Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa de vacanță Iris din Cheia

Cheia, str. Valea Popii, Cheia, nr. 728 -
Nota 9.9 / 10 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:9.5
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Pandele Victor din Urziceni
nota: 10
schedule 10.02.2024
Atât cei mari cât și cei mici s-au bucurat de ceea ce ne-a oferit această casă de vacanță. Mie mi-a plăcut că am stat toți la un loc. Afară, terenul de fotbal, grătarul și balansoarul au fost de milioane, am fost la râu și în pădure. Am fost primiți cu căldură de către gazde.
   Simona Turcu din București
nota: 9.67
schedule 08.10.2023
O surpriza frumoasă! O casa în care proprietarii au pus mult suflet! De la curtea cu gazonul bine întreținut, pana la scârțâitul plăcut al scărilor interioare din lemn, de la pisicile superbe și cățeii jucăuși pana la terasele primitoare de la fiecare camera, totul este idilic. Bineînțeles că firea primitoare a gazdelor își pune amprenta. O singura observație as avea... Una dintre cele 4 bai trebuie împărțită cu proprietarii, cea de la etajul 1. Personal, as fi preferat sa știu acest lucru dinainte. Oricum, lucru pe care ei nu îl menționează, mai exista încă o toaleta de serviciu la parter.
Noi ne-am simțit foarte bine, mulțumim familiei Dumitriu.
   Popa Alina din Constanta
nota: 10
schedule 17.07.2023
Sejurul nostru a fost minunat. Este locul perfect pentru deconectare si relaxare. Privelistea este de vis. Curtea este mare, dotata cu teren fotbal, volei, trambulina, leagane. Bucatarie utilata cu tot ce este necesar. Totul este ingrijit si curat. Gazdele sunt amabile si gata sa te ajute oricand. Pensiunea este retrasa, departe de aglomeratie si zgomot. Avem doar laude. Sper sa revenim curand!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Butuc din Galați
nota: 10
schedule 07.07.2023
Mulțumim gazdelor pentru ca ne-au făcut sa ne simțim ca acasă. Am avut o cameră cu vedere superbă, acces la bucătărie (utilată cu tot ce trebuie). Curtea verde, flori, leagăne, posibilitate de sport, meditație, doar admirație. Grătar și terasa cu tot ce trebuie. Liniște. Gazde discrete. Preț superok. Am plecat cu bateriile încărcate!
Ce să mai dorești? Sa revii!
poze recenzie poze recenzie
   Catalin Curculescu din Bucuresti
nota: 10
schedule 23.06.2021
Pensiunea dispune de un teren cu gazon amenajat ca un mic teren de fotbal si de leagane, spre deliciul copiilor. Nu este la sosea astfel ca este liniste si o priveliste superba spre coasta impadurita a muntelui, gazdele au fost foarte amabile.
   Florin Cristian din Bucuresti
nota: 10
schedule 06.06.2021
Am fost cazați 3 zile la această locație și am fost foarte mulțumiți de condițiile oferite. In curte există un spațiu generos cu teren de fotbal, un grătar mare si un spațiu de parcare.

Copiii au fost foarte mulțumiți, iar noi cei mari ne-am putut odihni, unitatea fiind retrasă față de șosea.
   Razvan Stan din Bucuresti
nota: 10
schedule 11.01.2021
Am petrecut revelionul 2020 aici si a fost totul superb. Gazdele sunt foarte primitoare si ne-au ajutat cu tot ce am avut nevoie. Domnul ne-a oferit tot ce trebuie pentru gratar si detalii despre imprejurimii. Chiar daca doamna sta in pensiune cu clientii, nu a deranjat cu nimic si a fost totul ok.
   Maria M din Constanta
nota: 10
schedule sejur: 18.08.2018 - 20.08.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O zona minunata, proprietarii doi oameni minunati. Curtea este foarte mare, copiii au unde sa se joace. O sa mai revenim cu mare drag.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am
   Alecsandra din Constanța
nota: 4
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 07.08.2018.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am mai ajuns sa ne cazam, pt ca proprietarul ne-a sunat din ora in ora sa ne întrebe pe unde suntem pe drum, mi-a inchis telefonul de 2 ori, nu aveam drept de replica, ultima data mi-a atras atentia ca trebuia sa ajung in jurul orei 12, nu la cat doresc, in conditiile in care in ziua cand am rezervat am specificat va ajungem după-amiază spre seară. Apoi am inteles de ce are doar o recenzie si aceea veche...
   Eduard din Bucuresti
nota: 9.83
schedule sejur: 01.05.2015 - 03.05.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O cabana de vis, un loc unde poti sa te relaxezi, deconectezi de probleme cotidiene. Sunt 5camere DBL dar exista 2 paturi extensibile, deci 12 persoane se pot caza lejer. Exista semineu cu lemne in living, superb. Curtea este mare, cu tot ce este nevoie pentru o odihna placuta. Am cerut lemne de la proprietar pentru gratar, si a fost foarte amabil.
CONTACT
Dimitriu Cicerone
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Dimitriu Cicerone
Telefon: 0729 147 440
WhatsApp
Apel/SMS