Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Ena Eni Boutique Villa din Eforie Nord grade grade grade

Eforie Nord, str. Sportului, nr. 16 -
Nota 10.0 / 15 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Gîrțu Cristian din Pitești
nota: 10
schedule 22.04.2024
Este o locație de vis!! Nu mi-am putut imagina faptul că, la banii ăștia, mai găsești în România asemenea servicii. Curățenia este de necontestat, camerele sunt pe cât de spațioase pe atât de primitoare, saltelele pentru mine au fost detaliul cel mai important! M-am odihnit mai bine ca acasă, să fiu sincer. Pe lângă toate acestea, nu vreau să uit de faptul ca totul este chiar la o aruncătură de băț de cazare :) Este refugiul perfect, unde voi reveni cu drag ori de câte ori am ocazia!!
   Mitrenca Anita din Eastleigh
nota: 10
schedule 17.04.2024
Un sejur minunat am avut in aceasta locatie. Este pensiunea unde ne dorim cu totii sa ne relaxam. La 200 de metri distanta de mare, ceea ce este foarte convenabil pentru turisti, cu o atmosfera excelenta, ceea ce ne a facut sa avem o vacanta confortabila, relaxanta si cu siguranta vom reveni! Iubim marea si acum iubim si Ena Eni Boutique Villa!!
Răspunsul unității:
Multumim pentru cuvintele frumoase ,va mai asteptam cu drag!
   Mariana Rosca din București
nota: 10
schedule 17.04.2024
Locația este aproape de plaja Acapulco și faleza cu magazine și restaurante, camere curate cu aer condiționat, balcon, frigider, televizor, prosoape, feon, gazde primitoare și te ajută cu ce ai nevoie.
Ne-am simțit foarte bine, cu siguranță vom reveni și anul acesta.
Răspunsul unității:
Va multumim si va mai asteptam cu drag!
   Bodor Vincentiu din Brasov
nota: 10
schedule 02.04.2024
Excelent, totul nou. O sa revenim cu drag, gazda primitoare si te ajuta cu orice problema ar aparea 24/24, este loc de parcare, este aproape de plaja si de centru. Tot in apropiere sunt si magazine si chiar un parc de distractii pentru copii. Frumos, totul este nou. Unitatea este dotata cu tot ce trebuie.
Răspunsul unității:
Multumim pentru apreciere ,va mai asteptam cu drag!
   Diana Duran din Palma De Mallorca
nota: 10
schedule 25.03.2024
Am fost cazati 2 ani la rand si ne intoarcem si anul acesta, este o vila noua, cu parcare, in camera foarte curat, mobilat cu gust, salteaua foarte confortabila, pe balcon o masuta cu scaune, prosoape curate, baia cocheta, am avut sampon si gel de dus, sapun, hartie igienica, uscator de par. Vila este intr-o zona excelenta, aproape de faleza si plaja, dar noaptea este liniste, in apropiere sunt magazine, autoserviri.
Gazdele foarte amabile, atente si receptive
Felicitari gazdelor pentru tot ce fac ca sa ne creeze o vacanta perfecta, avem deja rezervare si pentru anul acesta.
Răspunsul unității:
Multumim pentru apreciere ,va mai asteptam cu drag!
   Laurentiu Stuca din Madrid
nota: 10
schedule 22.03.2024
Super ok. Gazda primitoare, parcare, curățenia exemplara, lenjerii de pat albe imaculate, prosoape curate, in baie produse cosmetice, uscator de par, super liniște, camerele spatioase plus ca e la 100m de plaja si restaurante, autoserviri, magazine. Calitatea unității e de 10.
Răspunsul unității:
Va multumim pentru recenzie si va mai asteptam cu drag
   Gentimir Petronela din Vaslui
nota: 10
schedule 05.07.2023
Am fost cazați pentru prima dată, dar sigur o sa revenim la anul. Camera excelenta, curățenie și o gazda primitoare. In cameră este televizor, aer condiționat, frigider, saltele confortabile. Baia curata, totul este nou. Plaja este foarte aproape de vilă. Multumim doamnei Oana.
Răspunsul unității:
Va multumim si va mai asteptam cu drag!
   Monica Vama din Talmaciu
nota: 10
schedule 27.06.2023
Anul acesta am fost pentru prima data cazați la vila, putem spune ca ne-a lăsat cu o minunata amintire, camerele sunt moderne și cochete, am avut televizor, AC și frigider. Baia foarte frumoasa. Curățenia exemplara. Foarte aproape de plaja, și zona foarte liniștită. Gazda foarte amabila. Recomand cu încredere pentru un concediu minunat.
