Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Vila Katy din Mangalia

Mangalia, str. Bucovina, nr. 30 -
   Stefania din Constanta
nota: 10
schedule 10.07.2022
Un loc deosebit la care te poti caza! Gazda foarte amabila, conditiile sunt excelente! Impecabil la capitolul curatenie, loc linistit. Camerele sunt spatioase si aerisite, cu adevarat superbe! Nu am avut niciun fel de problema pe tot timpul sejurului si am putut cu adevarat sa ma relaxez in aceasta locatie.
Recomand cu tot dragul!
   Eduard-razvan Petcov din Coventry
nota: 10
schedule 05.07.2022
Servicii foarte bune la un pret avantajos! Camera in care am fost cazati a fost impecabila, zona linistia, am dispus de foișor unde am putut sa facem un gratar, gazdele primitoare și foarte amabile! Pana la plaja am făcut aproximativ de 20 minute pe jos. Recomand cu inima deschisa!
   Georgiana din Bucuresti
nota: 10
schedule 10.05.2022
Ne-am simțit foarte bine, camerele curate, curtea amenajată foarte frumos, am dispus de foișor și seara am făcut grătar. Gazdele primitoare și foarte amabile, noi ne-am simțit excelent. Locația este foarte frumoasa, recomand cu incredere. Nu am stat decât 3 nopți, dar am plecat odihniți și liniștiți ca după un sejur de 7 zile.
   Raluca din Sibiu
nota: 10
schedule 01.08.2021
Un loc linistit, in zona de case la 5 minute de plaja cu masina, pe jos nu stiu cat dureaza, foarte curat, cu gazde primitoare, raportul calitate-pret foarte bun, se poate folosi bucataria cu tot ce se gaseste in ea, dar asta nu inseamna ca exista cani, farfurii si tacamuri pentru grupuri mari, nu se ofera prosoape, iar regula cu descaltatul mi se pare de bun simt cand vii de la plaja plin de nisip.

Gazdele nu folosesc spatiul camerelor oferite spre inchiriere, folosesc doar spatiul de afara si foarte putin bucataria, in rest avand o intrare separata spre apartamentul locuit de ei.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos!
Va așteptăm cu drag și în alta perioada
   Elena din București
nota: 10
schedule 11.07.2021
Un loc foarte linistit, racoros si de un verde care iti da energie. Vila e draguta, gazda este foarte primitoare. Pana la plaja am făcut aproximativ 5-8 minute cu mașina, iar pe jos in jur de 20 minute. Wi-Fi, grătar, foișor, bucătărie.
   Gabi din București
nota: 8
schedule 30.05.2021
Casa este foarte frumoasa, curata și îngrijită. Curtea este plina de flori și amenajata cu bun gust și camerele erau amenajate modern.

Un lucru care nu a fost specificat dinainte este ca proprietarii sunt prezenți pe parcursul rezervării și folosesc spațiul pentru care clienții plătesc.

Teoretic vila data spre "închiriere" este locuința lor personala, cu bunurile personale (fotografii și haine) prezente în camere. Nu toate camerele au dulap pentru haine (a trebuit sa îmi țin hainele în gentile cu care am venit), dar cele care au noptiere, dulap, etc. erau pline cu hainele lor.

Înțelegem restricția cu descaltatul pentru ca sunteți atenți la curatenie, însă dacă impuneți lucrul acesta creați condițiile necesare: covoare peste gresie/parchet sau măcar papuci de casa. Nici măcar baile nu aveau covorașe și nici prosoape. Nu mai zic de săpun la baie.

Nu aveam voie sa ne folosim de vesela din bucătărie din același motiv, erau vasele familiei respective și este de înțeles ca nu doreau sa le folosească străinii. Nu am înțeles lucrul acesta la început, am utilizat câteva și ni s-a reproșat la final ca nu aveam voie sa folosim canile și farfuriile.

Având în vedere ca îți dai imobilul spre închiriat se pot întâmpla și lucruri mai puțin placute (de ex. sa îți strice matura de curte sau sa asculte muzica prea tare, în cazul nostru) și te deranjează, dar din cauza asta nu îți închiriezi casa unui grup tanar aflat în team building.

Nu suntem la prima închiriere pentru team building, la toate vilele de dinainte am avut condițiile necesare prin care sa ne desfășuram.

Condițiile oferite de domnii de la Vila Katy nu sunt slabe, dar în raport cu așteptările noastre (și poate a altor grupuri care vor un weekend relaxant, sa iasă din monotonia de la birou) au fost "neobișnuite".

Repet, totul era îngrijit și amenajat cu bun gust, ne-a plăcut locația, dar ne erau utile niște "specificații și detalii" dinainte de închiriere.
   Radu Alexandru din București
nota: 10
schedule 30.05.2021
Impecabil din punct de vedere al curățeniei. Proprietarii au fost primitori si ne-au ajutat cu tot ce am avut nevoie. Aveți tot ce trebuie pentru un weekend de petrecut cu prietenii. Departe de plaja, dar cu mașina ajungeți repede.
   Anca din Ploiesti
nota: 9.67
schedule sejur: 24.07.2017 - 28.07.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatie excelenta pentru grupuri de prieteni . Curat, un ambient placut si gazde foarte amabile.Te poti simti ca acasa.Felicitari!
Sanatate si mult spor in continuare.
O alegere perfecta pentru liniste si relaxare intre prieteni.
Răspunsul unității:
Multumim! cuvintele dvs nu poate decat sa ne bucure !VA MAI asteptam CU TOT dragul oricand !
CONTACT
Ecaterina
Pe TURIST INFO din 2017
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Ecaterina
pe TURIST INFO din 2017
Telefon: 0749 995 519
WhatsApp