Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Daniela Clinciu din Moeciu grade grade grade

Moeciu, sat Moieciu de Sus, str. Valea Popii, nr. 50 -
Nota 10.0 / 16 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Iuliana Nedolici din Bucharest
nota: 10
schedule 06.02.2023
Merg cu familia de ani de zile la această pensiune, in afara de condițiile excelente de curățenie, căldură, amabilitatea familiei Clinciu, nu am cuvinte pentru mâncarea pe care doamna Daniela o face, 10++++ ... mereu amabila toată lumea, mereu să găsească soluție la orice ai cere, o familie minunată, cu o pensiune la care îți e mai mare dragul să mergi, mereu te simți ca acasă! Revenim, cu plăcere!
   Lebahy Isabelle din Caen
nota: 10
schedule 19.05.2022
We stayed 4 nights in Daniela Clinciu's pension. The reception was perfect. The house is very well maintained and very clean. Daniela is a remarkable both for her kindness and her smile. She is an outstanding cook. We keep excellent memories of our stay and return to Daniela's if we return to Romania. Go there with your eyes closed!
   R R din Pitești
nota: 9.83
schedule sejur: 16.04.2016 - 17.04.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Localizare perfectă: este tot ce ți-ai putea dori de la un weekend relaxant;
Drum bun, asfaltat până la pensiune;
Aspect rustic, verdeață în curte, foișor, etc;
Camere curate, cu băi proprii;
Gazde ospitaliere și cu bun simț, atente la nevoile oaspeților;
Mâncare tradițională, gătită la cerere; produse de casă, în mare parte provenite din lapte (caș afumat, cașcaval, brânză de burduf, smântână, unt), respectiv carne de oaie (pastramă, salam, cârnăciori, etc). Porțiile generoase, prețuri mici;
Parcul Natural Bucegi la 10 minute de mers cu mașina. Apoi puteți încerca unul dintre traseele disponibile. Merită! (de ex. Am urmat traseul pt. Vf. Omu prin pădure ( 60 min) până am ajuns pe platou. Aici pe lângă adierea vântului, soarele te încălzea prietenos. Munții încă acoperiți de zăpadă te înconjoară dominant. Basm! Nu am ajuns la Vf. Omu. Ar mai fi fost vreo 3-4 ore de mers..
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am nemulțumiri.
Totuși, se pot introduce meniuri cu preparatele/ gustările/ băuturile ce pot fi servite.
   Dumitru D din Targoviste
nota: 10
schedule sejur: 30.12.2015 - 02.01.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatie excelenta: dimineata te trezesti intr-o priveliste parca desprinsa dintr-un basm. Gazdele te incarcau, cu o energie pozitiva, foarte ospitalieri si atenti la detalii. Meniul: toate produsele deosebite (traditionale/de casa), fara de cusur (poate singurul motiv: era fff multa si tentatia fiind mare, te indemna sa incercii si urmatorul preparat. Aici era problema: de indata ce gustai, nu aveai cum sa te mai opresti din mancat :) Astept cu nerabdare vara, cand doresc sa ne reintoarcem.
Multumiri gazdelor!
thumb_down
Aprecieri negative:
Nota 10 cu felicitari, este totusi prea putin, pt experienta placuta petrecuta in aceasta pensiune (sejur de revelion 2015-2016)
   Cristian C din Medgidia
nota: 8.83
schedule sejur: 02.11.2015 - 08.11.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Curatenie, liniste, foarte bune sarmale facute de d-na Daniela. Multe obiective de vizitat iar pensiunea are o amplasare de vis.
   Amalia A din Ploiesti
nota: 9.67
schedule sejur: 24.12.2014 - 28.12.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pensiunea este foarte curata, mancarea a fost foarte buna-d-na Daniela fiind un bucatar excelent....facandu-te sa te simti ca acasa....personalul a fost foarte amabil.
