Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Bungalow-uri Havana Resort 12+ din Murighiol grade grade grade

Murighiol, str. Brațului, nr. 1 P -
Nota 10.0 / 7 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Stefan Patricia din Târgoviște
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 29.08.2023.
Cea mai frumoasa vacanța am petrecut-o aici. Personalul amabil, totul curat, toate facilitățile disponibile, iar mâncare... extraordinara este puțin spus. Gazdele, de la proprietar pana la barmani, niște oameni de nota 20, cum rar întâlnești. Excursiile organizate au fost si ele punctul culminant al vacantei noastre. Dacă ma întrebați dacă as reveni aici, cu siguranța, fără niciun dubiu. Felicitări pentru tot ambientul creat si încă o data va mulțumim pentru tot!
   Filip Teodorescu din Targoviste
nota: 10
schedule 29.08.2023
O vacanta reusita! Recomand cu toata increderea! Personalul foarte amabil, mancarea excelenta si o atmosfera relaxanta la piscina. Proprietarul, un om prietenos si apropiat de turisti. Camerele foarte spatioase, curate si dotate cu tot ce ai nevoie, ne revedem vara viitoare!
   Alexandru Radu din Bucuharest
nota: 10
schedule 11.08.2023
Totul este deosebit, nou, curat, servicii ireprosabile. Camerele mari, moderne, confortabile, foarte curate, amenajarea curtii si piscina excelente.un mare atu este si acela ca nu are multe camere. As sugera doar un pic de varietate la micul dejun. Proprietarul, tanar si entuziast, le poate da lectii multora cu experienta in turism. A fost un sejur minunat, vom reveni!
   Catalin din Iasi
nota: 10
schedule 27.07.2023
Locație minunata, cu personal serviabil. Am avut parte de experiențe plăcute, plimbări cu barca in rezervație Deltei Dunării. Ne-au răsfățat cu produse culinare locale din peste proaspăt. Va mulțumim și tineti tot așa!!!
poze recenzie poze recenzie
   Simona din Torino
nota: 10
schedule 11.05.2023
Semplicemente meraviglioso... Ottima posizione, le camere bellissime e molto pulite, personale molto accogliente... Ti fanno sentire come se fossi in famiglia... sicuramente torneremo presto, direi che 5☆ sono poche... Grazieeeee ❤️, a presto!
poze recenzie poze recenzie
   Cujba Florin din Tulcea
nota: 10
schedule 09.05.2023
Ne-am simțit excelent in aceasta locatie, având un alt concept. Totul pe elegantă, cu un aer exotic dar in același timp in mijlocul Deltei. Mâncare tradiționala, ținând cont ca merg pe punct gastronomic local, din peste proaspăt preparat pe loc. Recomand cu încredere !!!
poze recenzie poze recenzie
   Dan Brasoveanu din Cluj
nota: 10
schedule 09.05.2023
Destinatia perfecta pentru relaxare si distractii, gazduita de un personal prietenos. O locatie de 3 stele ce si-a aratat calitatile de 5 stele, inclusiv prin mancarea specifica zonei ce mereu a fost proaspata si delicioasa.
Recomand cu incredere si cu siguranta voi mai repeta experienta!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
CONTACT
Saragea Florian
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Saragea Florian
Telefon: 0758 240 319
WhatsApp
Apel/SMS