Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Vila Savy (casa Mov) din Malaia

Malaia, sat Malaia, șoseaua Dn7a, nr. Km 19 -
Nota 10 / 5 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Valentin Togoi din Oltenita
nota: 10
schedule 20.06.2022
Servicii ireprosabile, staff deosebit de amabil, foarte curat, foarte multe facilitati. Camere, bucatarie si curte spatioase. Loc de parcare in curte. Ne-am simtit cu toti excelent de bine. Cu siguranta ne vom intoarce foarte curand, este un loc perfect unde sa-ti reincarci bateriile.
   Adrian Gheorghe din Bucuresti
nota: 10
schedule 30.05.2022
Un loc de relaxare excelent. Gazdele au fost foarte primitoare, camerea foarte curata, bucataria utilata cu toate cele necesare, curtea mare, cu multe foisoare, spatiu de foc de tabara, gratar echipat, aer curat, aproape de multe atractii turistice (cascada Scorus, lacul Bradisor si Malaia). Abia astept sa ma reintorc.
   Stoean Lucian din Bucuresti
nota: 10
schedule 25.05.2022
Un sejur de 3 zile complet relaxant, cu toate facilitățile de care am avut nevoie. Este un loc unde iti încarci bateriile, cu multe locuri de vizitat si cu posibilitatea abordării unor trasee de dificultăți diverse pentru cei dornici de aventură. Gazdele au fost foarte primitoare si minunate. Recomand cu căldură vila Savy.
   Bianca din Bucuresti
nota: 10
schedule 21.05.2022
Vila este extrem de bine pozitionata, astfel incat confera un ,,view" superb. Zona extrem de linistita pentru cei ce cauta relaxare. Curte dotata cu foisoare, gratar, spatii de joaca. Nu ne-a lipsit nimic. Market-uri apropiate, atractii in vecinatate (cascade). Recomand cu incredere.
   Alina din Targoviste
nota: 10
schedule 21.05.2022
Locație excelenta, o oaza de liniște in inima munților, perfecta pentru o evadare urbana atât pentru cupluri, familii cât și in grupuri de prieteni. Cuprinde toate facilitățile necesare-bucătărie complet echipata, grătar, foișor, loc de joaca pentru copii, curățenie și un comportament exemplar al gazdelor. Abia așteptam sa revenim!
CONTACT
Savancea Gheorghe
Pe TURIST INFO din 2022
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Savancea Gheorghe
pe TURIST INFO din 2022
Telefon: 0775 508 105
WhatsApp