   Murarescu M din Galati
nota: 9.33
schedule sejur: 24.12.2014 - 28.12.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Atmosfera creeata de gazde a fost extraordinara. Ne-am simtit foarte bine. Zona muntoasa te indeamna sa revii, si am promis gazdelor ca vom reveni cu drag si la vara. Mancarea a fost pe saturate si foarte gustoasa.
thumb_down
Aprecieri negative:
Confortul in camere poate fi inbunatatit, dr cred ca acest lucru se va realiza in timp. Oricum, acest lucru nu a stat calea a ne simti bine.
   Florin F din Bucuresti
nota: 8.33
schedule sejur: 30.12.2014 - 02.01.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Cazare, curatenie, amabilitate, disponibilitate, seriozitate
thumb_down
Aprecieri negative:
Am petrecut revelionul 2015 la acesta pensiune, pe care o cunosc de 10 ani!
daca ce tine de cazare este excelent, ceea ce a tinut de organizarea revelionului, alcatuirea meniului(cam sarac si nediversificat) pe toata perioada ar trebui inca `lucrat`! ar fi trebuit ca sa fie oferite cel putin 2 feluri din fiecare (ciorba/supa, mancare...) astfel ca sa ai de unde alege! nu meniu fix cu cate un singur fel (o ciorba, o mancare, cu exceptia zilei de 1 ianuarie cand au fost 2: ciorba de burta (excelenta) si aceeasi ciorba de vacuta): vrei, nu vrei bea Grigore aghiazma! Apoi, desi pe masa erau pahare nu s-a oferit nici macar o cana cu apa de la chiuveta, care de altfel este excelenta! La fel pentru masa de revelion! Sa nu se ofere un pahar de sampanie de 10 lei/sticla, din Carrefour, de ex., nu am mai intalnit! Nu vreau sa fac o comparatie cu Casa Boiereasca din Pestera, aceeasi zona, unde am petrecut anul trecut si unde a fost excelent si unde ma voi mai duce cu placere, cu siguranta, pentru ca nu as avea ce compara!
Dar, sper ca cineva sa le dea proprietarilor, cu siguranta receptivi, sfaturi utile pentru organizarea unor astfel de sarbatori, pentru a ridica `stacheta` serviciilor!
Răspunsul unității:
Va multumim pentru recenzia dvs. Dl. Stefanescu!
Imi pare rau ca ati plecat fara sa ne semnalati personal nemultumirile dvs., pentru ca asa cum ati spus, ne cunoastem de mult timp. Imi pare rau si pentru faptul ca dvs. Nu ati mai putut servi tot meniul in noaptea de revelion dar dupa cum stiti foarte bine(din pliantul privind programul si meniul sejurului de revelion pe care l-ati avut in camera) meniul a constat in :- aperitiv (ce a cuprins produse eco facute de noi in gospodarie si nu din Carrefour de ex.), - peste pastrav cu garnitura, - curcan cu varza,- friptura la gratar de porc si pui cu garnitura si salata, - tort tiramisu, 2 randuri de cafea precum si fructe si alune pe masa. Nu cred ca acest meniul este unul sarac si nediversificat cum ati spus dvs.!
Ati stiut foarte bine ca meniul de revelion nu contine bauturi inca de cand ati rezervat, dar stiti si foarte bine faptul ca la fiecare masa pe care ati servit-o pe timpul sejurului nu a trebuit sa va aducem apa de la chiuveta, asa cum ati spus dvs., pentru ca v-am adus de fiecare data tuica fiarta din partea casei in loc de apa, pentru ca aceasta se putea lua si de catre dvs. Oricand si oricat chiar si din camera, pentru ca este aceeasi apa excelenta!
Nu stiu daca dvs. Stiati dar noi familia Clinciu avem aproape 40 de ani de cand am lucrat si organizat mese festive la mari restaurante din Brasov, precum si in bucatarie, avand si studiile si experienta necesara pentru asta.
