Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Amalia din Moeciu

Moeciu, sat Moieciu de Jos, str. Drumul Mic, nr. 391 -
Nota 10 / 18 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Iancu Cosmin din Ploiesti
nota: 10
schedule 20.07.2022
Cazarea a fost excepțională din toate punctele de vedere. Foișorul este de milioane, foarte spațios și dotat cu absolut tot ce îi trebuie (grătar, sistem audio, tv). Camerele și băile sunt moderne și foarte curate. Doamna proprietară este de nota 10+, nu te deranjează cu absolut nimic. Împreună cu grupul de prieteni am convenit că este cea mai mișto cazare la care am fost.
   Vlad Calin Sandu din Ploiesti
nota: 10
schedule 13.07.2022
Gazda a fost super ok, nu ne-a deranjat cu absolut nimic si ne-a ajutat cu tot ce a putut. Cazarea arata bine si este curat. Paturile au fost confortabile, iar foisorul e dotat cu sistem de boxe si este bun pentru a petrece. Doamna gazda a fost foarte draguta, iar locatia este frumoasa. Si view-ul este frumos. de asemenea.
   Razvan Stan din Ploiesti
nota: 10
schedule 10.07.2022
Totul la superlativ, personalul este de nota 10, camere foarte curate, aerisite, moderne, foișorul este o alegere foarte bună pentru o petrecere alături de prieteni, sistemul muzical și grătarul și-au făcut treaba foarte bine, vom reveni cu drag la fiecare ocazie.
   Madalina din Bucuresti
nota: 10
schedule 18.02.2022
Cazarea excelenta, bucataria dotata cu absolut toate necesare, camerele foarte curate si confortabile, un plus a fost incalzirea in pardoseala, mai ales pentru familiile cu copii mici, loc de joaca, foisorul dotat cu gratar, incalzire pe timpul iernii, pentru noi a fost a doua bucatarie, locul unde s-a si stat cel mai mult deoarece aveai toate cele necesare, gazda foarte amabila. Totul a fost la superlativ!
   Bogdan din Alexandria
nota: 10
schedule 21.11.2021
Foarte frumos si ingrijit, locatia buna si un peisaj exceptional. Potrivit pentru un grup de prieteni sau mai multe familii.

Personal amabil, comunicativ, ne-a pus totul la dispozitie. Foisorul extrem de spatios si dotat cu sistem audio, perfect pentru cateva nopti de distractie.
   Cristina din Alexandria
nota: 10
schedule 21.11.2021
Camere spațioase și curate cu baie individuală. Bucătăria este modernă și dotată cu mașină de spălat vase. În curtea vilei există un foișor închis perfect pentru un grup de prieteni. Nu ne a lipsit absolut nimic.

Gazda este foarte amabilă.
   Soare Gabriela din București
nota: 10
schedule 21.11.2021
Cazarea superba, utilata complet, nu a lipsit absolut nimic, foarte curata, moderna, căldură la discreție pentru iarna, foișor mare și încălzit, foarte mulțumiți am fost.

Nu am fost deranjați, bucătăria foarte mare, baia moderna, totul miroase a curat.
   Adriana din Bucuresti
nota: 10
schedule 11.10.2021
Totul a fost impecabil, curățenie, bucătăria extraordinar de utilată cu absolut tot, camerele sunt foarte bine izolate și nu se aud zgomote, centrala pe gaz ideală, foișorul minunat și ideal pentru a petrece clipe frumoase.

Nu am absolut nimic de reproșat, numai laude.
   Andreea Ristea din Hărman
nota: 10
schedule 04.10.2021
Suntem a doua oara la Casa Amalia. Prima oara am fost în martie, iar acum am revenit a doua oara.

Gazdele au fost receptive de fiecare data atunci când am avut nevoie de ce ne lipsea.

Camerele sunt spațioase, curate.

Ciubarele funcționale și foișorul cel mai fain. Ma simt ca la mine acasă.
   Khis Albert din București
nota: 10
schedule 31.08.2021
Vila, foișor, proprietari, totul la superlativ, mai rar găsești la noi asa curățenie si tot ce ai nevoie de la muzica pana la pahare noi noute.

Mulțumim pentru palinca facuta cadou foarte bună.
   Daniel D din București
nota: 10
schedule 26.08.2021
Cu adevărat o cazare selectă. Curățenie și liniște, fără comentarii. Parcare disponibila în incintă. Loc pentru luat masa la interior, în foișorul superb din imagine, sau la exterior în aer liber. Bucătărie utilata complet. Acces ușor. Personal foarte amabil și comunicativ.
poze recenzie poze recenzie
   Mariana Tandara din Jijila,tulcea
nota: 10
schedule 23.08.2021
O locație de vis, bun gust in toate. Curățenie in primul si in primul rând, rar gasesti așa curățenie, iar proprietarii oameni săritori si de milioane. Loc de joaca pentru copii, teren de tenis, superb.
   Raluca Popescu din Portsmouth
nota: 10
schedule 07.08.2021
Foarte curat si frumos, camerele sunt mari si curate moderne cu terasa.

Gazde foarte primitoare si un peisaj foarte frumos, cu loc de joaca pentru copii si teren de tenis, foisor pentru gratar, si liniste.

Si o terasa mare pentru relaxate si grupul sanitar foarte curat.
   Andreea din Bucuresti
nota: 10
schedule 19.05.2021
Totul la superlativ. Foarte curat, spațios, modern, gazdele minunate. Foișorul închis, dotat cu gratar, aragaz, chiuveta, baie etc. este ideal pentru familiile cu copii. Am fost de 4 ori, ne simtim foarte bine și ne relaxam.
   Marius din Bucuresti
nota: 10
schedule 20.04.2021
O locatie superba cu gazde primitoare ce nu te deranjeaza cu nimic pe tot parcursul sederii. Camerele super curate si mobilate la standarde foarte inalte, iar foisorul utilat cu absolul tot ce ai nevoie te face sa iti petreci acolo o buna parte din timp.
   Birlan Liliana din Bucuresti
nota: 10
schedule 22.02.2021
O locatie excelenta pentru o familie cu copii mici (6 luni-3 ani), foarte curat, linistite, spațioasa si pardoseala este încălzită (excelenta pentru piciorusele copiilor). Detie un foișorul spațios in care se poate da muzica tare fara a deranja pe cei care vor sa se odihneasca.
   Cosmina din Giurgiu
nota: 10
schedule 22.02.2021
Cazarea situata intru. Un loc linistit lipsit de aglomeratie. Camere spatioase, dotate cu tot ce trebuie, mobilate superb. Curatenie impecabilă. Gazde minunate.
Un loc unde te simți ca acasă, am avut un concediu de poveste.
   Andreea din Constanta
nota: 10
schedule sejur: 02.09.2020 - 04.09.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O pensiune de vis, situată în apropiere atât de Castelul Bran, cât și de alte puncte frumoase de vizitat, peisajul vizibil din pensiune si foișor îți taie respirația, te liniștește si te deconectează de la viata de oras.

Aceasta locație este perfecta atât pentru o vacanta cu copii, cât și pentru una cu prietenii, sunt atinse toate punctele menționate de proprietari pe site, curățenia a fost impecabilă. Am avut un sejur de 2 zile care ne-a încărcat bateriile si ne-a convins că trebuie să revenim cu prima ocazie. Doamna Ioana - o gazda extrem de ospitaliera.
CONTACT
Sava Ioana
Pe TURIST INFO din 2019
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Sava Ioana
pe TURIST INFO din 2019
Telefon: 0724 841 045
WhatsApp