Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Garsoniera Delia din Brașov

Brașov, str. Lungă, nr. 188 -
Nota 10 / 8 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Cristea Patricia din Bistrita
nota: 10
schedule 13.09.2022
Am fost cazați în apartament, iar acesta este unul curat, spațios și dotat cu tot ce ai putea avea nevoie pentru un sejur plăcut. Totodată, cazarea dispune de o terasă și un foișor.
Zona în care este situat este una liniștită și am avut acces rapid către magazine, farmacii, stații de autobuz.
Gazdele au fost foarte primitoare, receptive și atente la nevoile noastre; iar noi ne-am simțit bine pe toata durata sejurului.
   Eliza Sandu din Bucuresti
nota: 10
schedule 10.09.2022
Este un loc excepțional. Proprietara este faina Și are o energie pozitivă. Garsoniera este plăcută, efectiv m-am simțit acasă acolo. Mi-au plăcut toate aspectele. Este super aproape de centru. Vom reveni cu drag. Va mulțumesc pentru aceasta experiența. Sunteți magica. ✨
poze recenzie
   Adrian Mustață din Slatina
nota: 10
schedule 27.08.2022
Locația frumoasa, aproape, dar în același timp suficient de departe de agitația și zgomotul din centru, gazda foarte amabilă și discretă, curățenie, camera utilata cu absolut orice ai putea avea nevoie. Prețul este unul rezonabil, parcarea se face pe o stradă cu sens unic, unde mereu am găsit loc. Vom reveni cu mare drag
Răspunsul unității:
Va multumim și vă mai așteptăm cu drag sa ne fiți oaspeți!
   Gabriela Neagu din Ploiesti
nota: 10
schedule 19.08.2022
Locația are acces ușor spre centrul vechi, este un loc foarte curat și primitor, te poți odihni și relaxa în liniște, iar gazdele sunt oameni deosebiți. Iti comunica totul cu răbdare și te fac sa te simți oaspete și nu un client oarecare. Recomand cu incredere, cu mult drag și le multumesc cu recunoștință pentru aceasta experienta.
Răspunsul unității:
Va multumim și vă așteptăm cu drag sa reveniți!
   Matei Gianina din Reghin
nota: 10
schedule 18.08.2022
Un loc minunat. Foarte frumos amenajata, curățenie exemplară, gazdele de nota 10. Amplasată într-un loc istoric, foarte aproape de centrul orașului, garsoniera se află la etaj și are o terasa foarte frumoasa. Are filtru de cafea, cafea și ceai pentru cei care își doresc să savureze cafeaua pe terasă, mai găsiți sandwich maker, frigider, cuptor cu microunde și tot ce este necesar pentru un sejur minunat!
Răspunsul unității:
Va multumim și vă mai așteptăm pe la noi!
   Vatamanelu Oana din Germania
nota: 10
schedule 05.08.2022
Locație excelenta, liniștita, foarte curat, iar personalul foarte amabil. La doar 10 minute distanță de centru, atât cu mașina cât și pe jos. Raportul preț calitate cred ca este cel mai bun din zona, noi o sa mai venim, cu siguranța, dar până atunci, recomand cu drag! ❤️
Răspunsul unității:
Va multumim ca ne-ati ales pe noi, va mai așteptăm să ne fiți oaspeți.A fost o plăcere să vă găzdui.
   Ecaterina din Ploiești
nota: 10
schedule 23.07.2022
Locație deosebit de confortabilă, curată, plăcută, amenajata cu mult bun gust. Zona bună și liniștită. Garsoniera este foarte spațioasă. Permite pregătirea cafelei, ceaiului, micului dejun. Este situata la etajul i, are terasa spațioasă, cu masa și scaune, cu vedere spre curte. Gazdele sunt amabile și drăguțe. Garsoniera este ideala pentru o persoana, doua sau cuplu cu un copil. Curtea cu foișor și loc de joacă pentru copii este foarte spațioasă. Recomand cu căldură locația pentru orice sejur în Brașov. O să revin cu siguranță cu o alta ocazie. Mulțumesc gazdelor pentru șederea plăcută oferită!
Răspunsul unității:
Multumim! Va mai așteptăm cu mare drag.
   Raluca din Paris
nota: 10
schedule 22.07.2022
The apartment is very nice and has a very good position, since is located near touristic sites such as; piața Sfatului, the Black church, Tâmpa, mall center. Very comfortable, adequate for families, couples and friend groups. Everything was fine perfect. We enjoyed our stay there hopefully be back soon.
Răspunsul unității:
Thank you for your appreciation! We look forward to seeing you in the future.
CONTACT
Enache Laura
Pe TURIST INFO din 2022
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Enache Laura
pe TURIST INFO din 2022
Telefon: 0745 802 062
WhatsApp