli, dar și intelectuali, cu câtă mândrie și demnitate purtau portul tradițional maramureșean.
   Andronic Cristina Petronela din Ilfov
nota: 10
schedule 30.04.2021
Ne-am dorit să ne cazam într-un loc unde avem parte de liniște și în care să fim surprinși din punct de vedere culinar. Servirea meselor a fost impecabila, iar condițiile de cazare foarte bune. Oamenii foarte amabili și dornici te a te face să te simți plăcut și sa te relaxezi.
   Mihai Azoitei din Iasi
nota: 10
schedule 26.01.2021
O pensiune cum rar gasim. Doamna Ioana este o super doamna care tot timpul ne-a rasfatat cu tot felul de meniuri. Liniste, curatenie, discretie, rasfat.
   Elena din Medgidia
nota: 10
schedule sejur: 09.09.2020 - 13.09.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Camera spațioasă și curata. Mâncare foarte indestulatoare, gustoasă, facuta din produse din gospodaria proprie. Gazele foarte primitoare, ne-au așteptat cu pâine caldă din cuptor. Iar zona este foarte frumoasă. A fost un sejur reușit.
   Ghiully din Cta
nota: 10
schedule sejur: 17.09.2018 - 24.09.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Mâncarea, domni sunt niste persoane deosebite.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu sunt
poze recenzie
   Alina din Alexandria
nota: 10
schedule sejur: 26.08.2018 - 31.08.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Ne-am simțit ca acasă.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu exista.
   Daniel din Comănești Bacău
nota: 10
schedule sejur: 24.08.2018 - 27.08.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul este deosebit !!!
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu sunt !
   Catalina din Ploiesti
nota: 8
schedule sejur: 13.08.2018 - 17.08.2018
thumb_down
Aprecieri negative:
Drum greu accesibil,semnal slab mobil
   Marian din Arad
nota: 10
schedule sejur: 20.08.2018 - 24.08.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pensiunea este foarte frumoasa.camerele mari si foarte curate, cu balcoane de unde poti admira peisajele. Punctul forte il reprezinta gazdele, doamna Ioana si fiica acesteia, care ne-au tratat cu tot felul de bunatati, mancarea este excelenta.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Catalin din Resita
nota: 10
schedule sejur: 09.12.2017 - 10.12.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pensiunea este foarte frumoasă și curată!
Gazdele sunt minunate și gătesc foarte bine!
În apropriere, pe o rază de 60 km , sunt foarte multe de vizitat!
Recomand cu căldură!
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu există!
Doamna Ioana face o pâine de casă ,acolo în curtea pensiuni, ceva cum rar am mâncat!
   Florin F din Piatra Neamt
nota: 10
schedule sejur: 06.11.2017 - 07.11.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pensiunea este intr-o constructie moderna, cu elemente de decor traditionale, asigurand tot confortul, iar curatenia este impecabila. Gospodăria este una traditionala, cu animale care fac deliciul copiilor. Fiind situată la capatul ulitei, pensiunea este inconjurata de poiene molcome, care imbie la plimbare. Mancarea gatită de către dna Ioana din produse proprii este exceptionala si mai mult decat suficienta cantitativ, cu surprize zilnice. Un moment aparte il reprezinta coptul painii de casa in cuptorul de afara. De asemenea, horinca este nelipsita. Impresionanta este si colectia de costume populare autentice, pe care gazdele le ofera cu drag turistilor pentru fotografii. Conditiile oferite, dar mai ales ospitalitatea si caldura gazdelor ne-au cucerit si vom reveni cu siguranță.
thumb_down
Aprecieri negative:
NU sunt minusuri.
   Roxana R din Bucuresti
nota: 9.33
schedule sejur: 27.10.2017 - 30.10.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Ospitalitate rar intalnita din partea gazdelor
mancarea fff buna si diversificata (nu am apucat sa pozez tot ce am mancat, pt ca efectiv ne-am napustit asupra platourilor)
curatenia si confortul din intreaga pensiune
wirelless in toata pensiunea
CONTACT
Opris Ioana
Pe TURIST INFO din 2017
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Opris Ioana
pe TURIST INFO din 2017
Telefon: 0723 231 292
WhatsApp
SMS