Imi para rau si pentru faptul ca dvs. Se pare ca venind de mult timp la noi, v-ati saturat de `aceeasi ciorba de vacuta`, dar multi clienti o apreciaza si o vor, si sa stiti ca niciodata nu vom renunta la produsele noastre facute in casa in detrimentul celor din Carrfour fie ea si o sampanie, mai bine oferim o cana de vin sau tuica.
Ar fi bine ca pe viitor sa faceti diferenta intre o pensiune turistica care ofera produse din comert, cu care sunteti poate obisnuit, si o pensiune agroturistica care ofera `aceleasi` produse sanatoase facute in gospodaria proprie!



   Andra din Bucuresti
nota: 9.33
schedule sejur: 01.08.2014 - 05.08.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Ne-am simtit foarte bine la doamna Daniela: mancarea foarte buna si consistenta, curatenie, liniste, curte mare, loc pentru relaxare afara. Gazdele au fost foarte amabile si receptive la orice rugaminte a noastra.
   Adriana A din Oltenita
nota: 8.33
schedule sejur: 11.07.2014 - 13.07.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatia are o amplasare de vis
atmosfera este calda si prietenoasa
se pot face drumetii catre fundata si drumul este accesibil pentru orice varsta
un sfrsit de saptamana care iti incarca bateriile
thumb_down
Aprecieri negative:
Am fost dezamagiti de sarmale deoarece stiam ca dna clinciu este premianta pe acest tip de mancare
preparatele culinare in rest sunt bune si proaspete
   Vlad din Bucuresti
nota: 8.5
schedule sejur: 05.06.2014 - 08.06.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Experienta placuta per total.
thumb_down
Aprecieri negative:
Singurul minus ar fi legat de pret, ar fi bine sa se clarifice de la inceput ca pretul pentru demipensiune este de persoana si nu pe camera. Acest lucru este specificat aici pe site undeva la observatii, dar poti trece cu vederea foarte usor si te surprinde la fata locului. Cred ca a mai fost semnalat acest lucru si de un alt turist, care observa lipsa unor preturi pentru `restaurant`.
   Cosmin C din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 05.04.2014 - 06.04.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am fost cazat la Pensiunea Daniela Clinciu de mai multe ori si de fiecare data m-am simtit ca acasa. Gazda este de nota 10 iar pensiunea este excelenta. Va recomand.
   Gianina G din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 29.12.2013 - 03.01.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pensiunea doamnei Daniela este atat de primitoare mai ca depaseste confortul casei mele, i-am dat numai 10 pentru ca merita din plin, incepand de la cazare, camere foarte curate, caldura, apa calda fara sa astepti minute bune sa vina, mancarea este senzationala cred ca am mancat cea mai buna mancare gatita de pana acum, totul a fost natural la micul dejun erau numai specialitati facute in casa, de nu te mai puteai opri la cat de delicioase erau, la dejun trebuia sa-ti faci pofta de mancare sa urci pe un munte sa faci ceva, era mare pacat sa nu mananci ce-ti punea doamana Daniela in fata.
Recomand cu caldura si incredere aceasta pensiune Daniela Clinciu Moieciu De Sus.
   Iulia din Crevedia
nota: 8
schedule sejur: 16.08.2013 - 19.08.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Mancarea foarte buna ,amabili,curte mare cu loc de parcare
   Radu R din Bucuresti
nota: 7.5
schedule sejur: 03.05.2013 - 06.05.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Linistea de la pensiune, datorita faptului ca propietrarul vilei nu te lasa cu manele si alte genuri de muzica, fie si la gratar.
thumb_down
Aprecieri negative:
Absenta unei liste de preturi pt meniu.
   Catalin Adrian din Bucuresti
nota: 9.67
schedule sejur: 07.09.2012 - 09.09.2012
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Foarte rustic, frumos si curat. Este la 800m de drumul principal din moeciu de sus si este mult mai liniste
CONTACT
Daniela Clinciu
Pe TURIST INFO din 2011
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Daniela Clinciu
pe TURIST INFO din 2011
Telefon: 0745 834 305
WhatsApp