Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Mary din Moeciu

Moeciu, sat Moieciu de Jos, str. Podul Șimonului , nr. 573 -
Nota 10.0 / 13 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Marius din Cluj
nota: 10
schedule 03.03.2024
Foarte frumos! Este un loc minunat, cu servicii excelente, recomand cu mare încredere, un mare plus curtea foarte mare, biliardul și masa de ping-pong, nu este la șoseaua principala, departe de galagia traficului, pensiunea este inconjurata de munți si dealuri, camere curate, ciubarul cu jacuzzi este nemaipomenit, ne-am relaxat in el, parc pentru copii, si multe alte lucruri minunate. E foarte foarte frumos, oameni primitori, amabili, recomandând! Vom reveni cu o alta rezervare cat de curand.
   Giani Dumitru din Târgoviște
nota: 10
schedule 30.01.2024
Locație excelență, liniște, aer curat, curățenie, gazde de viață (mai ales D-nul Viorel), care ne-a făcut o după amiază minunată prin amabilitate și ospitalitate (vișinată, pălincă, slănină cu ceapă roșie, cașcaval, cârnăciori), toate un deliciu. O să revenim oricând! Să trăiești, Viorică !
Răspunsul unității:
Mulțumim oameni faini ,vă mai așteptăm cu mare drag!!
poze recenzie poze recenzie
   Pulbere Gabriel din Târgoviște
nota: 10
schedule 23.11.2022
Excelent. Intreaga pensiune închiriată, totul asa cum iti dorești, camere ok, curat, loc de luat masa, bucătărie utilata, frigidere, curte mare, loc de joaca pentru copii, grătar, pana și jar.
Răspunsul unității:
Vă mulțumim si vă mai așteptăm la noi !
   Petrisor George din București
nota: 10
schedule 10.07.2022
Cel mai important: gazdele, intr-un cuvânt, minunate, copiii noștri și-au găsit încă o pereche de bunici! Oameni frumoși și de o ospitalitate nemaiîntâlnita. Cât despre locație: ușor de ajuns, toate facilitățile posibile, mereu curat, confort excelent al camerelor. Va multumim și ne întoarcem cu siguranță!
Răspunsul unității:
Si noi mulțumim.
Sunteți o familie plăcută
Vă așteptăm cu drag să reveniți!
   Stefan Stan din Ploiești
nota: 10
schedule 06.06.2022
Pensiunea este bine amplasata, nu este la drum, priveliștea este de vis, proprietarii cum rar găsești, locul de joaca pentru copii, curățenia exemplară, camerele spațioase cu balcoane foarte mari, cu un view foarte frumos la pădure. Recomand cu încredere și vă vom calca pragul din nou cu plăcere!
Răspunsul unității:
Mulțumim și va mai așteptam cu mare drag!
   Florin Durduc din Măgurele
nota: 10
schedule 05.06.2022
Superbă pensiunea, camerele elegante, curățenie, bucătăria completa, priveliște de vis, gazdele de nota 10, niște oameni minunați, iar curtea foarte mare cu parcul de copii, leagăne, topogane, balansoare, un mare avantaj îl are masa de biliard și ping-pong, o sa revenim cu siguranța!
   Ovidiu Lucian din Constanta
nota: 10
schedule 17.08.2021
Am fost cazați o săptămână. Dna. Mary și dnul. Viorel au fost niște gazde de excepție. O locație ce îți oferă liniște deplina, condiții de cazare foarte bune, un stabiliment ce oferă condiții de joaca pt. copii.
   Corina Dumitru din Baicoi
nota: 9.33
schedule 03.05.2021
Raport calitate-pret ok si localizata intr-o zona unde chiar uiti de tot si te relaxezi. Proprietari de nota 10. Curatenie ok, camerele si baile au un confort decent, iar zona pentru copii este o idee foarte buna pentru familiile cu copilasi. Manastire langa proprietate, zone de inchiriat atv-uri in apropriere.
   Andrei din Cluj-napoca
nota: 10
schedule sejur: 22.09.2020 - 23.09.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pensiunea Mary este o modalitate excelenta de a scapa de mediul urban și de a fi în pace cu natura. Gazdele au fost foarte primitoare și amabile, camerele spațioase și foarte curate, balcoane foarte mari, avand un view foarte frumos spre munte și curte.

Curtea este foarte spațioasă, iarba verde. La pensiune aveți biliard, masa de Ping-Pong, Remy, table, Șah. Foisorul este foarte spațios, cu 2 grătare și un loc superb amnajat copiilor, cu leagăne, tobogan, trambulina și șezlonguri. Liniște deplina, un loc ideal pentru un concediu.
   Florentina F din Constanta
nota: 10
schedule sejur: 28.07.2019 - 03.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am stat cazati 6 zile la pensiunea Mary, ne-a placut mult, camerele amenajate cu gust,spatioase, sala de mese, bucatarie unde poti gati, spatiu de joaca pentru copii, spatiu de relaxare pentru adulti amenajat cu:masa de biliard,masa de tenis, remmy,sah,. Gazdele sunt niste oameni deosebiți, primitori, ne-au servit cu vin,visinata din partea casei ,chiar si sunculita si cascaval. Privelistea mirifică, liniste. Cu siguranță o sa revenim! Multumim dna Mary si dnul Viorel, pentru noi a fost la superlativ.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Ionela din Pitesti
nota: 9.83
schedule sejur: 15.06.2019 - 17.06.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locație frumoasa, zona liniștită ( în apropiere se află o bisericuță din lemn), 2 km pana la Bran, gazde primitoare, camerele sunt spatioase, la parterul pensiunii se află bucătăria complet utilata, sala de mese, masa de ping-pong, masa de biliard, table, remi, cărți de joc. În curte este un loc de joaca pentru copii frumos amenajat, leagăne grădina din lemn, foișor cu grătar si plita, flori superbe . .. Toate acestea au facut ca sejurul nostru sa fie foarte placut.
thumb_down
Aprecieri negative:
N camera nu funcționa veioza si ar fi necesare o masuta si doua scaune
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Magdalena din Deveselu
nota: 10
schedule sejur: 31.05.2019 - 02.06.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Un spatiu generos de relaxare in jurul cladirii, dotat corespunzator, un colt de rai , liniste ,ambianta cadrului natural si amabilitatea d-nei propritar ne-a facut sa ne simtim excelent. Spatiile de cazare sunt curate, bine intretinute si functionale.
thumb_down
Aprecieri negative:
Mi-ar fi placut sa putem manca tot aici, sa nu mai avem aceasta grija.
poze recenzie poze recenzie
   Daniela din Bucuresti
nota: 9.67
schedule sejur: 06.10.2015 - 08.10.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Ne-a placut foarte mult mica noastra excursie. Gazdele sunt niste oameni foarte amabili care ne-au stat la dispozitie pe tot parcursul sejurului si ne-au facut chiar si recomandari privind vizitarea obiectivelor turistice din apropiere.
Descrierile de pe site corespund realitatii iar pretul este unul foarte bun pentru serviciile oferite.
Va multumim pentru tot, ne-am simtit foarte bine la dvs !
CONTACT
Mariana
Pe TURIST INFO din 2008
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Mariana
pe TURIST INFO din 2008
Telefon: 0748 562 415
WhatsApp
Apel/SMS