Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa de vacanță Moieciu din Moeciu

Moeciu, sat Moieciu de Jos, str. Principală, nr. 385B -
Nota 9.8 / 18 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:9.75
monetization_on Prețuri:9.5
location_on Localizare:9.5


Adaugă recenzie
   Ursu Adriana din Bragadiru
nota: 10
schedule 03.03.2024
Casa primitoare cu dotări pe măsură descrierii din postare. Curatenie de nota 10, confortul pe măsură și gazda o persoana primitoare și atenta mereu la nevoile noastre. Cu siguranță vom reveni și de-asemenea vom recomanda locația și altor persoane. Inca de la sosire am fost întâmpinați de o priveliște minunata, liniște multă și de-asemenea am avut și loc de joaca pentru copii.
   Palalau din București
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 11.01.2024.
O cabana care te cucerește pentru că te face sa te simți că acasa. E curată și plină de căldură, cu tot ce este necesar, dar și cu gazde foarte primitoare, camere curate și dotate cu tot confortul, un living plăcut și o bucătărie cu toate cele necesare.
   Ceapa Oana Gabriela din Ploiesti
nota: 10
schedule 25.12.2023
Am avut parte de un weekend nemaipomenit, intr-un cadru natural, placut, intim, alaturi de niste gazde amabile si mereu atente la nevoile noastre. Casa foarte calduroasa, primitoare, confortabila, cu toate utilitatile, spatiu perfect pentru a fi alaturi de familie si prieteni. Vom reveni cu drag!
   Stefan din Constanța
nota: 9.17
schedule 11.08.2023
Am petrecut un weekend minunat la pensiune, situată într-o zonă liniștită și pitorească. Camera a fost curată și confortabilă, cu toate facilitățile necesare. Gazdele au fost foarte primitoare și amabile și ne-au dat sfaturi utile despre ce să vizităm în împrejurimi. Ne-am simțit ca acasă și ne-am bucurat de peisajele frumoase. Recomand cu căldură această pensiune tuturor celor care caută o cazare la pensiune în condiții foarte bune.
   Ilie Marian din Targoviste
nota: 10
schedule 16.07.2023
O locatie excelenta. O gazda minunata. Aproape de Bran, de Moieciu de Sus pentru traseele montane. Pensiunea este foarte curata, am avut la dispozitie absolut tot ce era nevoie. Am avut acces la o masa foarte buna de biliard, internet si tv de calitate, jocuri pentru copii, acces la gratar, unde am fost ajutati de gazda. Ma voi reintoarce cu mare placere oricand voi avea ocazia.
   Dinca Ana-maria din Bucuresti
nota: 10
schedule 04.01.2023
Tocmai ce ne-am întors dupa cele 4 zile petrecute in aceasta locatie. Am fost placut surprinsi de tot ce am gasit. Casa este foarte curata, primitoare, cu toate dotarile din descriere, curtea mare si frumos amenajata, unde copiii s-au putut juca in voie. Gazdele foarte atente la nevoile noastre. Recomandam si revenim cu prima ocazie.
   Florentina din București
nota: 10
schedule 28.12.2022
O locație bună, cu oameni minunați. Ne-am simțit foarte bine. Doamna Dana și domnul Gabi sunt ospitalieri, săritori, atenți la tot ce am avut nevoie. Curățenie, căldură, liniște, tot ce trebuie pentru un sejur excelent. Pentru iubitorii de munte e locul ideal pentru a porni pe trasee.
   Panaite Ioana din Iasi
nota: 9.67
schedule 01.12.2022
Casa a fost foarte călduroasă, spațioasă și primitoare. Curtea mare, plină de luminițe colorate, totul a fost foarte frumos, am beneficiat de toate facilitățile proprietății, foarte curat și îngrijit. Oamenii tare de treabă și atenți. Recomand cu drag oricărei persoane care își dorește un loc călduros și liniștit!
   Laura din Tg. Mures
nota: 10
schedule 11.09.2022
Am fost foarte multumiti de cazare, este dotata cu tot ce e necesar si este curatenie in fiecare incapere. Casa este primitoare si confortabila, iar gazda este deschisa si sociabila. Ca si locatie, este pozitionata foarte bine, aproape de multe puncte turistice de interes. Recomandam famililor care doresc sa petreaca cateva zile linistite si relaxante intr-o casa confortabila, pozitionata intr-o zona frumoasa de munte.
