Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Ami din Moeciu grade grade grade

Moeciu, sat Moieciu de Jos, str. Principală, nr. 459 -
Nota 9.8 / 8 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:9.75
lightbulb_outline Curățenie:9.75
weekend Confort:9.75
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:9.75


Adaugă recenzie
   Mioara din Ploiesti
nota: 10
schedule 15.12.2023
Am găsit pensiunea Ami în 2022 și de atunci am fost de mai multe ori, singuri sau cu nepoții.
De fiecare data revenim cu mare placere și bucurie.
Este o locație foarte frumoasa, intr-o zona minunata și liniștită. Camerele sunt spațioase, luminoase cu balcoane de unde se poate admira priveliștea.
Bucătăria și sala de mese foarte spațioase, încât sa nu fie aglomerație. Curtea este imensa și îngrijită, cu loc de joaca pentru copii, foișor, grătare, leagăne, pentru mari și mici. Este foarte curat cu lenjerii, albe, spălate și călcate profesional. Gazdele sunt amabile, prietenoase și atente la nevoile turiștilor, mereu interesate ca turiștii sa se simtă bine. Vom reveni cu drag!
   Lorena Nichiteanu din Bucuresti Sector 2
nota: 10
schedule 04.07.2023
Un loc de vis cu gazde minunate! \am fost si singuri si cu grupuri de prieteni de nenumarate ori! Este curat, bucataria utilata cu de toate, gratare, foisor, trambulina super pentru copii! Un mare atu este acela ca, nu este la strada iar curtea este imensa! Ne simtim mereu bine veniti, ca acasa! Un loc unde te regasesti si unde iti doresti mereu sa revii! Abia astept sa revenim! Nu gasesc minusuri la aceasta proprietate! Va recomand sa mergeti aici de cate ori aveti ocazia! Multumim ca sunteti casa noastra de vacanta!
   Bogdan din Timisoara
nota: 9.33
schedule 09.06.2023
Foarte rar am lasat recenzii dar aici chiar merita sa fac acest lucru :)
Am fost cazati aici in weekendul de Rusalii, familie cu 2 copii (1 an si 6 ani). Comparand cu pretul platit/nopate nu am avut asteptari mari. Ei bine, cand am ajuns acolo, ne-am dat seama ca ne-am inselat, am gasit o super locatie, ferita de strada principala, intr-o zona foarte frumoasa... Chiar ne-a intrecut cu mult asteptarile.
Curtea interioara foarte ingrijita, loc de joaca pentru copii, gratar, balasoare, parcare, etc. Bucataria utilata cu tot ce ai nevoie, camera unde am fost cazati (nr. 6) era foarte mare, cu 2 paturi foarte mari, curata, cu balcon, priveliste frumoasa, liniste, mult verde, exact ce cauti cand te cazezi intr-o zona montana, restaurant peste strada, aproape de punctele de atractie.
Proprietarii niste oameni foarte de treaba, ne-am simtit ca acasa, nici nu le-am simtit prezenta dar erau acolo fix atunci cand aveai nevoie de ei :)
P.S. Pozele incarcate pe site nu reflecta adevarata realitate, care este mult mult mai frumoasa.
Ne-a facut placere sa fim cazati acolo.
   Laura din București
nota: 10
schedule 10.02.2023
Sejurul petrecut în această unitate de cazare a fost perfect. Proprietarii foarte primitori.
Ne vom întoarce de cate ori o să avem ocazia. Camerele sunt spațioase, zona grătar, bucătărie utilată. Căldura în camere mai bine decât acasă, pot spune. Prosoape exista, la cerere, dat fiind contextul covid. Oriunde am călătorit până acum, activitățile extra, ca și sălile de conferință, sunt contra cost, acestea nu intra în prețul cazării. O adevărată relaxare!
   Gheorghe din București
nota: 10
schedule 03.11.2022
Gazda foarte primitoare. Camere curate. Foarte mari. Curte foarte mare, 2 grătare, loc de joaca pt copii. 2 foișoare mari, spatioase, bucătărie dotata cu tot ce este necesar. Liniște, curățenie, in curte sunt hamace, sezlonguri. Poți juca rummy. Cărți de joc puse la dispoziție de către proprietari, masa de biliard.
   Daniel din Calarasi
nota: 9.5
schedule sejur: 01.05.2015 - 03.05.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pensiunea este situata intr-o zona frumoasa. Camerele au fost foarte ok pentru 100 lei/noapte. Personalul a fost foarte amabil. Cu siguranta revenim daca mai planuim vacante in zona.
thumb_down
Aprecieri negative:
Poate n-ar strica sa introduceti si o varianta cu mic dejun. Daca n-as fi avut gps in care sa pun coordonatele exacte nu cred ca as fi gasit pensiunea. N-ar strica un indicator la intrarea pe pod.
   Liviu din Pitesti
nota: 9.67
schedule sejur: 07.02.2015 - 08.02.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Ne am simtit extraordinar, revenim peste o luna.
Totul a fost foarte bine . Am stat doar o noapte , am consumat doar mic dejun, foarte bogat . Curatenie asa cum trebuie, caldura in camere , peisaj mirific.
   Marius din Galati
nota: 9.33
schedule sejur: 03.01.2014 - 04.01.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Foarte curat, liniste , personal discret si amabil.Camerele mari cu paturi confortabile. Caldura excelenta.Amplasarea turistica destul de buna (Cheile Gradistei 3 km, Bran 3 km, Rasnov 15 )etc, Bucataria utilata complet .
CONTACT
Alina și Ioan
Pe TURIST INFO din 2012
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Alina și Ioan
pe TURIST INFO din 2012
Telefon: 0745 022 640
WhatsApp
Apel/SMS