adaugă o unitate turistică
search
date_range

Pensiunea Mary din Moeciu

comuna Moeciu , sat Moieciu de Jos, str. Principala, nr. 573  
Single
Cuplu matur
Familie cu copii mici
Familie cu adolescenți
Grup

Recenziile pensiunii Mary din Moeciu


   Daniela din Bucuresti
nota: 9.7
schedule sejur: 06.10.2015 - 08.10.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Ne-a placut foarte mult mica noastra excursie. Gazdele sunt niste oameni foarte amabili care ne-au stat la dispozitie pe tot parcursul sejurului si ne-au facut chiar si recomandari privind vizitarea obiectivelor turistice din apropiere.
Descrierile de pe site corespund realitatii iar pretul este unul foarte bun pentru serviciile oferite.
Va multumim pentru tot, ne-am simtit foarte bine la dvs !
CONTACT UNITATE
Mariana
vezi numărul de telefon

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.

Procedura de rezervare

  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,