Răspunsul unității:
Va multumim si va mai asteptam cu drag!!!
   Raveica din Iasi
nota: 10
schedule 27.06.2023
Ne-am simtit foarte bine, gazda super intelegatoare, foarte aproape de plaja (maxim 5 min pana pe plaja ), in camera am avut tot confortul (apa calda, paturile confortabile, tv, prosoape, somn linistitor și foarte curat). Are este și o mică bucătărie, unde poți sa pregătești micul dejunul, o cafea super. Nota 10!
Răspunsul unității:
Va multumim si va mai asteptam cu drag!!!
   Andreea din Branistea (dambovita)
nota: 10
schedule 17.08.2022
Este al doilea an cand venim aici, iar totul a fost minunat! Gazda foarte primitoare si amabila, atenta la nevoile tuturor, foarte aproape de plaja (max. 5 min) si totusi intr-o zona foarte linistita, parcare in fata locatiei, suficiente magazine in zona, camere foarte ingrijite, cu mobilier modern, frigider, televizor, ac si ceea ce am apreciat foarte mult a fost curatenia exemplara. Este evident ca gazdele depun toate eforturile pentru ca oaspetii sa petreaca un sejur cat mai linistit! Vom reveni, cu siguranta, si anul viitor!
Răspunsul unității:
Multumim pentru recenzie,va mai asteptm cu mult drag!
   Nicoleta din Răcăciuni
nota: 10
schedule 26.07.2022
Deși am cerut o camera dublă, ni s-a oferit o garsoniera, deci mult mai convenabil și la preț mai mic, gazda super comunicativa și de treabă, totul nou și curat, zona linistita. Ca și minus, seara curgea apa cam lent, dar probabil că o utilizau mai mulți deodata. Recomand.
Răspunsul unității:
Va multumim pentru recenzie,sa stiti ca am rezolvat problema apei la dus imi cer scuze ca nu a fost rezolvata cand erati dumneavoastra aici,va mai asteptam cu drag!
   Cristi Murgan din Timisoara
nota: 10
schedule 19.07.2022
Totul a fost perfect, gazda primitoare și atenta la nevoile noastre, ne-a îndrumat și ne-a sfătuit când am cerut informatii. Locația este foarte aproape de faleza și de coborârea pe plaja, camerele sunt curate, in apropiere este market. Vom reveni cu plăcere aici în următoarea vacanță în Eforie nord.
Răspunsul unității:
Multumim pentru recenzie,ne bucuram ca ati avut o vacanta frumoasa la noi si va mai asteptam cu drag!
   Enea Ana din Galati
nota: 10
schedule 25.06.2022
Totul a fost minunat. Am stat 5 seri intr-un studio. Atat gazda care a fost foarte primitoare si atenta la nevoile noastre, cat si locatia. Totul curat, bine aranjat, loc de parcare in fata studioului si intimitate. Am sa mai recomand si altor persoane cu drag. Nota 10000.
Răspunsul unității:
Multumim,ne bucuram din suflet cand oaspetii nostri sunt multumiti,va mai asteptam cu drag!
   Simona din Bacău
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 19.06.2022.
Foarte aproape de plaja, de Acapulco, multe restaurante, autoserviri, pizzerii în zona, camera spațioasă, curata, impecabilă, cu telvizor în camera, frigider, cuptor cu microunde, cafetiera, masuța si canapea pe terasa pentru a bea cafeaua dimineața in liniste, in caz ca pierzi răsăritul, gazdă primitoare. Am fost și anul trecut, iar anul acesta am revenit cu drag.
Răspunsul unității:
Va multumim pentru recenzie si pentru ca ati ales locatia noastra si anul acesta,va mai asteptam cu drag!!!
   Cristina din Breaza
nota: 10
schedule 25.05.2021
Super ok atât garsoniera, cât și studioul, totul nou și modern, cele 2 locați au în dotare și bucătărie, zonă bună, aproape de plajă, gazda foarte amabilă și înțelegătoare. Fiecare locație dispune de o zonă exterioară cu masă și scaune. Raport pret-calitate foarte ok.
Răspunsul unității:
Va multumim si va mai așteptăm cu drag !!!
CONTACT
Enia Bogdan Gheorghe
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Enia Bogdan Gheorghe
Telefon: 0749 595 223
WhatsApp
Apel/SMS