Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Floare de Colț din Izvoru Mureșului

   Marinescu Cristina din Galați
nota: 9.83
schedule 11.02.2022
Pensiunea Floare de Colt nu își dezminte numele! Totul a fost exact ca în poze și descriere! Ceea ce am găsit suplimentar descrierii, a fost o gazda minunata și prompta doleanțelor noastre!
Pentru o experiență de neuitat, recomand sa luați masa la gazda! Plina de surprize!
   Elena Pintilie din Focşani
nota: 10
schedule 25.01.2021
La pensiunea Floare de Colt vei gasi liniste, relaxare, buna dispozitie, un cadru montan de exceptie. Vei intalni doi oameni minunati, proprietarii pensiunii, care te vor rasfata cu tot ceea ce ai nevoie pentru un sejur minunat.
Mesele pregatite de doamna Viorica sunt absolut delicioase, cu specific secuiesc, iar conditiile de cazare sunt perfecte.
Sa nu o uitam pe Maya, catelusa pensiunii, care patruleaza fericita prin intreaga curte oferindu-ti o protectie si o dragoste aparte.
   Evelina E din Constanta
nota: 9.83
schedule sejur: 28.02.2019 - 03.03.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazda foarte primitoare, am ajuns in jurul orelor 22:30 și nu a fost nici o problema. Zona liniștita, locația este buna și dacă îți dorești sa vizitezi împrejurimile și dac îți dorești sa rămâi sa te relaxezi.
Am fost plăcut impresionata înainte de plecare de către gazda, deoarece obișnuiam sa luam micul dejun in fiecare zi ( apropo micul dejun a fost pur și simplu delicios) in dimineața plecării (am plecat in jurul orei 7:30) nu aveam timp sa rămânem la micul dejun, gazda ne a pregătit câte un sendviș sa avem pe drum.
poze recenzie
CONTACT
Albert Viorica
Pe TURIST INFO din 2016
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Albert Viorica
pe TURIST INFO din 2016
Telefon: 0752 145 373
WhatsApp
Apel/SMS