   Epifan Eduard din Bucuresti
nota: 10
schedule 04.09.2022
Această casă de vacanță, cu aceste gazde minunate, domnul Gabi și doamna Dana au reușit să ne transmită sinceritatea și bunătatea cu care ne-au primit încât ne-am întoarce oricând am avea ocazia. De menținut că toată casa este aprovizionată cu orice este nevoie, iar curtea are un foișor unde puteti lua masa oricând doriți plus hamac, trambulină și alte atracții pentru copilași. Aș putea să adaug multe alte plusuri, dar cel mai bine mergeți acolo și vă convingeți singuri!
   Grigoras Razvan din Joita
nota: 10
schedule 17.08.2022
O mini vacanta de neuitat la aceasta locatie superba! Am avut parte de o sedere de vis, intr-un confort efectiv de 5 stele. Impecabil de la a - z. Gazdele sunt persoane cum rar se mai gasesc in aceste timpuri. Mentionez ca am petrecut de ziua mea de nastere, una din cele mai frumoase aniversari, alaturi de oameni minunati! Toata stima si respectul personal si inclusiv al prietenilor mei pentru domnul Sandulescu Gabriel si domnul Ionut. Ne revedem, cu siguranta, va multumim pentru tot.
   Popa Cornel din Medgidia
nota: 10
schedule 23.07.2022
Camere foarte curate, bucătăria utilată complet, curte excelentă, îngrijită, cu gazon, masa biliard nouă, zonă liniștită, departe de orice zgomot, gazde primitoare. Loc de joacă pentru copii, sezloguri, parcare privată in incinta cazării, foisor de recreere cu multiple facilități.
   Ms din București
nota: 10
schedule 18.07.2022
The house, the garden and the facilities were as described on the website. The space was perfect for 2 families each with one child. The kitchen is very well equipped (including oils, salt, mustard and other condiments). Rooms are cozy and comfortable. The was more than welcoming, very helpful, very nice (his wife even cooked a cake for us). We all enjoyed the facilities in the garden. The area is lovely, beautiful scenery, restaurants and shopping means near by. If we will return in this area we will choose this accommodation again.
   Florin din Bucuresti
nota: 10
schedule 08.05.2022
O casa de vacanta foarte bine utilata, are tot confortul dorit chiar si de cei mai pretentiosi, are o curte spatioasa cu foisor si masa de biliard, situata intr-o zona placuta si linistita. Gazda este foarte amabila, gata sa ajute pentru orice dorinta, exista magazin si restaurant in imediata vecinatate, pe scurt, tot ce trebuie pentru un sejur reusit.
   Iotu Cecilia din Bod
nota: 10
schedule 05.05.2022
Am rămas cu o impresie foarte plăcută dupa șederea la aceasta căsuță de vacanță! Totul a fost foarte curat si ordonat! Spațiu generos in toate camerele. Gazdele foarte amabile si ajutătoare. Nu ne-a lipsit nimic. Locația foarte buna, cu o priveliște uimitoare! Recomandam din tot sufletul!
   Ramona din Brasov
nota: 10
schedule 03.05.2022
Recomand cu drag! Un mic rai pitoresc amplasat in mijlocul naturii. Aer curat, gazda deosebită, liniște și toate condițiile aferente unei pensiuni excepționale. Este ideală si pentru familii cu copii, locul de joaca amplasat in curte va fi cu siguranța pe placul celor mici. Vom reveni curând sa ne relaxam in acest loc superb.
   Ana Maria Lebah din Bucuresti
nota: 10
schedule 01.05.2022
Pensiunea este localizata intr-o zona linistita, in apropiere este si un magazin alimentar, iar la 2 minute de mers cu mașina se găsesc o păstrăvărie si alte magazine alimentare. Pensiunea are o curte mare, unde fetița noastră s-a jucat in iarba sau a sărit in trambulina. Casa este foarte curată, prevăzută cu toate echipamentele necesare, atât la bucatarie, cat si in bai sau in living. Gazdele sunt primitoare si prietenoase, ne-au ajutat cu recomandări privind restaurantele din zona si cu obiectivele turistice pe care le putem vizita. Ii multumim inca o data lui Gabriel pentru sejurul minunat pe care l-am petrecut la pensiunea lui. Recomandam cu mare drag si sigur vom mai reveni!
   Badiceanu Adina din Otopeni
nota: 10
schedule 20.04.2022
Gazda foarte amabila (chiar daca am ajuns dimineata la cazare sau am vrut sa plecam mai tarziu, nu a fost nicio problema), curatenie, gratar, foisor, liniste, tot ce ai nevoie pentru o vacanta la munte reusita. Ne reintoarcem cu drag de fiecare data. Recomand cu drag, cu siguranta este locul nostru preferat de la munte!
CONTACT
Săndulescu Gabriel
Pe TURIST INFO din 2022
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Săndulescu Gabriel
pe TURIST INFO din 2022
Telefon: 0723 305 003
Apel/SMS